Find billige flybilletter til Bordeaux

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Bordeaux.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bordeaux

Find de billigste fly til disse Bordeaux-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bordeaux

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bordeaux

København (CPH) til Bordeaux (BOD)

Fly til Bordeaux ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bordeaux, hvor den gennemsnitlige pris er 873 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNjanuar69% billigereAt flyve fra København til Bordeaux ​​koster i gennemsnit blot 268 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNjuli87% dyrereDet koster cirka 1.630 kr. at flyve til Bordeaux ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNseptember263% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bordeaux fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bordeaux?

Paris og Nice er to franske byer, som alverdens turister valfarter til. Men takket være mange fly til Bordeaux er den sydvestfranske by også blevet en attraktiv destination. Du vil uden tvivl hæve dit glas mange gange på en ferie i Bordeaux, der er verdenskendt for sine smagfulde vine. Højsæsonen for rejser med fly til Bordeaux er sommer fra juni til august, hvor vejret er bedst. Nærheden til Atlanterhavet og Biscayabugten betyder et mildt klima, og derfor er det også oplagt at rejse om foråret og efteråret. Husk blot en jakke til de kølige aftener.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Bordeaux?

  47 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bordeaux. Dette fly er fra London og er 98% billigere end de fleste andre flyrejser til Bordeaux. Hvis du vil finde den billigste pris til Bordeaux fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Bordeaux?

  Hvis du ikke kan flyve til Bordeaux i januar, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Bordeaux i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 383 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bordeaux?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bordeaux fra Danmark, når du booker 57 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bordeaux for omkring 873 kr., når du søger 57 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 530 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bordeaux på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Bordeaux på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 407 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Bordeaux på en søndag på 1.346 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bordeaux?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Bordeaux på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Bordeaux om aftenen helt ned til 348 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bordeaux, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.818 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bordeaux?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bordeaux. Hvis du har planer om at flyve til Bordeaux, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Bergerac Roumanieres (86 km fra Bordeaux centrum), Lufthavn: Périgueux (116 km fra Bordeaux centrum), Lufthavn: Agen La Garenne (118 km fra Bordeaux centrum) eller Lufthavn: La Rochelle Laleu (157 km fra Bordeaux centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Bordeaux på?

  Lufthavn: La Rochelle Laleu har en gennemsnitspris på 1.706 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Bordeaux. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Bordeaux fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Bordeaux

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Bordeaux.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført less than 72 timer inden afrejse til Bordeaux.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Bordeaux.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Bordeaux?

Hjemrejse til Danmark fra Bordeaux

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Bordeaux skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Bordeaux er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Bordeaux nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bordeaux

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bordeaux fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
19. nov.
CPH17:50København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
BOD09:20Bordeaux
24. nov.
BOD09:50Bordeaux
6t. 35min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
Ryanair
19. nov.
CPH17:50København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
BOD09:20Bordeaux
24. nov.
BOD10:00Bordeaux
31t. 25min.
2 stop
CPH17:25København Kastrup
Ryanair
19. nov.
CPH17:50København Kastrup
23t. 25min.
2 stop
BOD17:15Bordeaux
24. nov.
BOD10:00Bordeaux
31t. 25min.
2 stop
CPH17:25København Kastrup
Ryanair
26. nov.
CPH17:20København Kastrup
16t. 00min.
1 stop
BOD09:20Bordeaux
29. nov.
BOD01:40Bordeaux
13t. 40min.
1 stop
CPH15:20København Kastrup
Ryanair
26. nov.
CPH17:20København Kastrup
16t. 00min.
1 stop
BOD09:20Bordeaux
29. nov.
BOD01:40Bordeaux
32t. 05min.
2 stop
CPH09:45København Kastrup
Ryanair
26. nov.
CPH17:20København Kastrup
23t. 55min.
2 stop
BOD17:15Bordeaux
29. nov.
BOD01:40Bordeaux
32t. 05min.
2 stop
CPH09:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Bordeaux

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bordeaux, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
17. nov.
BLL04:35Billund
5t. 00min.
1 stop
BOD09:35Bordeaux
Ryanair
20. nov.
BLL03:35Billund
13t. 40min.
1 stop
BOD17:15Bordeaux
Ryanair
17. nov.
BLL04:35Billund
5t. 00min.
1 stop
BOD09:35Bordeaux

Hvilke flyselskaber flyver til Bordeaux?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bordeaux
 • Hvilke flyselskaber flyver til Bordeaux?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Bordeaux fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair, KLM, Air France og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Bordeaux, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Bordeaux

Neden for finder du alle lufthavne i Bordeaux samt deres afstand til centrum

Den lokale bus Lianes 1+ kører fra hal B ved gate 7 i Bordeaux Lufthavn direkte til centrum. Busturen tager ca. 40 min og koster ca. 1,70 EUR (ca. 13 DKK) for en enkeltbillet. Du kan også tage en taxi til en pris af ca. 30 EUR (ca. 224 DKK). Taxierne holder foran hal A.


Populære fly til Bordeaux

Find dine flybilletter til Bordeaux blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bordeaux
Hurtigste flyvetid16t. 00min.
Laveste pris620 kr.
Fly fra Billund til Bordeaux
Hurtigste flyvetid7t. 00min.
Laveste pris2.895 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bordeaux

En stor del af centrum opleves bedst til fods, da den gamle bydel er lukket for trafik. Derudover kan du med fordel benytte byens offentlige transportmidler i form af busser, der tilsammen dækker 64 ruter. Du kan også bruge byens tre sporvognslinjer i form af linje A, B og C. Det er oplagt at investere i et Bordeaux CityPass, der koster ca. 43 EUR (ca. 321 DKK) for tre dages ubegrænset transport, samt rabat til en lang række attraktioner.


Visumkrav for Bordeaux

Da Frankrig er medlem af EU, behøver du som dansk statsborger ikke at søge om visum for at holde ferie i Bordeaux. Selvom Frankrig deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, bør du medbringe dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bordeaux


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bordeaux

Hvad skal man se i Bordeaux?

Seværdigheder på stribe venter på dig, når du ankommer med fly til Bordeaux. Garonne-floden er en seværdighed i sig selv, og en sejltur med udsigt til byen fra vandsiden er alle pengene værd. Miroir d’eau (vandspejl) er en stor installation, hvor du kan soppe og overraskes på forskellig vis. Museet Cite du Vin er byens vinmuseum, hvor arkitekturen i sig selv er en oplevelse værd. Musee D’Art Contemporain er et af Frankrigs største og mest populære museer. Her kan du opleve verdenskunst fra A til Z.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Bordeaux, er der god underholdning for familiens yngste. En tur med turisttoget i midtbyen er en sjov og hyggelig aktivitet. Toget kører dagligt fra Allées de Tourny. Oplevelsesmuseet Cap Sciences byder på videnskab, læring og interaktive installationer for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. I Frankrig kan det betyde delvis egenbetaling, og derfor tilrådes det, at du investerer i en rejseforsikring. Den kan tilpasses særlige ønsker og behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Frankrig kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Bordeaux?

I Frankrig er der medregnet et tillæg på regningen, men du kan eventuelt betale ca. fem-10 % i drikkepenge ved en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue Sainte-Catherine er en populær indkøbsgade samt en af Europas længste. Der er også gode indkøbsmuligheder omkring Cours Clemenceau, Cours de l’Intendance og Allées de Tourny.