Udlejningsbiler fra Dollar i Lyon

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

129 kr. - 427 kr.

Alle biltyper

129 kr. - 427 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes er i september når priserne er 129 kr. per dag i gennemsnit. 129 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 299 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Lyon. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Lyon, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


Lyon Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Lyon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

4 kontorer

Information om Dollar udlejningsbiler i Lyon

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Dollar i Lyon koste i oktober?

257 kr. per dag i Lyon er den billigste pris for en udlejningsbil fra Dollar i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Dollar er tættere på 260 kr. per dag i oktober, eller 1.817 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Dollar en lokation i Lyon Saint Exupery Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Dollar har i Lyon Saint Exupery Lufthavn kan findes på 40 Rue De L Allemagne.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Lyon?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Dollar i Lyon. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Dollar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Lyon i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Dollar i Lyon i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 259 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 257 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i Lyon?

Den billigste type bil Dollar tilbyder i Lyon er Mini til 164 kr. i gennemsnit per dag. 164 kr. per dag er 19% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Dollar, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 22% af momondo-brugere som har lejet en bil i Lyon fra Dollar valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Lyon?

I Lyon har Dollar 4 lokationer. 40 Rue De L Allemagne er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 46% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Lyon fra Dollar, 40 Rue De L Allemagne lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lyon?

Priser for biler i Lyon opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lyon?

Fra september 2023 er der 95 udbydere at vælge mellem for biler i Lyon.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lyon?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Lyon. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lyon?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Lyon. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lyon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.