Lej en bil i Bordeaux, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bordeaux, Frankrig

Bordeaux, Gironde, Frankrig
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Bordeaux, Gironde, Frankrig
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Bordeaux, Frankrig

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

61 kr. - 281 kr.

Alle biltyper

61 kr. - 601 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bordeaux, Frankrig, er 165 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bordeaux, Frankrig, er i januar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 61 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bordeaux. I Bordeaux kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bordeaux.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bordeaux, Frankrig, er 287 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bordeaux, Frankrig, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 304 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bordeaux. I Bordeaux kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bordeaux.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Bordeaux, Frankrig, er 262 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Bordeaux, Frankrig, er i juli. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bordeaux. I Bordeaux kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Bordeaux.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

269 kr./dag

15 sep – 21 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Budget

270 kr./dag

15 sep – 21 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

284 kr./dag

15 sep – 21 sep
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i Bordeaux

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bordeaux, Frankrig
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,1
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

8,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,4

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,1
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

7,7

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

4,9

Valuta for pengerne

6,8
6 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Bordeaux, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bordeauxs biludlejningsdisk

Biludlejning i Bordeaux

Indtil videre har der i juli været 141 søgninger på biludlejning i Bordeaux på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bordeaux for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Bordeaux. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bordeaux, Frankrig i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i Bordeaux fra omkring 334 kr.-334 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 64 kr. og har en gennemsnitspris på 240 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Bordeaux, Frankrig biludlejning?

Udlejningsbiler i Bordeaux fra populære udlejningssteder såsom Firefly, Budget og Enterprise tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Bordeaux, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Bordeaux i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Bordeaux på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Bordeaux har en gennemsnitstemperatur på 19 °C gennemsnitlig nedbør på 70 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Bordeaux koster 875 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bordeaux har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Bordeaux, Frankrig med 6 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 310 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bordeaux, Frankrig?

Når du lejer en bil i Bordeaux, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Bordeaux er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Bordeaux.

Hvordan er vejret i Bordeaux, Frankrig i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Bordeaux 21 °C, og den forventede nedbør er 50 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Bordeaux.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Bordeaux typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Bordeaux om vejret i resten af Nouvelle Aquitaine?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Bordeaux og rundt i Nouvelle Aquitaine eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 50,4 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Frankrig

Se vores biludlejningstilbud i byer som Nice, Paris og Toulouse i Frankrig

Biludlejning i lufthavne i Bordeaux

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bordeaux

Se flere lejebiler i Gironde

Se vores biludlejningstilbud i byer som Bergerac, Biarritz og La Rochelle i Gironde

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bordeaux