Billeje i Estland

Leder du efter billig biludlejning i Estland? Så søg her!

Tallinn, Estland
4. dec. — 11. dec.
Tallinn, Estland
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Estland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Estland

Hvilket udlejningsbureau i Estland har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION er det biludlejningsfirma i Estland, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 9 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Tallinn er den mest populære destination i øjeblikket. I Tallinn har GREEN MOTION også 8 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Estland?

46% af momondos brugere fortrak at leje en Lille mellemklasse på deres rejse til Estland, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Estland varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 284 kr. om dagen i gennemsnit for en Lille mellemklasse.

Find billig billeje i Estland

Find den lejebil i Estland, der passer til dine behov

Lille cars

127 kr. - 1.029 kr.

Alle biltyper

217 kr. - 965 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Estland er 303 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Estland er i november. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Estland. I Estland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Estland er 437 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Estland er i oktober. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 188 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Estland. I Estland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Estland er 478 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Estland er i juni. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 456 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Estland. I Estland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Estland er 210 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Estland er i september. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 176 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Estland. I Estland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Estland er 281 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Estland er i maj. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Estland. I Estland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Estland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Estland

GREEN MOTION

9 kontorer

keddy by Europcar

9 kontorer

ADDCAR RENTAL

8 kontorer

Europcar

7 kontorer

Sixt

6 kontorer

Carsrent

5 kontorer

Hertz

5 kontorer

Prime Car Rent

5 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Estland

Herunder vises de mest populære hoteller i Estland

Billeje i Estland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Estland, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Estland?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Estland. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Estland?

I 2019 blev Estland rangeret som nr. 48 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Estland fik en bedømmelse på 4,5 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i Estland?

Promillegrænsen i Estland er 0,02%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Estland, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Estland?

I gennemsnit var prisen på benzin i Estland i sidste uge 12,74 kr. pr. liter. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Estland, så kan du overveje Kuwait. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,32 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,11 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Estland?

Priser for biler i Estland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Estland?

Antallet af udbydere for biler i Estland er 100 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Estland?

Blandt forskellige lande, herunder Estland, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Estland?

For at leje en bil i Estland, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Estland?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Estland, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Estland?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Estland ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Estland med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Estland med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Estland på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Estland.

Kan jeg finde billeje i Estland, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Estland.

Kan jeg søge efter billeje i Estland med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Estland.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Estland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.