Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
26. mar. — 2. apr.
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Lyon

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Lyon

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Lyon?

De billigste udlejningsbiler i Lyon kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 130 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Lyon er 208 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Lyon har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Lyon, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Lyon?

En Fiat 500 er den mest populære bil at leje in Lyon ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat 500 på helt ned til 187 kr./dag in Lyon, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 262 kr./dag. En anden populær bil at leje in Lyon er en Volkswagen T-Cross, der i gennemsnit koster 365 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 245 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes
Economy345 kr./dag
Lille mellemklasse274 kr./dag
Stor mellemklasse356 kr./dag
Lille varevogn588 kr./dag
Stor SUV746 kr./dag
Mini321 kr./dag
Varevogn til passagerer1.417 kr./dag
Luksus624 kr./dag
Kompakt SUV387 kr./dag
Standard SUV634 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Lyon

Du kan gennemgå forskellige modeller fra billeje i Lyon, såsom en passagervogn eller en økonomi Biludlejning, der passer til forskellige behov. Denne franske by har fremragende vejforbindelser, der letter effektiv navigation inden for og uden for regionen, såsom motorvej A47 og A7, der forbinder til forskellige byer som Saint-Etienne og Marseille. Du kan leje en billig bil og få nem adgang til de centrale shopping- og spiseområder. Derudover kan du få en interessant udsigt over Rhone- og Saone-floderne ved at køre langs Quai Saint-Vincent og Quai Claude Bernard. Der er ca. 197 biludlejningssteder i Lyon, hvilket gør det nemmere for dig at holde forretningsmøder eller udflugter. Du kan også lægge bekymringer om faciliteter til side, da byen har flere parkeringspladser til din bil i Lyon i og omkring Downtown-området.

Er det umagen værd at leje en bil, mens man besøger Lyon?

Du kan nemt parkere din lejede bil i Lyon ved hjælp af de forskellige parkeringsmuligheder, som byen tilbyder. Lyon har også betalingsgasparkering begrænset mellem to til tre timer og privat parkeringsplads med reservation til rådighed. Byen planlægger at forstærke broerne mellem Lyon og Saint-Etienne langs A47, hvilket betyder, at du kan forvente overbelastning langs denne rute og dens forbindelsesveje. Man kan køre over en time til den nærliggende by Vichy for at sætte pris på historien og samlingerne på Musee des Art d'Afrique et d'Asie. Lyons udlejning af byboliger giver dig mulighed for at tage dine venner næsten to timer væk til Chalon-sur-Saone for en lærerig og mindeværdig tur rundt i vinmarkerne, mens du tilfredsstiller din gane med nogle fine vine. Byen er let at gå til, og der er effektiv adgang til butikker og spisesteder i centrum. Med et reserveret køretøj kan du nemt nå flere områder, der er placeret længere fra hinanden og uden for byen.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Lyon?

Den franske bil på vejens højre side og systemet har let genkendelige skilte på ruterne. Hvis du bruger briller, skal du sørge for at have et ekstra par i køretøjet, da loven altid kræver, at du bærer dem under kørslen. Derudover skal du være ekstra opmærksom på trafikkredse og prioritere den rigtige regel for at undgå overtrædelser. Sørg for at kontrollere, at din service fra udlejningsbiler i Lyon har to veste med høj synlighed, da loven kræver dem i alle køretøjer. Frankrig tillader maksimalt 0,05% alkohol i blodet, hvilket generelt fører til, at du holder dig væk fra at drikke til fester. Det er bedst at kontakte Lyons afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om eventuelle lovændringer.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Lyon, hvis jeg besøger et andet land?

Biludlejning i Lyon kræver for det meste, at du skal fremvise et gyldigt ID eller pas og et kørekort med en gyldighed, der varer mindst et år efter lejeperioden. Internationale bilister kan også benytte deres kørekort uden et internationalt kørekort (IDP). Hvis den udenlandske licens ikke er det romerske alfabet, skal du medbringe en IDP til oversættelsesformål. Borgere fra tredjelande kan også give den nationale tilladelse en professionel fransk oversættelse af den nationale tilladelse. Du skal være mindst 21 år for at leje visse Lyon-køretøjer, og chauffører under 25 år skal have en ung chaufførs forsikring.


Find billig billeje i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Find den lejebil i Lyon, der passer til dine behov

Lille biler

240 kr. - 508 kr.

Alle biltyper

323 kr. - 544 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Lyon, Frankrig er 373 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Lyon, Frankrig er i januar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 240 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Lyon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Lyon, Frankrig er 484 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Lyon, Frankrig er i oktober. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 324 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Lyon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Lyon, Frankrig er 615 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Lyon, Frankrig er i december. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 513 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Lyon, Frankrig er 476 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Lyon, Frankrig er i januar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 269 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lyon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Lyon, Frankrig er 395 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Lyon, Frankrig er i februar. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 420 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyon. I Lyon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Lyon.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

274 kr./dag

1 juni - 8 juni
Peugeot 208
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

319 kr./dag

1 juni - 8 juni
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Lyon

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

keddy by Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,2

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,6

Value

9,6

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,8

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,2

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,5

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,4

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,2

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

6,7

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,3

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

4,4

Value

6,0

Rent@Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Hurtige fakta om biludlejning i Lyon

