Billeje i Bulgarien

Leder du efter billig biludlejning i Bulgarien? Så søg her!

Sofia, Bulgarien
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Sofia, Bulgarien
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Bulgarien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Bulgarien
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

5 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

6 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

8 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Opel Corsa
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Hyundai i30
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

27 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Nissan Qashqai
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

31 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Volkswagen Jetta
Ford Transit
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

58 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Ford Transit
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

25 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Volkswagen Jetta
Renault Grand Scénic
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

25 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Renault Grand Scénic

Oplysninger om billeje i Bulgarien

Langt hen ad vejen ligner de bulgarske færdselslove de danske. For eksempel er det obligatorisk for alle i bilen at bære sikkerhedssele, børn skal bruge autostol eller selepude. Biludlejningsfirmaet skal have sørget for at lejebilen er udstyret med det obligatoriske sikkerhedsudstyr, når man afhenter sin bulgarske udlejningsbil. Det inkluderer blandt andet refleksvest, advarselstrekant og en pulverslukker. Tjek dette når du henter bilen. Som herhjemme er det vigtigt at overholde hastighedsgrænserne, være opmærksom på skiltning og anden trafik, samt notere sig at promillegrænsen er den samme her, som hjemme. Medmindre andet er skiltet, er her også venstre-vigepligt. Vær opmærksom på at det rigtige politi bærer uniform med tjenestenummer og ID på brystet, så du er sikker på det er det rigtige politi, som eventuelt har stoppet dig undervejs. I tilfælde af uheld, eller andet akut, er det nationale politi-alarmnummer 166.

Kravene for at få fingrene i en bulgarsk udlejningsbil er ikke så meget anderledes, end hvad man ellers kan forvente i resten af Europa. Det anbefales at man booker i forvejen, så man ikke kommer og den ønskede bilkategori er fuldbooket eller simpelthen slet ikke findes ved det kontor man vil afhente bilen fra. Når man skal afhente den valgte lejebil, så skal man huske at medbringe sin bookingbekræftelse, et gyldigt kørekort, samt det kreditkort man ønsker at betale med. Påregner du at betale med et debet kort, er det en god ide at forhøre sig hos udlejeren i god tid inden, så du er sikker på det kan lade sig gøre, samt tjekke andre eventuelle krav. Du skal regne med at du kun vil kunne leje bil, hvis du er fyldt 21 på lejetidspunktet, og indtil du runder 25 vil du typisk blive afkrævet et ekstra gebyr, som ung lejer. Har du haft kørekort mindre end et år, vil du typisk også få svært ved at leje en bil.

Det er mest i de bulgarske storbyer, at der kan opstå køer eller være problemer med myldretid. Dette problem kan typisk løses ved at planlægge sin kørsel, så du tager afsted udenfor den værste myldretid. Udenfor byerne vil man til gengæld kunne møde langsom trafik, som hurtigt kan komme til at skabe lange køer. Det kan være en landbrugsmaskine, hestevogn eller æselkærre der står bag køen. Vejkvaliteten er generelt heller ikke som vi er vant til hjemmefra, så man må forvente dårligere belægning og flere huller på vejene. Dette påvirker naturligvis også trafikken, samt stiller ekstra krav til din opmærksomhed. Det er jo trist at returnere en udlejningsbil med nye buler, fordi chaufføren ikke har været opmærksom på vejforholdene. Men vær opmærksom, kør forsigtigt og undgå den værste myldretid, så undgår du de større problemer der kommer med at køre rundt i Bulgarien.

En oplagt, og rimeligt enkel tur, starter fra hovedstaden Sofia  og ender i bjergene til de syv Rila søer, samt Rila klostret. Her kommer man fra storbyens larm og os direkte op i bjergenes grønne, fredfyldte frodighed. En anden rute er fra Sofia over Koprivshtitsa og til Plovdiv. Undgå motorvejen, selvom der måske er bedre belægning og skiltning der. Nyd den smukke udsigt når du kører i bjergene. Lav eventuelt et ophold i Koprivshtitsa og gå en tur blandt byens farverige, gamle huse. Plovdiv er på UNESCOs verdenskulturarvsliste og er en fantastisk oplevelse du bestemt bør unde dig selv. Dette er en smuk og historisk by med en kunstner koloni, romerske ruiner, museer og oplevelser for hele familien. Derfra kan man med fordel køre videre til Nessebar, ved det Sorte Havs sydkyst, for at opleve lækre badestrande og få et lille åndehul, før man vender næsen tilbage mod Sofia, eller kører videre ud på flere eventyr.


Find billig billeje i Bulgarien

Find den lejebil i Bulgarien, der passer til dine behov

Biler i Lille

80 kr. - 254 kr.

Alle biltyper

102 kr. - 453 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bulgarien er 138 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bulgarien er i januar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 80 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bulgarien. I Bulgarien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bulgarien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bulgarien er 282 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bulgarien er i marts. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bulgarien. I Bulgarien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bulgarien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Bulgarien er 342 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Bulgarien er i februar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 207 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bulgarien. I Bulgarien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Bulgarien er 249 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Bulgarien er i februar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bulgarien. I Bulgarien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bulgarien.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

5 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

6 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

8 kr./dag

9 mar. - 13 mar.
Opel Corsa

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bulgarien

Herunder vises de mest populære hoteller i Bulgarien

Billeje i Bulgarien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bulgarien, så du er klar til næste rejse.

Ifølge vores data er SURPRICE CAR RENTAL det billigste biludlejningsfirma i Bulgarien. Rejsende, som booker lejebil hos SURPRICE CAR RENTAL , får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 182 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 70 kr. om dagen, hvis du booker hos SURPRICE CAR RENTAL .

Hvis du planlægger at leje en bil i Bulgarien, anbefaler vi at du booker med ADDCAR RENTAL , et af de mest populære biludlejningssteder i landet. Den sidste måned har 32% af vores brugere valgt ADDCAR RENTAL til deres biludlejningsbehov. Firmaet har også en kundetilfredshedsrate på 6,5 ud af 10 fra 5 anmeldere.

Top Rent a Car - Bulgaria har flere biludlejningssteder i Bulgarien end nogen andre firmaer. Med 175 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Bulgarien, kan du overveje Sofia, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Top Rent a Car - Bulgaria har 12 biludlejningssteder i området.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Bulgarien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Ifølge data fra 2019 rangerer Bulgarien som nr. 98 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,3 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Grænsen for spirituskørsel i Bulgarien ligger på 0,05%. Forskellige regioner og byer i Bulgarien kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Bemærk, at man i Bulgarien skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

En Economy er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Bulgarien. Ifølge vores data foretrak 25% af vores brugere en Economy frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Economy i Bulgarien, kan du forvente at skulle betale 44 kr. om dagen i gennemsnit.

Gennemsnitsprisen på benzin i Bulgarien var 9,58 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,33 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 20,18 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Bulgarien

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Bulgarien

Biludlejning i populære byer i Bulgarien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Bulgarien

Biludlejning i populære lufthavne i Bulgarien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Bulgarien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bulgarien


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Bulgarien via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Bulgarien ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Bulgarien med gratis afbestillig.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Bulgarien med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Bulgarien.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Bulgarien med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.