Billeje i Lufthavn: Bordeaux

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Bordeaux? Søg her!

Bordeaux, Frankrig - Bordeaux (BOD)
1. apr. — 4. apr.
Samme aflevering
Bordeaux, Frankrig - Bordeaux (BOD)
lør. 1.4
Middag
tir. 4.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Lufthavn: Bordeaux

Find den lejebil i Lufthavn: Bordeaux, der passer til dine behov

Biler i Lille

193 kr. - 431 kr.

Alle biltyper

193 kr. - 570 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Bordeaux er 301 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Bordeaux er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 193 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Bordeaux. I Lufthavn: Bordeaux kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Bordeaux er 348 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Bordeaux er i december. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 230 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Bordeaux. I Lufthavn: Bordeaux kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Bordeaux er 321 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Bordeaux er i november. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 278 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Bordeaux. I Lufthavn: Bordeaux kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Bordeaux er 193 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Bordeaux er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 200 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Bordeaux. I Lufthavn: Bordeaux kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Bordeaux

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Bordeaux

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,3

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,1

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

7,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,7

Goldcar Rental SP

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

7,1

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

8,0

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,5

TravelCar

2 kontorer

Absolute Car Rental

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bordeaux

Herunder vises de mest populære hoteller i Bordeaux

Billeje i Lufthavn: Bordeaux

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Bordeaux, så du er klar til næste rejse

Chevrolet Spark er den billigste lejebil i Lufthavn: Bordeaux, som kan findes hos Goldcar Rental SP. Gennemsnitsprisen for at leje Chevrolet Spark hos Goldcar Rental SP er 305 kr./dag. I det forgangne år har momondos brugere også fundet priser på helt ned til 289 kr./dag for Chevrolet Spark fra Goldcar Rental SP. Du kan måske finde tilbuddet på Lufthavn: Bordeaux, hvis du booker på forhånd.

Det er bedst at reservere 15 dage inden afhentningsdatoen, hvis du vil leje bil i Lufthavn: Bordeaux. Den daglige gennemsnitspris for at leje bil er 203 kr., hvis du lejer bil 15 dage i forvejen. 450 kr./dag er den normale pris på billeje i weekenden i Lufthavn: Bordeaux, mens 210 kr./dag er den normale pris i hverdagen. Hvis din rejse er fleksibel, kan du finde de billigste biludlejningspriser i november måned, hvor de i gennemsnit ligger på 189 kr./dag.

Med en gennemsnitsvurdering på 7,5 ud fra 10 momondo-brugere er Europcar det bedst bedømte biludlejningsfirma i Lufthavn: Bordeaux. Brugerne overvejer også Budget, som er et pålideligt biludlejningsfirma i Lufthavn: Bordeaux, der har fået en gennemsnitsvurdering på 7,3 ud fra 8 anmeldelser.

Billeje i Lufthavn: Bordeaux koster 434 kr./dag i gennemsnit. 1.948 kr. er i øjeblikket gennemsnitsprisen for at leje bil i 1 uge. Hvis du lejer bil i Lufthavn: Bordeaux for 1 måned koster det 12.175 kr. i gennemsnit. Husk, at priserne varierer afhængigt af biludlejningsfirma, tidspunktet på året og den biltype, du vælger at leje.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Bordeaux


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Lufthavn: Bordeaux, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Lufthavn: Bordeaux. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Lufthavn: Bordeaux, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Lufthavn: Bordeaux.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Lufthavn: Bordeaux med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Lufthavn: Bordeaux på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.