Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Bulgarien

Leder du efter billig biludlejning i Bulgarien? Så søg her!

Sofia, Bulgarien
1. mar. — 8. mar.
Sofia, Bulgarien
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Bulgarien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Bulgarien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Bulgarien?

Ifølge vores data er GREEN MOTION det billigste biludlejningsfirma i Bulgarien. Rejsende, som booker lejebil hos GREEN MOTION , får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 160 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 48 kr. om dagen, hvis du booker hos GREEN MOTION .

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Bulgarien?

Hvis du planlægger at leje en bil i Bulgarien, anbefaler vi at du booker med GREEN MOTION , et af de mest populære biludlejningssteder i landet. Den sidste måned har 27% af vores brugere valgt GREEN MOTION til deres biludlejningsbehov. Firmaet har også en kundetilfredshedsrate på 7,5 ud af 10 fra 9 anmeldere.

Hvilket udlejningsbureau i Bulgarien har flest biludlejningssteder?

Top Rent a Car - Bulgaria har flere biludlejningssteder i Bulgarien end nogen andre firmaer. Med 192 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Bulgarien, kan du overveje Sofia, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Top Rent a Car - Bulgaria har 12 biludlejningssteder i området.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Bulgarien?

En Economy er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Bulgarien. Ifølge vores data foretrak 61% af vores brugere en Economy frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Economy i Bulgarien, kan du forvente at skulle betale 304 kr. om dagen i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Bulgarien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Bulgarien
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

28 feb. - 3 mar.
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

28 feb. - 3 mar.
Peugeot 208
Volkswagen Golf
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

36 kr./dag

28 feb. - 3 mar.
Volkswagen Golf
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

45 kr./dag

28 feb. - 3 mar.
Fiat Tipo Wagon
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

26 feb. - 4 mar.
Opel Corsa
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

66 kr./dag

28 feb. - 3 mar.
Fiat Panda
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

70 kr./dag

26 feb. - 4 mar.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

71 kr./dag

28 feb. - 3 mar.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

90 kr./dag

26 feb. - 4 mar.
Volkswagen Golf

Oplysninger om billeje i Bulgarien

Har Bulgarien nogen unikke færdselslove?

Langt hen ad vejen ligner de bulgarske færdselslove de danske. For eksempel er det obligatorisk for alle i bilen at bære sikkerhedssele, børn skal bruge autostol eller selepude. Biludlejningsfirmaet skal have sørget for at lejebilen er udstyret med det obligatoriske sikkerhedsudstyr, når man afhenter sin bulgarske udlejningsbil. Det inkluderer blandt andet refleksvest, advarselstrekant og en pulverslukker. Tjek dette når du henter bilen. Som herhjemme er det vigtigt at overholde hastighedsgrænserne, være opmærksom på skiltning og anden trafik, samt notere sig at promillegrænsen er den samme her, som hjemme. Medmindre andet er skiltet, er her også venstre-vigepligt. Vær opmærksom på at det rigtige politi bærer uniform med tjenestenummer og ID på brystet, så du er sikker på det er det rigtige politi, som eventuelt har stoppet dig undervejs. I tilfælde af uheld, eller andet akut, er det nationale politi-alarmnummer 166.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Bulgarien?

Kravene for at få fingrene i en bulgarsk udlejningsbil er ikke så meget anderledes, end hvad man ellers kan forvente i resten af Europa. Det anbefales at man booker i forvejen, så man ikke kommer og den ønskede bilkategori er fuldbooket eller simpelthen slet ikke findes ved det kontor man vil afhente bilen fra. Når man skal afhente den valgte lejebil, så skal man huske at medbringe sin bookingbekræftelse, et gyldigt kørekort, samt det kreditkort man ønsker at betale med. Påregner du at betale med et debet kort, er det en god ide at forhøre sig hos udlejeren i god tid inden, så du er sikker på det kan lade sig gøre, samt tjekke andre eventuelle krav. Du skal regne med at du kun vil kunne leje bil, hvis du er fyldt 21 på lejetidspunktet, og indtil du runder 25 vil du typisk blive afkrævet et ekstra gebyr, som ung lejer. Har du haft kørekort mindre end et år, vil du typisk også få svært ved at leje en bil.

