Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Marbella, Andalusien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marbella, Andalusien

Marbella, Andalusien, Spanien
8. mar. — 15. mar.
Marbella, Andalusien, Spanien
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Marbella

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Marbella

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Marbella?

De billigste udlejningsbiler i Marbella kan normalt findes gennem Rhodium. Når du booker hos Rhodium, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 29 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Marbella er 213 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Marbella?

En Nissan Qashqai er den mest populære bil at leje in Marbella ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Nissan Qashqai på helt ned til 149 kr./dag in Marbella, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 156 kr./dag. En anden populær bil at leje in Marbella er en Nissan Juke, der i gennemsnit koster 173 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 114 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Marbella, Andalusien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Marbella, Andalusien
Economy194 kr./dag
Lille mellemklasse200 kr./dag
Stor mellemklasse317 kr./dag
Mini303 kr./dag
Mellemstor SUV276 kr./dag
Kompakt stationcar331 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Marbella

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Marbella

Ved biludlejning i Marbella er de mest nærliggende grænser at krydse enten til Gibraltar eller Portugal. Det må du som regel gerne, hvis du meddeler det til udlejningsfirmaet i forvejen og helst allerede ved bestilling, men senest fem dage før lejeperioden begynder. Der er også udlejningsfirmaer, der ikke tillader, at du benytter deres biler til at krydse landegrænser, og så må du nøjes med at køre i bil til Marbella og ud på ture i dét land, du opholder dig ved lejens begyndelse. Du gør klogt i at spørge allerede ved reservering, hvis du planlægger at køre ind i et andet land i en lejet bil, så du ikke kommer i klemme. Det er ikke tilladt at tage bilen med på en færge enten til en ø eller mellem to øer, med mindre du har spurgt om og fået tilladelse først.

Kan du leje en udlejningsbil i Marbella uden et kreditkort?

Billeje i Marbella kræver som regel et internationalt kreditkort eller et debetkort i chaufførens navn, og det samme kræves, hvis der skal tilføjes eventuelle ekstra chauffører til lejeaftalen. Med kreditkortet kan du leje alle tilgængelige biler, hvis der er dækning for et beløb, der svarer til depositum og andre udgifter. For enkelte typer af kreditkort kræver nogle udlejningsfirmaer, at du tegner en bestemt forsikring, hvis de skal acceptere dit kort, men de store internationale kreditkort er ikke underlagt disse restriktioner. Nogle klasser af udlejningsbiler kan du betale med debetkort, hvis du tegner en medfølgende forsikring. Kontanter, virtuelle kort og kort, hvor teksten ikke er præget og forhøjet, kan ikke anvendes. Hos nogle udlejningsfirmaer kan du godt få lov at betale med kontanter, men det kræver et stort beløb til at dække depositum, forsikringer og eventuelle yderligere gebyrer, og som regel er der også en begrænsning på dine muligheder for at vælge køretøj. Men det kan lade sig gøre hos nogle af firmaerne.

Hvilke kørelove skal jeg holde øje med i Marbella?

Det er obligatorisk med en advarselstrekant i bilen, når du kører i Spanien, og du skal også have en gul vest, som du skal tage på, hvis du bliver nødt at anvende advarselstrekanten. Der er ikke krav om kørelys i dagtimerne, men du skal have som minimum have nærlyset tændt, hvis du kører ind i en af landets mange tunneller. Politiet må udstede bøder på stedet, og hvis du betaler bøden inden for 20 dage, kan der være helt op til 50 procent rabat for visse forseelser. Promillegrænsen i Spanien er 0,5, men hvis du har haft kørekort i mindre end to år, er grænsen 0,2. Der er meget specifikke regler for parkering i Spanien, og på ensrettede veje gælder, at du på ulige datoer skal parkere i den side af vejen, hvor husnumrene er ulige og omvendt på lige datoer.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Marbella?

Du skal have et gyldigt kørekort for at leje en bil i Marbella, og du skal have haft kørekort i minimum et år. Det samme gælder for eventuelle ekstra førere af bilen. Er du fyldt 25 år, kan du frit vælge mellem alle udlejningsbiler, mens du i alderen fra 19-24 må acceptere, at der er visse begrænsninger på, hvilke biler du kan vælge mellem. Hvis du har et internationalt kørekort, skal du stadig også medbringe og vise dit nationale kørekort ved udlevering af lejebil. Er man ikke bosat i et EU-land, er det obligatorisk at medbringe et internationalt kørekort for at kunne leje en bil.


Find billig billeje i Marbella, Andalusien

Find den lejebil i Marbella, der passer til dine behov

Lille cars

97 kr. - 393 kr.

Alle biltyper

115 kr. - 1.179 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Marbella, Spanien er 198 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Marbella, Spanien er i januar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 97 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Marbella.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Marbella, Spanien er 164 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Marbella, Spanien er i februar. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 174 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 65% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Marbella.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Marbella, Spanien er 784 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Marbella, Spanien er i maj. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 617 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Marbella, Spanien er 225 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Marbella, Spanien er i marts. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 58 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Marbella.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Marbella, Spanien er 375 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Marbella, Spanien er i februar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marbella. I Marbella kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

194 kr./dag

21 mar. - 27 mar.
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

200 kr./dag

21 mar. - 27 mar.
Kia Cee'd
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

260 kr./dag

21 mar. - 27 mar.
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Marbella

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marbella, Andalusien

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Solo Rent a Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

10,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Avis

1 kontor

Goldcar Rental SP

1 kontor

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

4,9

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,4

Hurtige fakta om biludlejning i Marbella

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Marbella

Populære biltyper

Economy, Intermediate, SUV

Billigste lejebil

39 kr.

