Lej en bil i Lyon, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lyon, Frankrig

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Lyon, Frankrig

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

89 kr. - 391 kr.

Alle biltyper

90 kr. - 422 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lyon, Frankrig, er 230 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lyon, Frankrig, er i november. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 89 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lyon.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lyon, Frankrig, er 155 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lyon, Frankrig, er i januar. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 137 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lyon.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lyon, Frankrig, er 263 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lyon, Frankrig, er i januar. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Lyon.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lyon, Frankrig, er 119 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lyon, Frankrig, er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 90 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lyon.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lyon, Frankrig, er 174 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lyon, Frankrig, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Lyon.


Biludlejningsfirmaer i Lyon

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lyon, Frankrig
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

9,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,6
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

6,3
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,3

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

6,1
8 kontorer
4 kontorer

Afstanden fra Lyon, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Lyon Saint Exuperys biludlejningsdisk

Biludlejning i Lyon

I juli har vi foretaget 117 søgninger på biludlejning i Lyon for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lyon for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Europcar, Enterprise, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Lyon. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Lyon har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Lyon hos keddy by Europcar, som har 5 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 81 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Lyon gennem keddy by Europcar er 173 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Lyon, Frankrig biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Lyon biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Lyon tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Lyon i august måned?

I august måned i Lyon ligger temperaturerne omkring 17 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 70 mm i gennemsnit i august måned i Lyon gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Lyon koster 769 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Lyon har flest biludlejningssteder?

I byen Lyon, Frankrig er der 6 udlejningssteder ejet af Avis med en gennemsnitlig daglig pris på 321 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lyon, Frankrig?

Hastighedsbegrænsningen i Lyon er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Lyon har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Lyon, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Lyon, Frankrig i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Lyon i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Lyon er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Lyon om vejret i resten af Auvergne-Rhône-Alpes?

Dem, der gerne vil leje bil i Lyon til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Auvergne-Rhône-Alpes i juli måned normalt er ca. 21 °C med 50,3 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Lyon

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Lyon

Se flere lejebiler i Lyon Metropolis

Se vores biludlejningstilbud i byer som Annecy, Annemasse og Chambéry i Lyon Metropolis

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lyon