Hvilke områder i Bulgarien har mest trafik?

Det er mest i de bulgarske storbyer, at der kan opstå køer eller være problemer med myldretid. Dette problem kan typisk løses ved at planlægge sin kørsel, så du tager afsted udenfor den værste myldretid. Udenfor byerne vil man til gengæld kunne møde langsom trafik, som hurtigt kan komme til at skabe lange køer. Det kan være en landbrugsmaskine, hestevogn eller æselkærre der står bag køen. Vejkvaliteten er generelt heller ikke som vi er vant til hjemmefra, så man må forvente dårligere belægning og flere huller på vejene. Dette påvirker naturligvis også trafikken, samt stiller ekstra krav til din opmærksomhed. Det er jo trist at returnere en udlejningsbil med nye buler, fordi chaufføren ikke har været opmærksom på vejforholdene. Men vær opmærksom, kør forsigtigt og undgå den værste myldretid, så undgår du de større problemer der kommer med at køre rundt i Bulgarien.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Bulgarien?

En oplagt, og rimeligt enkel tur, starter fra hovedstaden Sofia  og ender i bjergene til de syv Rila søer, samt Rila klostret. Her kommer man fra storbyens larm og os direkte op i bjergenes grønne, fredfyldte frodighed. En anden rute er fra Sofia over Koprivshtitsa og til Plovdiv. Undgå motorvejen, selvom der måske er bedre belægning og skiltning der. Nyd den smukke udsigt når du kører i bjergene. Lav eventuelt et ophold i Koprivshtitsa og gå en tur blandt byens farverige, gamle huse. Plovdiv er på UNESCOs verdenskulturarvsliste og er en fantastisk oplevelse du bestemt bør unde dig selv. Dette er en smuk og historisk by med en kunstner koloni, romerske ruiner, museer og oplevelser for hele familien. Derfra kan man med fordel køre videre til Nessebar, ved det Sorte Havs sydkyst, for at opleve lækre badestrande og få et lille åndehul, før man vender næsen tilbage mod Sofia, eller kører videre ud på flere eventyr.


Find billig billeje i Bulgarien

Find den lejebil i Bulgarien, der passer til dine behov

Lille cars

61 kr. - 252 kr.

Alle biltyper

92 kr. - 383 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Bulgarien er 144 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Bulgarien er i november. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 61 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bulgarien. I Bulgarien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Bulgarien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Bulgarien er 268 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Bulgarien er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 107 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bulgarien. I Bulgarien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Bulgarien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Bulgarien er 377 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Bulgarien er i november. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 158 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bulgarien. I Bulgarien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Bulgarien er 288 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Bulgarien er i april. Prisen er 97% lavere end resten af året og ligger på kun 11 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bulgarien. I Bulgarien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bulgarien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Bulgarien er 256 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Bulgarien er i februar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 164 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bulgarien. I Bulgarien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Bulgarien.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

28 feb. - 3 mar.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

45 kr./dag

28 feb. - 3 mar.
Ford Focus Wagon

Biludlejningsfirmaer i Bulgarien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bulgarien

Top Rent a Car - Bulgaria

192 kontorer

Top Rent-A-Car

170 kontorer

Low Cost Cars

23 kontorer

CarRent Bulgaria

22 kontorer

Sixt

20 kontorer

Green Rent a Car

18 kontorer

Prestige Rent A Car

18 kontorer

Car 1

14 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bulgarien

Herunder vises de mest populære hoteller i Bulgarien
Grand Hotel Millennium Sofia

