Lej en bil i Kairo, Egypten

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kairo, Egypten

Kairo, Egypten
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Kairo, Egypten
ons. 29.9
Middag
ons. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Kairo, Egypten

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

152 kr. - 294 kr.

Alle biltyper

209 kr. - 599 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kairo, Egypten, er 134 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kairo, Egypten, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 152 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kairo. I Kairo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Kairo.


Biludlejningsfirmaer i Kairo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kairo, Egypten
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

7,9

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

5,2
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,6

Comfort

6,0

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

5,8
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

3,0
5 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Egyptian Museum18,8 km

Nærliggende attraktioner:

Egyptian Museum9,2 km

Nærliggende attraktioner:

Egyptian Museum2,6 km

Afstanden fra Kairo, Egypten til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kairos biludlejningsdisk

Biludlejning i Kairo

I september til og med i dag 1.632 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Kairo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kairo for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis og Budget er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Kairo som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Kairo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kairo har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Avis når du besøger Kairo. Med gennemsnitspriser på 158 kr./dag tilgængelige gennem deres 3 udlejningskontorer, er Avis et super udlejningsfirma at leje fra.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kairo har flest biludlejningssteder?

Avis har flest udlejningssteder i Kairo, Egypten med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 158 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kairo, Egypten?

Rejsende, som lejer en bil i Kairo, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Kairo ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kairo?

Den mest populære bil at leje in Kairo blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Focus. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Kairo for 243 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 114 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 269 kr. om dagen for at leje en Ford Focus in Kairo, selvom du kan finde priser på helt ned til 120 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Kairo?

Budget er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Kairo. Prisen for at leje en Audi A4 fra Budget er 617 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Kairo, Egypten i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Kairo i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 0 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Kairo typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Kairo om vejret i resten af Al Qahirah?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Kairo til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Al Qahirah normalt har en temperatur på 26 °C, og at du kan forvente 0 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Kairo

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Kairo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kairo