Billeje i Tyrkiet

Leder du efter billig biludlejning i Tyrkiet? Så søg her!

Istanbul, Tyrkiet
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Tyrkiet

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tyrkiet

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tyrkiet?

Ifølge vores data er aloCar det billigste biludlejningsfirma i Tyrkiet. Rejsende, som booker lejebil hos aloCar, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 244 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 76 kr. om dagen, hvis du booker hos aloCar.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Tyrkiet?

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Tyrkiet Rhodium. 12 brugere har givet Rhodium en gennemsnitlig vurdering på 5,6 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 35% brugere valgt at leje bil gennem Rhodium under deres besøg i Tyrkiet.

Hvilket udlejningsbureau i Tyrkiet har flest biludlejningssteder?

Med 210 biludlejningssteder i Tyrkiet er Nissa Car Rental det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Nissa Car Rental plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Tyrkiet. I Antalya har Nissa Car Rental for eksempel 5 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Tyrkiet?

34% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Tyrkiet, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Tyrkiet varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 224 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

Bedste tilbud på lejebiler i Tyrkiet

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Tyrkiet
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

77 kr./dag

13 okt. - 23 okt.
Volkswagen Polo
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

78 kr./dag

31 okt. - 7 nov.
Ford Focus
Peugeot 508
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

81 kr./dag

31 okt. - 7 nov.
Peugeot 508
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

84 kr./dag

11 okt. - 21 okt.
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

91 kr./dag

12 okt. - 21 okt.
Kia Cee'd
Renault Grand Scénic
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

91 kr./dag

17 okt. - 24 okt.
Renault Grand Scénic
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

96 kr./dag

24 nov. - 3 dec.
Volkswagen Golf
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

99 kr./dag

13 okt. - 23 okt.
Ford Fiesta
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

106 kr./dag

12 okt. - 21 okt.
Opel Corsa

Oplysninger om billeje i Tyrkiet

Har Tyrkiet nogen unik trafiklov?

Hvis du vil leje en udlejningsbil i Tyrkiet, er det let at finde tilbud på billige lejebiler med momondo. Trafikreglerne i Tyrkiet afviger ikke meget fra EU, og hastighedsbegrænsningerne er nogenlunde de samme. Dog er der den forskel, at promillegrænsen er væsentligt lavere, nemlig på 0,05%, og at det er helt forbudt at indtage alkohol, hvis du er under 18 år. Hvis du som fører bliver taget med for høj promille, bliver du i tilgift straffet hårdere, hvis du også er under 18 år. En enkelt forskel fra Danmark, som kan springe i øjnene ved biludlejning i Tyrkiet og færdsel på de tyrkiske veje, er, at der til forskel fra Danmark ikke er nogen begrænsning på, hvor mange mennesker der må være i bilen. Derfor kan man ofte se temmeligt overfyldte biler, når familier skal på udflugt. Dog skal man huske på, at der stadig er krav om at bære sikkerhedssele for alle i bilen. Enkelte større veje er desuden betalingsveje.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Tyrkiet?

Hvis du vil leje en bil i Tyrkiet, skal du som fører være over 21 år og kunne forevise et internationalt gældende kørekort, der har været gyldigt i et år samt billed-ID som for eksempel pas. Førere under 25 år kan komme ud for at skulle betale et ekstra gebyr. Nogle typer af lejebiler, som for eksempel visse luksusmærker eller specielle typer af køretøjer kan også have andre aldersrestriktioner eller kræve ekstra gebyrer og tillægsforsikringer for især bilister over 70 år. Ved booking af lejebiler er det normalt et krav, at du anvender et internationalt anerkendt kreditkort med dækning, og der kan forekomme krav om fremvisning af to dækkende korttyper ved leje af visse biltyper.

Hvilke områder i Tyrkiet har mest trafik?

Vejnettet i Tyrkiet er generelt moderne og velholdt på de store hovedveje og i byerne. Landeveje og veje i yderligt liggende områder er ofte af svingende kvalitet og mangler vedligeholdelse. Når man har lejet en udlejningsbil og kører i de større byer som Ankara, Izmir og Istanbul kan man godt komme ud for trafikpropper og en trafikadfærd blandt bilister, som afviger fra Danmark. Man skal desuden hele tiden holde øje med ”bløde” trafikanter, der kan smutte ind og ud mellem bilerne. I landområder kan man også komme ud for dyr og fåreflokke, som krydser vejen. Derfor er det en god idé at have sikkerheden i orden, når man lejer en bil for at køre på de tyrkiske veje. I byerne anbefales det at parkere på officielle parkeringspladser, som kræver betaling af parkeringsafgift.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Tyrkiet?

Tyrkiet er et smukt land med mange flotte udsigter. Har man lejet en udlejningsbil med momondo for at køre rundt i landet, er der groft sagt tre muligheder. For det første kan man følge områderne langs kysten. Badebyerne som Izmir og Antalya langs Tyrkiets Middelhavskyst giver både muligheder for turistophold med badning og for at se nogle af de mange skønne strande og kystområder. Er man mere kulturelt interesseret, kan turen gå til Istanbul med dens blanding af gammelt og moderne, øst og vest. Er man mere interesseret i at komme ind i landet, er der mulighed for nogle skønne ture på den anatolske højslette og frem til Taurusbjergene, der strækker sig gennem hele landet, eller man kan kan ”nøjes" med at køre til landets moderne hovedstad, Ankara. Endelig foreligger mulighedern for at køre helt op mod nord til Sortehavet, hvor der ikke er lige så mange turister som i syd. For eksempel kan man tage til den smukke historiske by Trabzon.


Find billig billeje i Tyrkiet

Find den lejebil i Tyrkiet, der passer til dine behov

Biler i Lille

79 kr. - 286 kr.

Alle biltyper

166 kr. - 673 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Tyrkiet er 150 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Tyrkiet er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 64% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tyrkiet.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Tyrkiet er 224 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Tyrkiet er i januar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 74 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Tyrkiet.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Tyrkiet er 633 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Tyrkiet er i marts. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tyrkiet er 331 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tyrkiet er i marts. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 148 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tyrkiet.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Tyrkiet er 328 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Tyrkiet er i december. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 183 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Tyrkiet.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Tyrkiet er 788 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Tyrkiet er i oktober. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 615 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Tyrkiet er 322 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Tyrkiet er i marts. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 288 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyrkiet. I Tyrkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

77 kr./dag

13 okt. - 23 okt.
Volkswagen Polo
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

78 kr./dag

31 okt. - 7 nov.
Ford Focus
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

84 kr./dag

11 okt. - 21 okt.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Tyrkiet

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tyrkiet

Nissa Car Rental

210 kontorer

Renticar

163 kontorer

Nokta Rent A Car

159 kontorer

Garenta

125 kontorer

Global Rent A Car

110 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

102 kontorer

CIRCULAR

96 kontorer

Europcar

90 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Tyrkiet

Nærliggende attraktioner:

Fatih Sultan Mehmet-broen33,3 km
Fatih Camii33,4 km
Taksim Plads33,5 km
Den Store Bazar35,1 km
Çemberlitaş Sütunu35,4 km

Nærliggende attraktioner:

Lara Strandpark5,9 km
Konyaalti Plaji11,7 km
Kleopatra Plaji111,5 km
Sultan Ahmed Moské482,8 km
Çemberlitaş Sütunu483,2 km

Nærliggende attraktioner:

Fatih Sultan Mehmet-broen30,2 km
Sultan Ahmed Moské30,4 km
Çemberlitaş Sütunu30,9 km
Den Store Bazar31,2 km
Taksim Plads31,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tyrkiet

Herunder vises de mest populære hoteller i Tyrkiet

Billeje i Tyrkiet

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tyrkiet, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Tyrkiet?

Hvis du lejer bil i Tyrkiet, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Hvor gode er vejene i Tyrkiet?

Tyrkiet blev rangeret som nr. 37 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Tyrkiet en bedømmelse på 4,9 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Tyrkiet kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Tyrkiet?

Promillegrænsen i Tyrkiet er 0,05%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Bemærk, at man i Tyrkiet skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Tyrkiet?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Tyrkiet på 9,59 kr. pr. liter. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Kuwait, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,38 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,62 kr. pr. liter (data fra sidste uge).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tyrkiet?

Priser for biler i Tyrkiet opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tyrkiet?

Fra september 2023 er der 3.081 udbydere at vælge mellem for biler i Tyrkiet.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tyrkiet?

Blandt forskellige lande, herunder Tyrkiet, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tyrkiet?

Alle førere, der lejer en bil i Tyrkiet, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Tyrkiet

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Tyrkiet

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tyrkiet


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tyrkiet?

Du bør booke billeje i Tyrkiet ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tyrkiet?

Når du har udført en søgning efter billeje i Tyrkiet, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Tyrkiet med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Tyrkiet.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tyrkiet på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Tyrkiet.

Kan jeg finde billeje i Tyrkiet, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Tyrkiet.

Kan jeg søge efter billeje i Tyrkiet med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Tyrkiet.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tyrkiet på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.