Grand Hotel Millennium Sofia

89B, Vitosha Blvd., Sofia, Bulgaria

1,8 km fra centrum

Cascadas Family Resort

Cascadas Family Resort

149 Chaika Street, Cascadas Complex, Nesebar, Bulgaria

4,9 km fra centrum

Sofia Balkan Palace

Sofia Balkan Palace

5 Sveta Nedelya Square, Sofia, Bulgaria

0,2 km fra centrum

Grand Hotel Pomorie

Grand Hotel Pomorie

Prof. Stoyanov Street 5, Pomorie, Bulgaria

2,1 km fra centrum

Best Western Plus Premium Inn

Best Western Plus Premium Inn

Sunny Beach, Sunny Beach, Bulgaria

0,3 km fra centrum

ibis Sofia Airport

ibis Sofia Airport

132 Mimi Balkanska Str, Sofia, Bulgaria

6,1 km fra centrum

Hotel & Casino Cherno More

Hotel & Casino Cherno More

33 Slivnitsa Blvd, Varna, Bulgaria

1,3 km fra centrum

International Hotel Casino & Tower Suites

International Hotel Casino & Tower Suites

Golden Sands, Golden Sands, Bulgaria

0,1 km fra centrum

Hvd Reina Del Mar

Hvd Reina Del Mar

Chernomorska Str. 2, Obzor, Bulgaria

0,7 km fra centrum

Royal Palace Helena Park

Royal Palace Helena Park

Sunny Beach, Sunny Beach, Bulgaria

2,6 km fra centrum

Grand Hotel Sofia

Grand Hotel Sofia

1 Gurko Str, Sofia, Bulgaria

0,4 km fra centrum

Hotel Marinela Sofia

Hotel Marinela Sofia

100 James Bourchier Boulevard, Sofia, Bulgaria

2,8 km fra centrum

Primoretz Grand Hotel & Spa

Primoretz Grand Hotel & Spa

2 Al Batenberg, Burgas, Bulgaria

1,9 km fra centrum

Flamingo Grand Hotel & Spa

Flamingo Grand Hotel & Spa

Albena, Albena, Bulgaria

0,1 km fra centrum

Best Western PREMIER Sofia Airport Hotel

Best Western PREMIER Sofia Airport Hotel

11 Briuksel Boulevard, Sofia, Bulgaria

6,4 km fra centrum

Hotel Anel

Hotel Anel

14 Todor Alexandrov Boulevard, Sofia, Bulgaria

0,8 km fra centrum

Geneva Hotel

Geneva Hotel

9 Balkandji Iovo Str, Sofia, Bulgaria

3,3 km fra centrum

Metropolitan Hotel Sofia

Metropolitan Hotel Sofia

64 Tsarigradsko Shose Blvd, Sofia, Bulgaria

6,6 km fra centrum


Billeje i Bulgarien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bulgarien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Bulgarien?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Bulgarien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Bulgarien?

Ifølge data fra 2019 rangerer Bulgarien som nr. 98 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,3 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Bulgarien?

Grænsen for spirituskørsel i Bulgarien ligger på 0,05%. Forskellige regioner og byer i Bulgarien kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Bemærk, at man i Bulgarien skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Bulgarien?

Gennemsnitsprisen på benzin i Bulgarien var 9,78 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,34 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,47 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bulgarien?

Priser for biler i Bulgarien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bulgarien?

Fra februar 2024 er der 814 udbydere at vælge mellem for biler i Bulgarien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bulgarien?

Blandt forskellige lande, herunder Bulgarien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bulgarien?

For at leje en bil i Bulgarien, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Bulgarien?

Hvis du booker billeje i Bulgarien via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bulgarien?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Bulgarien ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Bulgarien med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Bulgarien med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Bulgarien på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Bulgarien med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Bulgarien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Bulgarien.

Kan jeg søge efter billeje i Bulgarien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Bulgarien med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bulgarien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Bulgarien

Find billeje i disse populære regioner i Bulgarien


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Bulgarien
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo