Udlejningsbiler fra Hertz i Bordeaux

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bordeaux

Bordeaux, Gironde, Frankrig
23. sep. — 30. sep.
Samme aflevering
Bordeaux, Gironde, Frankrig
tor. 23.9
Middag
tor. 30.9
Middag
Chaufførens alder:

Bordeaux Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bordeaux, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

7,7

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

4,9

Valuta for pengerne

6,8

Information om Hertz udlejningsbiler i Bordeaux

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Bordeaux under COVID-19?

  Alle Hertz biludlejningslokationer i Bordeaux tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Bordeaux koste i oktober?

  Billeje i Bordeaux fra Hertz i oktober vil i gennemsnit koste 311 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 232 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Bordeaux i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.178 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Bordeaux?

  Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Bordeaux kan findes på Aeroport De Merignac.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Bordeaux?

  Ja, Hertz i Bordeaux tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Bordeaux i oktober?

  Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Bordeaux i oktober. Baseret på Hertz biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 255 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 216 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Bordeaux?

  Den billigste type bil Hertz tilbyder i Bordeaux er Mini til 255 kr. i gennemsnit per dag. 255 kr. per dag er 18% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 28% af momondo-brugere som har lejet en bil i Bordeaux fra Hertz valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Bordeaux?

  Der er 6 biludlejningslokationer i Bordeaux som Hertz ejer. Deres Aeroport De Merignac, Bordeaux lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 71% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Bordeaux valgt at hente den på Aeroport De Merignac.


Hertz udlejningsbiler i Nouvelle Aquitaine

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Nouvelle Aquitaine

Hertz biler i andre byer i Frankrig

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Nice, Paris, og Toulouse

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bordeaux

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bordeaux biludlejningsfirmaer