Lej en bil i Basel, Schweiz

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Basel, Schweiz

Basel, Schweiz
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Basel, Schweiz
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Basel, Schweiz

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

189 kr. - 683 kr.

Alle biltyper

393 kr. - 1.091 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Basel, Schweiz, er 274 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Basel, Schweiz, er i januar. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 189 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Basel. I Basel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Basel.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Basel, Schweiz, er 393 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Basel, Schweiz, er i april. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Basel. I Basel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Basel.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Basel, Schweiz, er 585 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Basel, Schweiz, er i juni. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 491 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Basel. I Basel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Basel.


Biludlejningsfirmaer i Basel

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Basel, Schweiz
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,7

Comfort

9,7

Samlet

9,7

Afhentning/aflevering

9,1

Valuta for pengerne

8,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,7

Comfort

9,4

Samlet

9,7

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

9,2

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,2
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,5

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,0

Afstanden fra Basel, Schweiz til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Basel EuroAirport Swisss biludlejningsdisk

Biludlejning i Basel

Indtil videre har der i december været 4.603 søgninger på biludlejning i Basel på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Basel for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Basel. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Basel, Schweiz i januar?

For en weekend i januar er de bedste biludlejningstilbud i Basel fra omkring 383 kr.-409 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 224 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 224 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Basel har de billigste biludlejningspriser?

Europcar har typisk de billigste daglige priser i Basel, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 353 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 189 kr./dag for deres udlejningsbil i Basel.

Er der et afbestillingsgebyr på min Basel, Schweiz biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Basel tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Thrifty, Alamo og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Basel i januar måned?

Leje af en standardbil i Basel i januar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 2 °C og nedbør omkring 49 mm i januar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Basel koster 340 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Basel har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder i Basel, Schweiz med 4 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 353 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Basel, Schweiz?

Basels hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Basel er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Basel, Schweiz i december?

Normalt er vejret i Basel i december måned 2 °C og den forventede nedbør er 54 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Basel i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Basel.

Minder vejret i Basel om vejret i resten af Basel-Stadt?

Klimaet i Basel-Stadt i december er normalt 2 °C med en forventet nedbør på 54 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Basel til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Schweiz

Se vores biludlejningstilbud i byer som Genève, Zürich og Lausanne i Schweiz

Kom i gang med at planlægge din rejse til Basel