Lej en bil i Colmar, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Colmar, Frankrig

Colmar, Haut-Rhin, Frankrig
17. jun — 24. jun
Samme aflevering
Colmar, Haut-Rhin, Frankrig
tor 17.6
Middag
tor 24.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Colmar

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Colmar, Frankrig
4 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Colmar, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Strasbourg Entzheims biludlejningsdisk

Biludlejning i Colmar

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Colmar for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, Avis, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Colmar. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Colmar, Frankrig biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Colmar biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Colmar tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Colmar, Frankrig?

Når du lejer en bil i Colmar, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Colmar er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Colmar.

Hvordan er vejret i Colmar, Frankrig i juni?

Normalt er vejret i Colmar i juni måned 16 °C og den forventede nedbør er 70 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Vejret i Colmar i juni vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Colmar.

Minder vejret i Colmar om vejret i resten af Grand Est?

Klimaet i Grand Est i juni er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 81,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Colmar til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Colmar