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Lyon

Det mest populære bureau

INTERRENT

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste lejebil

205 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Lyon, der er fundet på momondo i denne måned, er INTERRENT . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Rentscape og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Lyon i de seneste 72 timer: Economy, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Lyon er 205 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 285 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Lyon i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Volkswagen T-Cross som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Lyon

Herunder vises de mest populære hoteller i Lyon
Hotel Le Royal Lyon - MGallery

Hotel Le Royal Lyon - MGallery

20 Place Bellecour, Lyon, Lyon Metropolis, France

0,2 km fra centrum

Intercontinental Lyon Hotel Dieu

Intercontinental Lyon Hotel Dieu

20 Quai Jules Courmont, Lyon, Lyon Metropolis, France

0,2 km fra centrum

Boscolo Lyon Hotel & Spa

Boscolo Lyon Hotel & Spa

11 Quai Jules Courmont, Lyon, Lyon Metropolis, France

0,4 km fra centrum

Lagrange Apart'hotel Lyon Lumière

Lagrange Apart'hotel Lyon Lumière

81-85 Cours Albert-Thomas, Lyon, Lyon Metropolis, France

2,9 km fra centrum

Hotel Carlton Lyon - MGallery Hotel Collection

Hotel Carlton Lyon - MGallery Hotel Collection

4 Rue Jussieu, Lyon, Lyon Metropolis, France

0,4 km fra centrum

Hotel Charlemagne

Hotel Charlemagne

23 Cours Charlemagne, Lyon, Lyon Metropolis, France

1,6 km fra centrum

Radisson Blu Hotel, Lyon

Radisson Blu Hotel, Lyon

129 Rue Servient, Lyon, Lyon Metropolis, France

1,5 km fra centrum

Pilo Lyon

Pilo Lyon

10 Montée des Carmélites, Lyon, Lyon Metropolis, France

1,6 km fra centrum

Mercure Lyon Centre Beaux Arts

Mercure Lyon Centre Beaux Arts

73-75, Rue Du President Edouard Herriot, Lyon, Lyon Metropolis, France

0,4 km fra centrum

Lyon Marriott Hotel Cité Internationale

Lyon Marriott Hotel Cité Internationale

70 Quai Charles de Gaulle, Lyon, Lyon Metropolis, France

3,3 km fra centrum

Sofitel Lyon Bellecour

Sofitel Lyon Bellecour

20 Quai Gailleton, Lyon, Lyon Metropolis, France

0,4 km fra centrum

Hôtel Mercure Lyon Centre - Gare Part-Dieu

Hôtel Mercure Lyon Centre - Gare Part-Dieu

50 rue de la Villette, Lyon, Lyon Metropolis, France

2,1 km fra centrum

Aparthotel Adagio Lyon Patio Confluence

Aparthotel Adagio Lyon Patio Confluence

50 Cours Charlemagne, Lyon, Lyon Metropolis, France

1,7 km fra centrum

Crowne Plaza Lyon - Cite Internationale

Crowne Plaza Lyon - Cite Internationale

22 Quai Charles de Gaulle, Lyon, Lyon Metropolis, France

3,5 km fra centrum

Fourvière Hôtel Lyon

Fourvière Hôtel Lyon

23 Rue Roger Radisson, Lyon, Lyon Metropolis, France

1,5 km fra centrum

Novotel Lyon Confluence

Novotel Lyon Confluence

3 Rue Paul Montrochet, Lyon, Lyon Metropolis, France

2,4 km fra centrum

Campanile Lyon Centre - Gare Part Dieu

Campanile Lyon Centre - Gare Part Dieu

31 rue Maurice Flandin, Lyon, Lyon Metropolis, France

2,2 km fra centrum

Okko Hotels Lyon Pont Lafayette

Okko Hotels Lyon Pont Lafayette

14 bis, quai General Sarrail, Lyon, Lyon Metropolis, France

0,9 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Lyon – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lyon, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Lyon, Frankrig i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Lyon fra omkring 308 kr.-308 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Lyon i april fandt en gennemsnitspris på 375 kr.. De fandt priser helt ned til 222 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Lyon, Frankrig biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Lyon biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Lyon tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Lyon i april måned?

Leje af en standardbil i Lyon i april måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 15 °C og nedbør omkring 70 mm i april, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Lyon koster 674 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lyon, Frankrig?

Hastighedsbegrænsningen i Lyon er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Lyon har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Lyon, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Lyon, Frankrig i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Lyon i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 7 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Lyon om vejret i resten af Auvergne-Rhône-Alpes?

Dem, der gerne vil leje bil i Lyon til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Auvergne-Rhône-Alpes i marts måned normalt er ca. 7 °C med 49,8 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lyon?

Priser for biler i Lyon opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lyon?

Fra marts 2024 er der 98 udbydere at vælge mellem for biler i Lyon.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lyon?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Lyon. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lyon?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Lyon. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Lyon?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Lyon, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lyon?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lyon ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Lyon med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Lyon.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Lyon på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Lyon på momondo.

Kan jeg finde billeje i Lyon, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Lyon med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Lyon med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Lyon på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lyon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Lyon

Populære typer af udlejningsbiler i Lyon


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo