Find billige fly til Bordeaux fra 474 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bordeaux

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bordeaux

Bedste pris på enkeltbillet

474 kr.

Bedste pris på returbillet

570 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 35min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bordeaux fra Danmark i de seneste 72 timer er 474 kr. (København Kastrup til Bordeaux).
Den bedste pris på en returbillet til Bordeaux fra Danmark i de seneste 72 timer er 570 kr. (København Kastrup til Bordeaux).
Det hurtigste fly til Bordeaux fra Danmark tager 2t. 35min. (København Kastrup til Bordeaux).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Bordeaux, herunder Lufthansa, KLM og SWISS.

Indsigter og trends for flyrejser til Bordeaux

Få indsigter om din flyrejse til Bordeaux, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bordeaux?

Hvis du ikke kan flyve til Bordeaux i januar, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Bordeaux i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 721 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Bordeaux?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bordeaux på?

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Bordeaux på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 842 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Bordeaux på en søndag på 2.017 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bordeaux?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Bordeaux på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Bordeaux om formiddagen helt ned til 680 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bordeaux, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.666 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bordeaux?

Det tager i gennemsnit 2t. 35min. at flyve fra Danmark til Bordeaux, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Bordeaux (den mest populære lufthavn i Bordeaux). Hvis du flyver fra Billund til Bordeaux, tager det omkring 14t. 30min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bordeaux?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bordeaux fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bordeaux for omkring 1.140 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bordeaux

Find de billigste fly til disse Bordeaux-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bordeaux

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bordeaux

København (CPH) til Bordeaux (BOD)

Fly til Bordeaux ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bordeaux, hvor den gennemsnitlige pris er 1.140 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNjanuar41% billigereAt flyve fra København til Bordeaux ​​koster i gennemsnit blot 673 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNapril48% dyrereDet koster cirka 1.697 kr. at flyve til Bordeaux ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNjuli734% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bordeaux fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bordeaux

Paris og Nice er to franske byer, som alverdens turister valfarter til. Men takket være mange fly til Bordeaux er den sydvestfranske by også blevet en attraktiv destination. Du vil uden tvivl hæve dit glas mange gange på en ferie i Bordeaux, der er verdenskendt for sine smagfulde vine. Højsæsonen for rejser med fly til Bordeaux er sommer fra juni til august, hvor vejret er bedst. Nærheden til Atlanterhavet og Biscayabugten betyder et mildt klima, og derfor er det også oplagt at rejse om foråret og efteråret. Husk blot en jakke til de kølige aftener.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bordeaux?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bordeaux. Hvis du har planer om at flyve til Bordeaux, kan du overveje at booke flyrejse til Bergerac Roumanieres Lufthavn (86 km fra Bordeaux centrum), Perigueux Lufthavn (116 km fra Bordeaux centrum), Agen La Garenne Lufthavn (118 km fra Bordeaux centrum) eller La Rochelle Laleu Lufthavn (157 km fra Bordeaux centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bordeaux Lufthavn?

Priser for fly til Bordeaux Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bordeaux Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Bordeaux Lufthavn er 8 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bordeaux Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bordeaux Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bordeaux Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Bordeaux Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Bordeaux

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bordeaux fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
8. feb.
CPH15:05København Kastrup
2t. 35min.
BOD17:40Bordeaux
11. feb.
BOD12:25Bordeaux
2t. 40min.
CPH15:05København Kastrup
easyJet
8. feb.
CPH15:05København Kastrup
2t. 35min.
BOD17:40Bordeaux
11. feb.
BOD21:35Bordeaux
11t. 55min.
1 stop
CPH09:30København Kastrup
easyJet
8. mar.
CPH10:10København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
BOD14:35Bordeaux
10. mar.
BOD12:25Bordeaux
2t. 40min.
CPH15:05København Kastrup
KLM
8. feb.
CPH21:40København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
BOD11:35Bordeaux
11. feb.
BOD12:20Bordeaux
4t. 15min.
1 stop
CPH16:35København Kastrup
1.140 kr.
Find lignende
KLM
8. mar.
CPH12:05København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
BOD22:15Bordeaux
10. mar.
BOD06:00Bordeaux
7t. 35min.
1 stop
CPH13:35København Kastrup
1.195 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. maj
CPH06:50København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
BOD15:40Bordeaux
17. maj
BOD13:55Bordeaux
2t. 35min.
CPH16:30København Kastrup
1.449 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bordeaux

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bordeaux, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, Transavia og easyJet
Ryanair
13. jan.
CPH06:05København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
BOD23:35Bordeaux
easyJet
22. apr.
CPH17:25København Kastrup
2t. 40min.
BOD20:05Bordeaux
easyJet
14. jan.
CPH20:55København Kastrup
12t. 00min.
1 stop
BOD08:55Bordeaux

Hvordan rejser jeg rundt i Bordeaux

En stor del af centrum opleves bedst til fods, da den gamle bydel er lukket for trafik. Derudover kan du med fordel benytte byens offentlige transportmidler i form af busser, der tilsammen dækker 64 ruter. Du kan også bruge byens tre sporvognslinjer i form af linje A, B og C. Det er oplagt at investere i et Bordeaux CityPass, der koster ca. 43 EUR (ca. 321 DKK) for tre dages ubegrænset transport, samt rabat til en lang række attraktioner.


Visumkrav for Bordeaux

Da Frankrig er medlem af EU, behøver du som dansk statsborger ikke at søge om visum for at holde ferie i Bordeaux. Selvom Frankrig deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, bør du medbringe dit pas, der fungerer som internationalt ID.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bordeaux

Hvad skal man se i Bordeaux?

Seværdigheder på stribe venter på dig, når du ankommer med fly til Bordeaux. Garonne-floden er en seværdighed i sig selv, og en sejltur med udsigt til byen fra vandsiden er alle pengene værd. Miroir d’eau (vandspejl) er en stor installation, hvor du kan soppe og overraskes på forskellig vis. Museet Cite du Vin er byens vinmuseum, hvor arkitekturen i sig selv er en oplevelse værd. Musee D’Art Contemporain er et af Frankrigs største og mest populære museer. Her kan du opleve verdenskunst fra A til Z.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. I Frankrig kan det betyde delvis egenbetaling, og derfor tilrådes det, at du investerer i en rejseforsikring. Den kan tilpasses særlige ønsker og behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Frankrig kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Bordeaux?

I Frankrig er der medregnet et tillæg på regningen, men du kan eventuelt betale ca. fem-10 % i drikkepenge ved en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue Sainte-Catherine er en populær indkøbsgade samt en af Europas længste. Der er også gode indkøbsmuligheder omkring Cours Clemenceau, Cours de l’Intendance og Allées de Tourny.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bordeaux?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Bordeaux.

Kan jeg finde fly til Bordeaux med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bordeaux, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bordeaux?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Bordeaux ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bordeaux lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Bordeaux. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bordeaux på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.