Billeje i Letland

Leder du efter billig biludlejning i Letland? Så søg her!

Riga, Letland
30. sep. — 7. okt.
Samme aflevering
Riga, Letland
fre. 30.9
Middag
fre. 7.10
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Letland

Den lettiske færdselslov minder om den danske, så det er nemt at køre i Letland. Du kører i højre side og overhaler venstre om. Dine lygter skal være tændt hele tiden. Du skal være opmærksom på, om det koster en afgift, når du parkerer. Nogle steder kan du slippe af sted med blot at sætte p-skiven, og andre gange skal du betale for parkering. Biludlejning kan som udgangspunkt med fordel ske, når du køber dine billetter til Letland. Det er ofte både billigere og nemmere. Du vil også have et større udvalg af udlejningsbiler fra Letland, og du kan nemt lave en lejebilsammenligning. Der, hvor der er forskel på Letland og Danmark, er vejforholdene. Vejene i Letland er ikke i den bedste stand, og du kan også opleve mangelfuld skiltning. Vær opmærksom på, at folk krydser vejene, hvor de har lyst, og ikke nødvendigvis hvor der er overgange.

For at kunne leje en bil i Letland skal du som udgangspunkt være mindst 21 år. I nogle tilfælde vil der være et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år. Du skal have et gyldigt kørekort for at kunne leje udlejningsbiler i Letland. Du skal også betale med et kreditkort. Når du kigger på udlejningsbiler i Letland, er det vigtigt, du læser de forskellige dokumenter igennem, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser som for eksempel at du skal betale ekstra, hvis du har kørt mere end et aftalt antal kilometer. Det samme gælder forsikringspapirerne. Læs dem grundigt igennem, før du lejer en bil, og det gælder selvfølgeligogså billige lejebiler. Skulle der ske et uheld, er det rart at vide, hvor stor din selvrisiko er, eller om du har skrevet under på, at du selv hæfter for hele mekanikerregningen.

I og omkring Riga, Letlands hovedstad, er der tæt trafik og ofte deciderede trafikpropper. Det skyldes blandt andet, at folk ikke overholder hastighedsbegrænsningerne, og at du vil opleve, at den største bil opfører sig, som om føreren ejer vejen. Der arbejdes fra myndighedernes side på at gøre forholdene bedre. Både vejforholdene og også med kontrol af fører for alkohol. Grænseområderne, som der er en del af, er ofte trafikknuder, da Letland danner grænse med blandt andet Estland og Litauen, og der er også grænser til både Rusland og Hviderusland. Her skal du være opmærksom på, at der kommer en del lastbiler og anden hård trafik. Husk også på, at vejnettet ikke er i god stand.

Letland vil du opleve som et meget grønt land med mange og store skove, søer og andre former for naturresurser. Landet ligger ud til Østersøen, og du vil glæde dig over en køretur langs Østersøen. Du kan også vælge at leje en bil i Riga og køre til en af de utallige søer, der er i området. Det kunne for eksempel være Lake Kisezers. Udover at vejen og området er smukt, har du mulighed for at svømme i søen, nyde nogle af de mange aktiviteter der er i området eller blot drikke en kop kaffe på en af de mange cafeer. En anden sø, der er værd at besøge, er Dridzis-søen, som er landets dybeste. Her kan du køre langs søen, og fra en af de mange bakker, der er i området, har du et godt udsyn over søen og de øer, der ligger i søen.


Find billig billeje i Letland

Find den lejebil i Letland, der passer til dine behov

Biler i Lille

107 kr. - 399 kr.

Alle biltyper

147 kr. - 554 kr.

The average price of a Lille rental in Letland is 200 kr.. The cheapest time to rent a Lille in Letland is in december. The price is 47% lower than the rest of the year at just 107 kr. per day. A Lille rental is typically 27% billigere than the average car rental in Letland. The average price of a vehicle rental in Letland can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.

The average price of a Mellemstor rental in Letland is 223 kr.. The cheapest time to rent a Mellemstor in Letland is in oktober. The price is 7% lower than the rest of the year at just 210 kr. per day. A Mellemstor rental is typically 18% billigere than the average car rental in Letland. The average price of a vehicle rental in Letland can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.

The average price of a SUV rental in Letland is 212 kr.. The cheapest time to rent a SUV in Letland is in oktober. The price is 39% lower than the rest of the year at just 130 kr. per day. A SUV rental is typically 23% billigere than the average car rental in Letland. The average price of a vehicle rental in Letland can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Letland

Herunder vises de mest populære hoteller i Letland

Billeje i Letland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Letland, så du er klar til næste rejse.

Med 12 biludlejningssteder i Letland er Auto 5 det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Riga er en af de mest populære byer at besøge i Letland, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 8 biludlejningssteder, som Auto 5 har i byen.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Letland. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Vejnettet i Letland har fået en bedømmelse på 3,3 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 95 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Letland er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Letland kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

22% af momondos brugere fortrak at leje en Intermediate på deres rejse til Letland, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Letland varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 207 kr. om dagen i gennemsnit for en Intermediate.

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Letland på 13,15 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Letland hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Algeriet de billigste på 2,50 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 22,45 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære byer i Letland

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Letland

Se flere lejebiler i Europa

Find billige udlejningsbiler i Europa

Kom i gang med at planlægge din rejse til Letland


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Letland ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Når du har udført en søgning efter billeje i Letland, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Letland, der tilbyder gratis afbestilling.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Letland.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Letland med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Letland med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.