Billeje i Marbella, Andalusien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marbella, Andalusien

Marbella, Andalusien, Spanien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Marbella, Andalusien, Spanien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Marbella, Andalusien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Marbella, Andalusien
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

15 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Kia Cee'd
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Hyundai i30
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

21 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Renault Kadjar
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

17 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Renault Clio Estate

Vigtige oplysninger om billeje i Marbella

Ved biludlejning i Marbella er de mest nærliggende grænser at krydse enten til Gibraltar eller Portugal. Det må du som regel gerne, hvis du meddeler det til udlejningsfirmaet i forvejen og helst allerede ved bestilling, men senest fem dage før lejeperioden begynder. Der er også udlejningsfirmaer, der ikke tillader, at du benytter deres biler til at krydse landegrænser, og så må du nøjes med at køre i bil til Marbella og ud på ture i dét land, du opholder dig ved lejens begyndelse. Du gør klogt i at spørge allerede ved reservering, hvis du planlægger at køre ind i et andet land i en lejet bil, så du ikke kommer i klemme. Det er ikke tilladt at tage bilen med på en færge enten til en ø eller mellem to øer, med mindre du har spurgt om og fået tilladelse først.

Billeje i Marbella kræver som regel et internationalt kreditkort eller et debetkort i chaufførens navn, og det samme kræves, hvis der skal tilføjes eventuelle ekstra chauffører til lejeaftalen. Med kreditkortet kan du leje alle tilgængelige biler, hvis der er dækning for et beløb, der svarer til depositum og andre udgifter. For enkelte typer af kreditkort kræver nogle udlejningsfirmaer, at du tegner en bestemt forsikring, hvis de skal acceptere dit kort, men de store internationale kreditkort er ikke underlagt disse restriktioner. Nogle klasser af udlejningsbiler kan du betale med debetkort, hvis du tegner en medfølgende forsikring. Kontanter, virtuelle kort og kort, hvor teksten ikke er præget og forhøjet, kan ikke anvendes. Hos nogle udlejningsfirmaer kan du godt få lov at betale med kontanter, men det kræver et stort beløb til at dække depositum, forsikringer og eventuelle yderligere gebyrer, og som regel er der også en begrænsning på dine muligheder for at vælge køretøj. Men det kan lade sig gøre hos nogle af firmaerne.

Det er obligatorisk med en advarselstrekant i bilen, når du kører i Spanien, og du skal også have en gul vest, som du skal tage på, hvis du bliver nødt at anvende advarselstrekanten. Der er ikke krav om kørelys i dagtimerne, men du skal have som minimum have nærlyset tændt, hvis du kører ind i en af landets mange tunneller. Politiet må udstede bøder på stedet, og hvis du betaler bøden inden for 20 dage, kan der være helt op til 50 procent rabat for visse forseelser. Promillegrænsen i Spanien er 0,5, men hvis du har haft kørekort i mindre end to år, er grænsen 0,2. Der er meget specifikke regler for parkering i Spanien, og på ensrettede veje gælder, at du på ulige datoer skal parkere i den side af vejen, hvor husnumrene er ulige og omvendt på lige datoer.

Du skal have et gyldigt kørekort for at leje en bil i Marbella, og du skal have haft kørekort i minimum et år. Det samme gælder for eventuelle ekstra førere af bilen. Er du fyldt 25 år, kan du frit vælge mellem alle udlejningsbiler, mens du i alderen fra 19-24 må acceptere, at der er visse begrænsninger på, hvilke biler du kan vælge mellem. Hvis du har et internationalt kørekort, skal du stadig også medbringe og vise dit nationale kørekort ved udlevering af lejebil. Er man ikke bosat i et EU-land, er det obligatorisk at medbringe et internationalt kørekort for at kunne leje en bil.


Find billig billeje i Marbella, Andalusien

Find den lejebil i Marbella, der passer til dine behov

Biler i Lille

73 kr. - 587 kr.

Alle biltyper

253 kr. - 4.408 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Marbella, Spanien er 237 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Marbella, Spanien er i januar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 76% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Marbella.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Marbella, Spanien er 506 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Marbella, Spanien er i januar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 184 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Marbella, Spanien er 717 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Marbella, Spanien er i januar. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Marbella, Spanien er 345 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Marbella, Spanien er i juni. Prisen er 95% lavere end resten af året og ligger på kun 19 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 65% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Marbella.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Marbella, Spanien er 558 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Marbella, Spanien er i oktober. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 472 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Marbella, Spanien er 1.131 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Marbella, Spanien er i juni. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 392 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

15 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Marbella

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marbella, Andalusien

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Solo Rent a Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

10,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Enterprise

1 kontor
Oversigt

Rengøring

2,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Sunnycars

6 kontorer

Dollar

2 kontorer

Thrifty

2 kontorer

Avis

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Marbella

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Marbella

Populære biltyper

Economy, Premium, SUV

Billigste lejebil

287 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Marbella i de seneste 72 timer: Economy, Premium, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Marbella er 287 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 304 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Marbella i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Marbella

Herunder vises de mest populære hoteller i Marbella

Kørsel i lejebil i Marbella – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Marbella, så du er klar til næste rejse.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Marbella opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Marbella så som Hertz, Solo Rent a Car og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 12 °C og nedbør på 75 mm i januar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Marbella. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i januar måned og er et populært valg blandt Marbella rejsende. Leje af en Standard i Marbella koster 401 kr./dag i gennemsnit.

Hvis du lejer en bil i Marbella, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Marbella er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Marbella er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

I december er der normalt 98 mm nedbør i Marbella og en gennemsnitstemperatur på 12 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Marbella, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Andalusien i december er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 76,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Marbella til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Marbella

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Marbella

Lejebiler der er populære i Marbella

Lej en af disse populære biltyper i Marbella

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marbella


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Marbella, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Marbella på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Marbella, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Marbella på momondo.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Marbella.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Marbella.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.