Den mest populære model

Class Convertible
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Marbella i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Marbella er 39 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 149 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Marbella i de seneste 7 dage er Class Convertible. Vores brugere foretrækker også Nissan Qashqai som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Marbella

Herunder vises de mest populære hoteller i Marbella
Amàre Beach Hotel Marbella - Adults Recommended

Amàre Beach Hotel Marbella - Adults Recommended

Avda. Severo Ochoa, 8, Marbella, Andalusia, Spain

0,2 km fra centrum

Nobu Hotel Marbella

Nobu Hotel Marbella

Avenida Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, Marbella, Andalusia, Spain

3,8 km fra centrum

Don Carlos Resort & Spa

Don Carlos Resort & Spa

Avda. Zurita, Marbella, Andalusia, Spain

10,0 km fra centrum

Marriott's Marbella Beach Resort

Marriott's Marbella Beach Resort

Crta de Cadiz, KM 193, Marbella, Andalusia, Spain

10,3 km fra centrum

Hard Rock Hotel Marbella

Hard Rock Hotel Marbella

Calle Las Violetas, Urbanizacion Nueva Andalucia, 4, Marbella, Andalusia, Spain

7,3 km fra centrum

NH Marbella

NH Marbella

Avenida Conde de Rudi, Marbella, Andalusia, Spain

2,3 km fra centrum

Occidental Puerto Banus

Occidental Puerto Banus

Avenida Rotary Internacional, Marbella, Andalusia, Spain

6,8 km fra centrum

Gran Hotel Guadalpin Banus

Gran Hotel Guadalpin Banus

C/ Edgar Neville Cn 340, Marbella, Andalusia, Spain

8,0 km fra centrum

Senator Marbella Spa Hotel

Senator Marbella Spa Hotel

Principe Alfonso Von Hohenlohe, Parcela 97, Marbella, Andalusia, Spain

1,9 km fra centrum

Hotel Don Pepe Gran Meliá

Hotel Don Pepe Gran Meliá

C/. Jose Melia, Marbella, Andalusia, Spain

1,8 km fra centrum

Vincci Seleccion Estrella Del Mar

Vincci Seleccion Estrella Del Mar

A-7 Km 190.5 (Antigua Carretera N340), Marbella, Andalusia, Spain

8,9 km fra centrum

Barceló Marbella

Barceló Marbella

C/ de Granadillas - Urb. Guadalmina Alta, Marbella, Andalusia, Spain

11,4 km fra centrum

Puente Romano Beach Resort

Puente Romano Beach Resort

Bulevar Principe Alfonso Von Hohenlohe, Marbella, Andalusia, Spain

3,9 km fra centrum

Alanda Marbella Hotel

Alanda Marbella Hotel

Blvd Principe Alfonso Von Hohenlohe, Carretera Nacional 340, Km 172, Marbella, Andalusia, Spain

3,8 km fra centrum

Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Carretera De Cadiz Km 176, Marbella, Andalusia, Spain

5,5 km fra centrum

El Fuerte Marbella

El Fuerte Marbella

Calle el Fuerte, Marbella, Andalusia, Spain

0,2 km fra centrum

Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa

Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa

Bulevar Principe Alfonso Von Hohenlohe, Marbella, Andalusia, Spain

3,3 km fra centrum

Melia Marbella Banus

Melia Marbella Banus

Calle Mario Vargas Llosa, Carretera de Cadiz km 175, Puerto Banus, Marbella, Andalusia, Spain

5,9 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Marbella – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Marbella, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Marbella, Spanien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Marbella opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Marbella så som Solo Rent a Car, Budget og Enterprise Rent-A-Car der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Marbella i marts måned?

I marts måned i Marbella ligger temperaturerne omkring 16 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 40 mm i gennemsnit i marts måned i Marbella gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Marbella koster 262 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Marbella, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Marbella, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Marbella er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Marbella er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz E-Class in Marbella?

Hvordan er vejret i Marbella, Spanien i februar?

I februar er der normalt 75 mm nedbør i Marbella og en gennemsnitstemperatur på 12 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Marbella, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Marbella om vejret i resten af Andalusien?

Klimaet i Andalusien i februar er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 53,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Marbella til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Marbella?

Priser for biler i Marbella opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Marbella?

Fra februar 2024 er der 29 udbydere at vælge mellem for biler i Marbella.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Marbella?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Marbella. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Marbella?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Marbella. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Marbella?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Marbella, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Marbella?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Marbella på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Marbella med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Marbella, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Marbella på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Marbella på momondo.

Kan jeg finde billeje i Marbella, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Marbella.

Kan jeg søge efter billeje i Marbella med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Marbella.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Marbella på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Marbella

Populære biludlejningsbureauer i Marbella


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Marbella
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo