Udlejningsbiler fra Hertz i Bordeaux

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bordeaux

Bordeaux, Gironde, Frankrig
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Bordeaux, Gironde, Frankrig
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Bordeaux Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bordeaux, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

7,5

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Bordeaux

Alle Hertz biludlejningslokationer i Bordeaux tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Bordeaux kan findes på Aeroport De Merignac.

Ja, Hertz i Bordeaux tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Ifølge vores data er Standard biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Bordeaux i marts. Baseret på Hertz biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Standard på 646 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 368 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Den billigste type bil Hertz tilbyder i Bordeaux er Lille mellemklasse til 461 kr. i gennemsnit per dag. 461 kr. per dag er 45% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 23% af momondo-brugere som har lejet en bil i Bordeaux fra Hertz valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

Der er 6 biludlejningslokationer i Bordeaux som Hertz ejer. Deres Aeroport De Merignac, Bordeaux lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 65% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Bordeaux valgt at hente den på Aeroport De Merignac.


Hertz udlejningsbiler i Nouvelle Aquitaine

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Nouvelle Aquitaine

Hertz biler i andre byer i Frankrig

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Nice, Paris, og Montpellier