Lej en bil i Marbella, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marbella, Spanien

Marbella, AN, Spanien
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Marbella, AN, Spanien
man. 13.12
Middag
man. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Marbella, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Stor

178 kr. - 1.225 kr.

Alle biltyper

311 kr. - 2.010 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Marbella, Spanien, er 292 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Marbella, Spanien, er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Marbella.


Biludlejningsfirmaer i Marbella

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marbella, Spanien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

6,3

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

6,3
6 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Marbella, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Malagas biludlejningsdisk

Biludlejning i Marbella

Vi har foretaget 13 søgninger på biludlejning i Marbella denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Marbella for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Marbella udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz og Enterprise.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er den bedste type bil at leje i Marbella i januar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 12 °C og nedbør på 75 mm i januar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Marbella. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i januar måned og er et populært valg blandt Marbella rejsende. Leje af en Standard i Marbella koster 627 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Marbella, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Marbella, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Marbella er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Marbella er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Marbella, Spanien i december?

I december er der normalt 98 mm nedbør i Marbella og en gennemsnitstemperatur på 12 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Marbella, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Marbella i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Marbella. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Marbella plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Fiesta.

Minder vejret i Marbella om vejret i resten af Andalusien?

Klimaet i Andalusien i december er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 80,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Marbella til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Marbella

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Marbella

Se flere lejebiler i Andalusien

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i Andalusien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marbella