Udlejningsbiler fra Hertz i Basel

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Basel

Basel, Schweiz
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Basel, Schweiz
lør. 10.12
Middag
lør. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Basel, Basel-Stadt

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

251 kr. - 766 kr.

Alle biltyper

251 kr. - 701 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Basel, Basel-Stadt er i september når priserne er 251 kr. per dag i gennemsnit. 251 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 424 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Basel. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Basel, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Basel Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Basel, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

6,9

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

6,9

Value

5,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Basel

Hver Hertz udlejningslokation i Basel er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Airport Basel-mulhouse.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Basel. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Basel her.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Basel i januar. Når du lejer Economy biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 309 kr. per dag og helt ned til 308 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 4 Hertz biludlejningslokationer i Basel. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Basel beliggende på Airport Basel-mulhouse. 72% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Basel lejede fra denne lokation det seneste år.