Billeje i Tyrkiet

Leder du efter billig biludlejning i Tyrkiet? Så søg her!

Istanbul, Tyrkiet
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Tyrkiet

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Tyrkiet
Nissan Kicks
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

50 kr./dag

29 juni - 6 juli
Nissan Kicks
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

19 kr./dag

29 juni - 8 juli
Renault Duster
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

48 kr./dag

30 juni - 1 aug.
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

10 sep. - 17 sep.
Daihatsu Sirion
Toyota Avensis Touring Sports
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

25 kr./dag

30 juni - 9 juli
Toyota Avensis Touring Sports
Class SUV
eller lignende Luksus
Op til 5 passagerer

94 kr./dag

30 juni - 9 juli
Class SUV
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

6 juli - 6 aug.
Toyota Rush
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

34 kr./dag

29 juni - 6 juli
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

26 kr./dag

29 juni - 8 juli
Hyundai Accent

Find billig billeje i Tyrkiet

Find den lejebil i Tyrkiet, der passer til dine behov

Biler i Lille

94 kr. - 333 kr.

Alle biltyper

173 kr. - 742 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tyrkiet er 176 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tyrkiet er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 94 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tyrkiet.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tyrkiet er 293 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tyrkiet er i februar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Tyrkiet.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Tyrkiet er 520 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Tyrkiet er i januar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 360 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Tyrkiet er 370 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Tyrkiet er i april. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 251 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tyrkiet.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Tyrkiet er 418 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Tyrkiet er i oktober. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 227 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Tyrkiet er 649 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Tyrkiet er i februar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 412 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Tyrkiet.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

30 juni - 7 juli
Daihatsu Sirion
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

10 sep. - 17 sep.
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

17 kr./dag

10 sep. - 17 sep.
Hyundai Accent

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Tyrkiet

Nærliggende attraktioner:

Taksim Plads33,5 km
Konyaalti Plaji515,8 km
Lara Strandpark523,7 km

Nærliggende attraktioner:

Lara Strandpark5,9 km
Konyaalti Plaji11,7 km
Taksim Plads485,8 km

Nærliggende attraktioner:

Taksim Plads31,2 km
Konyaalti Plaji461,6 km
Lara Strandpark468,7 km

Oplysninger om billeje i Tyrkiet

Hvis du vil leje en udlejningsbil i Tyrkiet, er det let at finde tilbud på billige lejebiler med momondo. Trafikreglerne i Tyrkiet afviger ikke meget fra EU, og hastighedsbegrænsningerne er nogenlunde de samme. Dog er der den forskel, at promillegrænsen er væsentligt lavere, nemlig på 0,05%, og at det er helt forbudt at indtage alkohol, hvis du er under 18 år. Hvis du som fører bliver taget med for høj promille, bliver du i tilgift straffet hårdere, hvis du også er under 18 år. En enkelt forskel fra Danmark, som kan springe i øjnene ved biludlejning i Tyrkiet og færdsel på de tyrkiske veje, er, at der til forskel fra Danmark ikke er nogen begrænsning på, hvor mange mennesker der må være i bilen. Derfor kan man ofte se temmeligt overfyldte biler, når familier skal på udflugt. Dog skal man huske på, at der stadig er krav om at bære sikkerhedssele for alle i bilen. Enkelte større veje er desuden betalingsveje.

Hvis du vil leje en bil i Tyrkiet, skal du som fører være over 21 år og kunne forevise et internationalt gældende kørekort, der har været gyldigt i et år samt billed-ID som for eksempel pas. Førere under 25 år kan komme ud for at skulle betale et ekstra gebyr. Nogle typer af lejebiler, som for eksempel visse luksusmærker eller specielle typer af køretøjer kan også have andre aldersrestriktioner eller kræve ekstra gebyrer og tillægsforsikringer for især bilister over 70 år. Ved booking af lejebiler er det normalt et krav, at du anvender et internationalt anerkendt kreditkort med dækning, og der kan forekomme krav om fremvisning af to dækkende korttyper ved leje af visse biltyper.

Vejnettet i Tyrkiet er generelt moderne og velholdt på de store hovedveje og i byerne. Landeveje og veje i yderligt liggende områder er ofte af svingende kvalitet og mangler vedligeholdelse. Når man har lejet en udlejningsbil og kører i de større byer som Ankara, Izmir og Istanbul kan man godt komme ud for trafikpropper og en trafikadfærd blandt bilister, som afviger fra Danmark. Man skal desuden hele tiden holde øje med ”bløde” trafikanter, der kan smutte ind og ud mellem bilerne. I landområder kan man også komme ud for dyr og fåreflokke, som krydser vejen. Derfor er det en god idé at have sikkerheden i orden, når man lejer en bil for at køre på de tyrkiske veje. I byerne anbefales det at parkere på officielle parkeringspladser, som kræver betaling af parkeringsafgift.

Tyrkiet er et smukt land med mange flotte udsigter. Har man lejet en udlejningsbil med momondo for at køre rundt i landet, er der groft sagt tre muligheder. For det første kan man følge områderne langs kysten. Badebyerne som Izmir og Antalya langs Tyrkiets Middelhavskyst giver både muligheder for turistophold med badning og for at se nogle af de mange skønne strande og kystområder. Er man mere kulturelt interesseret, kan turen gå til Istanbul med dens blanding af gammelt og moderne, øst og vest. Er man mere interesseret i at komme ind i landet, er der mulighed for nogle skønne ture på den anatolske højslette og frem til Taurusbjergene, der strækker sig gennem hele landet, eller man kan kan ”nøjes" med at køre til landets moderne hovedstad, Ankara. Endelig foreligger mulighedern for at køre helt op mod nord til Sortehavet, hvor der ikke er lige så mange turister som i syd. For eksempel kan man tage til den smukke historiske by Trabzon.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tyrkiet

Herunder vises de mest populære hoteller i Tyrkiet

Billeje i Tyrkiet

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tyrkiet, så du er klar til næste rejse.

Ifølge vores data er Right Cars det billigste biludlejningsfirma i Tyrkiet. Rejsende, som booker lejebil hos Right Cars, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 333 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 88 kr. om dagen, hvis du booker hos Right Cars.

Med 164 biludlejningssteder i Tyrkiet er Sunnycars det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Sunnycars plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Tyrkiet. I Istanbul har Sunnycars for eksempel 28 biludlejningssteder.

Hvis du lejer bil i Tyrkiet, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Tyrkiet blev rangeret som nr. 37 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Tyrkiet en bedømmelse på 4,9 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Tyrkiet kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Promillegrænsen i Tyrkiet er 0,05%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Bemærk, at man i Tyrkiet skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

24% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Tyrkiet, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Tyrkiet varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 145 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Tyrkiet på 11,30 kr. pr. liter. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,19 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,19 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tyrkiet


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Tyrkiet ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Når du har udført en søgning efter billeje i Tyrkiet, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Tyrkiet.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Tyrkiet.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Tyrkiet.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Tyrkiet.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.