Udlejningsbiler fra Hertz i Basel

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Basel

Basel, Schweiz
5. dec. — 12. dec.
Basel, Schweiz
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Basel, Basel-Stadt

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

297 kr. - 676 kr.

Alle biltyper

297 kr. - 744 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Basel, Basel-Stadt er i februar når priserne er 297 kr. per dag i gennemsnit. 297 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 406 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Basel. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Basel, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Basel Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Basel, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,3

Information om Hertz udlejningsbiler i Basel

Har Hertz en lokation i Basel EuroAirport Swiss Lufthavn?

Der er 1 lokation i Basel EuroAirport Swiss Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Airport Basel-mulhouse.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Basel?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Basel. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Basel her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Basel i december?

Overvej Mini udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Basel i december. Når du lejer Mini biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 369 kr. per dag og helt ned til 369 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Basel?

Der er 4 Hertz biludlejningslokationer i Basel. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Basel beliggende på Airport Basel-mulhouse. 64% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Basel lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Basel?

Priser for biler i Basel opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Basel?

Fra november 2023 er der 53 udbydere at vælge mellem for biler i Basel.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Basel?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Basel. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Basel?

For at leje en bil i Basel, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Basel på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.