Lej en bil i Chambéry, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chambéry, Frankrig

Chambéry, Savoie, Frankrig
20. jun — 27. jun
Samme aflevering
Chambéry, Savoie, Frankrig
søn 20.6
Middag
søn 27.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Chambéry

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chambéry, Frankrig
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Chambéry, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Lyon Saint Exuperys biludlejningsdisk

Biludlejning i Chambéry

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Chambéry for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Chambéry udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Sixt og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Chambéry, Frankrig biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Chambéry ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Chambéry. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chambéry, Frankrig?

Hvis du lejer en bil i Chambéry, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Chambéry er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Chambéry er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Vejret i Chambéry i juni vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Chambéry.

Minder vejret i Chambéry om vejret i resten af Auvergne-Rhône-Alpes?

Dem, der gerne vil leje bil i Chambéry til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Auvergne-Rhône-Alpes i juni måned normalt er ca. 18 °C med 61,8 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Chambéry

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Chambéry

Se flere lejebiler i Savoie

Se vores biludlejningstilbud i byer som Annecy, Annemasse og Clermont-Ferrand i Savoie

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chambéry