Udlejningsbiler fra Dollar i Lyon

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Lyon Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Lyon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Dollar udlejningsbiler i Lyon

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Dollar i Lyon under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Dollar har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja. De 1 lokation som Dollar har i Lufthavn: Lyon Saint Exupery kan findes på 40 Rue De L Allemagne.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Dollar i Lyon. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Dollar.

Den mest populære type af bil at leje fra Dollar i Lyon i juli er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 167 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i juli, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 128 kr. per dag.

Den billigste type bil Dollar tilbyder i Lyon er Mini til 167 kr. i gennemsnit per dag. 167 kr. per dag er 19% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Dollar, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 67% af momondo-brugere som har lejet en bil i Lyon fra Dollar valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

I Lyon har Dollar 4 lokationer. 40 Rue De L Allemagne er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 74% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Lyon fra Dollar, 40 Rue De L Allemagne lokationen.


Dollar biler i andre byer i Frankrig