Billeje i Frederikshavn, Nordjylland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Frederikshavn, Nordjylland

Frederikshavn, Danmark
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Frederikshavn, Danmark
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Frederikshavn

Når man vælger at leje en bil i Frederikshavn, er det ofte muligt at krydse grænser til andre lande. Dette skal dog aftales med udlejningsfirmaet på forhånd, da der ellers kan blive pålagt ekstra gebyrer. En lejebil kommer typisk med et bestemt antal kilometer, og hvis man vælger at krydse landegrænser, kan dette muligvis overstige det aftale kilometertal. Der findes et bredt udvalg af udlejningsmuligheder i Frederikshavn, hvilket øger valgmulighederne og giver større mulighed for at man kan finde et udlejningsfirma i Frederikshavn, der tillader at man krydser landegrænser i lejebilen.

Normalt er det ikke muligt at leje en bil i Frederikshavn uden et gyldigt kreditkort. Det er i særdeleshed svært at finde muligheder for kontant betaling af billeje, hvis man ønsker at aflevere bilen tilbage til en anden filial end den hvor man har afhentet bilen. Når man lejer en bil, skal man bekræfte sin booking med sit kreditkort, hvorefter biludlejningsfirmaet i Frederikshavn reserverer et depositum for bilen. Hvis man ønsker at betale kontant for en lejebil, skal man kontakte de enkelte biludlejningsfirmaer på forhånd, for at høre nærmere om deres muligheder. Regler og retningslinjer for biludlejning kan nemlig variere fra firma til firma, så har man svært ved at finde en mulighed for billeje i Frederikshavn uden kreditkort, bør man kontakte den valgte udlejer direkte. Hvis man lejer en bil uden kreditkort, vil man typisk skulle betale et kontant depositum ved afhentning.

At leje en bil er et populært valg blandt besøgende i Frederikshavn. Derfor finder man også et stort udvalg af biludlejningsfirmaer i området, hvilket øger chancerne for at finde hurtig og billig leje af biler i Frederikshavn. Det er nemt at køre på de mange motorveje omkring byen, da Frederikshavn er godt forbundet med de omkringliggende byer. De gældende færdselsregler i Danmark er også gældende i - og omkring Frederikshavn. Når man kører i byen, skal man især være opmærksom på cyklister og fodgængere, og man skal benytte sit blinklys når man vil dreje eller skifte bane på store veje og motorveje. Generelt er det nemt at navigere på vejene i Frederikshavn, da der er skiltet de fleste steder og færdselsreglerne er de samme som man kender dem fra resten af Danmark. Vær opmærksom på, at det ikke er lovligt at benytte håndholdt navigation eller telefon mens man kører, og at alle i bilen skal være fastspændte.

Hvis man er i besiddelse af et dansk kørekort, er det nemt og ligetil at leje en bil i Frederikshavn. Når man afhenter sin bil, fungerer det danske kørekort også som legitimation. Man skal også være i besiddelse af et gyldigt kreditkort. De fleste biludlejningsfirmaer i Frederikshavn udlejer ikke biler til folk under 21 år. Hvis man er under 25 år, eller har haft sit kørekort i mindre end fem år, vil der typisk være ekstra gebyrer ved leje af en bil. Rejser man med en gruppe, er det derfor værd at overveje om den ældste, eller den som har haft kørekort i længst tid, skal leje bilen. På denne måde får man flest muligheder for at finde en billig lejebil i Frederikshavn. Hvis man har et kørekort udstedt fra et andet land, skal man anskaffe sig et internationalt kørekort inden ankomst. Man skal også have gyldigt ID i form af pas.


Find billig billeje i Frederikshavn, Nordjylland

Find den lejebil i Frederikshavn, der passer til dine behov

Biler i Lille

338 kr. - 959 kr.

Alle biltyper

391 kr. - 959 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Frederikshavn, Danmark er 356 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Frederikshavn, Danmark er i maj. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 338 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frederikshavn. I Frederikshavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Frederikshavn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Frederikshavn, Nordjylland

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,0

Sunnycars

3 kontorer

Avis

2 kontorer

Europcar

1 kontor

Hertz

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Frederikshavn

Herunder vises de mest populære hoteller i Frederikshavn

Kørsel i lejebil i Frederikshavn – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Frederikshavn, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Frederikshavn kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 49,79/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Frederikshavn er 49,79/dag.

50 km/t. er fartgrænsen i Frederikshavn, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Frederikshavn er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Frederikshavn så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Frederikshavn til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nordjylland normalt har en temperatur på 0 °C, og at du kan forvente 20 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Frederikshavn

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Frederikshavn

Kom i gang med at planlægge din rejse til Frederikshavn


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Frederikshavn. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Frederikshavn. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Frederikshavn.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Frederikshavn med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Frederikshavn.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Frederikshavn med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.