Billeje i Basel, Basel-Stadt

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Basel, Basel-Stadt

Basel, Schweiz
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Basel, Schweiz
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Basel

De fleste selskaber tillader dig at krydse grænsen, og derfor kan du i princippet godt køre ud af Schweiz med en udlejningsbil, som er lejet i Basel, hvis du bare husker at underrette udlejningsfirmaet på forhånd, samtidig med at du foretager din udlejning. Generelt er der heller ingen problemer, hvis du vil køre til et EU-land eller et land i Vesteuropa, men det skifter ofte fra udlejer til udlejer, hvilke konkrete lande, du må køre ind i. Ligeledes tillader udlejningsselskaberne ofte heller ikke at føre visse biltyper som fx luksusbiler over grænsen til nogle bestemt lande. Det er også forskelligt fra det enkelte firma, om du skal betale et særskilt gebyr for at køre bilen ud af landet eller et tillæg for ekstra forsikringsdækning. Hvis du står i en situation, hvor du fx vil foretage billeje i Basel og køre din lejede bil til Berlin, bør du derfor granske de udlejningsbetingelser, som det enkelte udlejningsfirma opstiller, grundigt, før du krydser grænsen til Tyskland.

Generelt er det reglen, at de fleste firmaer, der beskæftiger sig med biludlejning i Basel accepterer internationalt anerkendte kredit- eller debetkort med dækning, når du foretager din reservation. Kortet skal være i dit eget navn, og der skal være garanti for, at det har et indestående, som kan dække de faste udgifter til udlejningen samt depositum for eventuelle skader eller tyveri. Vær også opmærksom på, at der er gebyr på nogle typer af kreditkort. Opfyldningskort og virtuelle kreditkort accepteres som regel ikke, ligesom det generelt heller ikke er muligt at betale kontant ved en booking, men også her er reglerne forskellige fra selskab til selskab. Derfor bør du tjekke dækningen og gyldigheden af dit kreditkort, før du foretager din booking.

Generelt afviger færdselsreglerne i byen ikke fra dem, der gælder i resten af Schweiz. Når du gennemfører en biludlejning i Basel, skal du dog være opmærksom på nogle enkelte vigtige forhold, før du fortager din booking gennem momondo: Når du kører på motorvejene i Schweiz, skal der på bilen være påført et specielt skilt, som tillader bilen at køre på motorveje. Lejebiler har dog allerede et sådant skilt, og der er således ikke ekstra udgifter forbundet med det, men det er noget, du som udlænding bør være opmærksom på. Det andet punkt er årstiden og terrænet: Schweiz er et bjergland, og vejenes farbarhed er især påvirket af de skiftende årstiders klima med kraftigt snefald, der kan betyde, at nogle bjergpas og højt beliggende bjergveje er lukket i vintermånederne. Når man kommer ud på sådanne snævre veje, bør man derfor tilpasse sin kørsel til terrænet og være ekstra påpasselig samt sørge for at have skaffet sig information om det område, man skal køre i på forhånd, når man foretager en biludlejning i Basel.

For at kunne gennemføre billeje bil i Basel kræves der et pas og et internationalt gyldigt kørekort, som har været gyldigt i minimum et år. De fleste biludlejere kræver desuden, at både pas og kørekort er med latinske bogstaver, og det er normalt at kræve, at førere fra lande uden for EU skal kunne fremvise en internationalt gældende kopi af deres kørekort. Kravene til den tilladte minimumsalder for bilens fører varierer desuden. Nogle selskaber har sat en absolut minimumsalder i midten af 20’erne, mens andre tillader førere ned til den minimale myndighedsalder at leje uden restriktioner. Her skal man dog være opmærksom på, at der ofte skal betales et ekstra gebyr for yngre eller ældre førere.


Find billig billeje i Basel, Basel-Stadt

Find den lejebil i Basel, der passer til dine behov

Biler i Lille

297 kr. - 704 kr.

Alle biltyper

410 kr. - 1.512 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Basel, Schweiz er 494 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Basel, Schweiz er i oktober. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 297 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Basel. I Basel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Basel, Schweiz er 655 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Basel, Schweiz er i februar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 308 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Basel. I Basel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Basel, Schweiz er 975 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Basel, Schweiz er i juni. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 510 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Basel. I Basel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Basel, Schweiz er 726 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Basel, Schweiz er i november. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 438 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Basel. I Basel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Basel, Schweiz er 810 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Basel, Schweiz er i oktober. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 613 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Basel. I Basel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Basel

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Basel, Basel-Stadt

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,6

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,0

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

6,9

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

6,9

Value

5,9

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,6

Enterprise

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,0

Sunnycars

9 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Basel

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Basel

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Compact, Mini, SUV

Billigste lejebil

257 kr.

Den mest populære model

Skoda Fabia
Det mest populære biludlejningsbureau i Basel, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Enterprise og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Basel i de seneste 72 timer: Compact, Mini, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Basel er 257 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 402 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Basel i de seneste 7 dage er Skoda Fabia. Vores brugere foretrækker også Opel Mokka som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Basel

Herunder vises de mest populære hoteller i Basel

Kørsel i lejebil i Basel – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Basel, så du er klar til næste rejse.

For en weekend i marts er de bedste biludlejningstilbud i Basel fra omkring 136 kr.-431 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 149 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 231 kr..

De billigste udlejningsbiler i Basel kan normalt findes gennem keddy by Europcar. Når du booker hos keddy by Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 16,6/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Basel er 59,98/dag.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Basel tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Thrifty, Europcar og Budget, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Leje af en standardbil i Basel i marts måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 9 °C og nedbør omkring 64 mm i marts, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Basel koster 96 kr./dag i gennemsnit.

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Basel, med 9 lokationer.

Basels hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Basel er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Normalt er vejret i Basel i februar måned 2 °C og den forventede nedbør er 49 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Basel-Stadt i februar er normalt 2 °C med en forventet nedbør på 49 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Basel til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Basel

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Basel

Kom i gang med at planlægge din rejse til Basel


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Basel ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Når du har udført en søgning efter billeje i Basel, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Basel med gratis afbestillig.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Basel med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Basel.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Basel med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.