Billeje i Letland

Leder du efter billig biludlejning i Letland? Så søg her!

Riga, Letland
6. dec. — 13. dec.
Riga, Letland
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Letland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Letland

Hvilket udlejningsbureau i Letland har flest biludlejningssteder?

Med 12 biludlejningssteder i Letland er Auto 5 det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Riga er en af de mest populære byer at besøge i Letland, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 8 biludlejningssteder, som Auto 5 har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Letland?

36% af momondos brugere fortrak at leje en Varevogn til passagerer på deres rejse til Letland, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Letland varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 739 kr. om dagen i gennemsnit for en Varevogn til passagerer.

Oplysninger om billeje i Letland

Har Letland en speciel færdselslov?

Den lettiske færdselslov minder om den danske, så det er nemt at køre i Letland. Du kører i højre side og overhaler venstre om. Dine lygter skal være tændt hele tiden. Du skal være opmærksom på, om det koster en afgift, når du parkerer. Nogle steder kan du slippe af sted med blot at sætte p-skiven, og andre gange skal du betale for parkering. Biludlejning kan som udgangspunkt med fordel ske, når du køber dine billetter til Letland. Det er ofte både billigere og nemmere. Du vil også have et større udvalg af udlejningsbiler fra Letland, og du kan nemt lave en lejebilsammenligning. Der, hvor der er forskel på Letland og Danmark, er vejforholdene. Vejene i Letland er ikke i den bedste stand, og du kan også opleve mangelfuld skiltning. Vær opmærksom på, at folk krydser vejene, hvor de har lyst, og ikke nødvendigvis hvor der er overgange.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Letland?

For at kunne leje en bil i Letland skal du som udgangspunkt være mindst 21 år. I nogle tilfælde vil der være et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år. Du skal have et gyldigt kørekort for at kunne leje udlejningsbiler i Letland. Du skal også betale med et kreditkort. Når du kigger på udlejningsbiler i Letland, er det vigtigt, du læser de forskellige dokumenter igennem, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser som for eksempel at du skal betale ekstra, hvis du har kørt mere end et aftalt antal kilometer. Det samme gælder forsikringspapirerne. Læs dem grundigt igennem, før du lejer en bil, og det gælder selvfølgeligogså billige lejebiler. Skulle der ske et uheld, er det rart at vide, hvor stor din selvrisiko er, eller om du har skrevet under på, at du selv hæfter for hele mekanikerregningen.

Hvilke områder i Letland har mest trafik?

I og omkring Riga, Letlands hovedstad, er der tæt trafik og ofte deciderede trafikpropper. Det skyldes blandt andet, at folk ikke overholder hastighedsbegrænsningerne, og at du vil opleve, at den største bil opfører sig, som om føreren ejer vejen. Der arbejdes fra myndighedernes side på at gøre forholdene bedre. Både vejforholdene og også med kontrol af fører for alkohol. Grænseområderne, som der er en del af, er ofte trafikknuder, da Letland danner grænse med blandt andet Estland og Litauen, og der er også grænser til både Rusland og Hviderusland. Her skal du være opmærksom på, at der kommer en del lastbiler og anden hård trafik. Husk også på, at vejnettet ikke er i god stand.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Letland?

Letland vil du opleve som et meget grønt land med mange og store skove, søer og andre former for naturresurser. Landet ligger ud til Østersøen, og du vil glæde dig over en køretur langs Østersøen. Du kan også vælge at leje en bil i Riga og køre til en af de utallige søer, der er i området. Det kunne for eksempel være Lake Kisezers. Udover at vejen og området er smukt, har du mulighed for at svømme i søen, nyde nogle af de mange aktiviteter der er i området eller blot drikke en kop kaffe på en af de mange cafeer. En anden sø, der er værd at besøge, er Dridzis-søen, som er landets dybeste. Her kan du køre langs søen, og fra en af de mange bakker, der er i området, har du et godt udsyn over søen og de øer, der ligger i søen.


Find billig billeje i Letland

Find den lejebil i Letland, der passer til dine behov

Lille cars

105 kr. - 352 kr.

Alle biltyper

123 kr. - 455 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Letland er 196 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Letland er i oktober. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Letland. I Letland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Letland er 256 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Letland er i oktober. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Letland. I Letland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Letland er 372 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Letland er i november. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 258 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Letland. I Letland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Letland er 251 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Letland er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 155 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Letland. I Letland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Letland er 336 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Letland er i april. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 263 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Letland. I Letland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Letland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Letland

Auto 5

12 kontorer

Sixt

11 kontorer

Prime Car Rent

10 kontorer

ADDCAR RENTAL

8 kontorer

GREEN MOTION

6 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

6 kontorer

Hertz

5 kontorer

Lat Rent

5 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Letland

Herunder vises de mest populære hoteller i Letland

Billeje i Letland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Letland, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Letland?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Letland. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Letland?

Vejnettet i Letland har fået en bedømmelse på 3,3 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 95 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Letland?

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Letland er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Letland kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Letland?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Letland på 11,90 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Letland hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,32 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,08 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Letland?

Priser for biler i Letland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Letland?

Fra november 2023 er der 136 udbydere at vælge mellem for biler i Letland.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Letland?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Letland. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Letland?

For at leje en bil i Letland, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Letland?

Du bør booke billeje i Letland ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Letland?

Når du har udført en søgning efter billeje i Letland, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Letland med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Letland, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Letland på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Letland.

Kan jeg finde billeje i Letland, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Letland med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Letland med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Letland med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Letland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.