Find billige fly til Bordeaux

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bordeaux

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bordeaux

Bedste pris på enkeltbillet

186 kr.

Bedste pris på returbillet

508 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 40min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bordeaux fra Danmark i de seneste 72 timer er 186 kr. (København Kastrup til Bordeaux).
Den bedste pris på en returbillet til Bordeaux fra Danmark i de seneste 72 timer er 508 kr. (København Kastrup til Bordeaux).
Det hurtigste fly til Bordeaux fra Danmark tager 2t. 40min. (København Kastrup til Bordeaux).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Bordeaux, herunder Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Bordeaux

Få indsigter om din flyrejse til Bordeaux, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bordeaux?

Hvis du ikke kan flyve til Bordeaux i november, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Bordeaux i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.260 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Bordeaux?

295 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bordeaux. Dette fly er fra Bologna og er 87% billigere end de fleste andre flyrejser til Bordeaux. Hvis du vil finde den billigste pris til Bordeaux fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bordeaux på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Bordeaux på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.659 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Bordeaux på en lørdag på 2.363 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bordeaux?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Bordeaux på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Bordeaux om formiddagen helt ned til 997 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bordeaux, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.276 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bordeaux?

Det tager i gennemsnit 2t. 40min. at flyve fra Danmark til Bordeaux, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Bordeaux (den mest populære lufthavn i Bordeaux). Hvis du flyver fra Billund til Bordeaux, tager det omkring 5t. 35min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bordeaux?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bordeaux fra Danmark, når du booker 53 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bordeaux for omkring 1.848 kr., når du søger 53 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bordeaux

Find de billigste fly til disse Bordeaux-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bordeaux

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bordeaux

København (CPH) til Bordeaux (BOD)

Fly til Bordeaux ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bordeaux, hvor den gennemsnitlige pris er 1.848 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNnovember47% billigereAt flyve fra København til Bordeaux ​​koster i gennemsnit blot 988 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 2.799 kr. at flyve til Bordeaux ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNjuli519% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bordeaux fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bordeaux

Paris og Nice er to franske byer, som alverdens turister valfarter til. Men takket være mange fly til Bordeaux er den sydvestfranske by også blevet en attraktiv destination. Du vil uden tvivl hæve dit glas mange gange på en ferie i Bordeaux, der er verdenskendt for sine smagfulde vine. Højsæsonen for rejser med fly til Bordeaux er sommer fra juni til august, hvor vejret er bedst. Nærheden til Atlanterhavet og Biscayabugten betyder et mildt klima, og derfor er det også oplagt at rejse om foråret og efteråret. Husk blot en jakke til de kølige aftener.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bordeaux. Hvis du har planer om at flyve til Bordeaux, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Bergerac Roumanieres (86 km fra Bordeaux centrum), Lufthavn: Perigueux (116 km fra Bordeaux centrum), Lufthavn: Agen La Garenne (118 km fra Bordeaux centrum) eller Lufthavn: La Rochelle Laleu (157 km fra Bordeaux centrum).

Lufthavn: Agen La Garenne har en gennemsnitspris på 1.178 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Bordeaux. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Bordeaux

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bordeaux fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
12. jan.
CPH08:30København Kastrup
2t. 40min.
BOD11:10Bordeaux
15. jan.
BOD03:10Bordeaux
2t. 35min.
CPH05:45København Kastrup
Flere flyselskaber
12. jan.
CPH08:30København Kastrup
2t. 40min.
BOD11:10Bordeaux
15. jan.
BOD18:00Bordeaux
10t. 15min.
1 stop
CPH04:15København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH16:50København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
BOD03:55Bordeaux
15. jan.
BOD18:00Bordeaux
10t. 15min.
1 stop
CPH04:15København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH16:40København Kastrup
24t. 25min.
2 stop
BOD17:05Bordeaux
15. jan.
BOD18:00Bordeaux
10t. 15min.
1 stop
CPH04:15København Kastrup
Ryanair
20. jan.
CPH16:30København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
BOD04:15Bordeaux
23. jan.
BOD05:45Bordeaux
23t. 20min.
2 stop
CPH05:05København Kastrup
easyJet
10. mar.
CPH15:50København Kastrup
23t. 25min.
1 stop
BOD15:15Bordeaux
12. mar.
BOD04:10Bordeaux
2t. 35min.
CPH06:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Bordeaux

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bordeaux, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og easyJet
easyJet
5. jan.
CPH08:30København Kastrup
2t. 40min.
BOD11:10Bordeaux
Ryanair
8. jan.
CPH05:00København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
BOD17:35Bordeaux
easyJet
5. jan.
CPH08:30København Kastrup
2t. 40min.
BOD11:10Bordeaux

Andre kabineklasser på fly til Bordeaux

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Bordeaux

Hvilke flyselskaber flyver til Bordeaux?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bordeaux

Hvilke flyselskaber flyver til Bordeaux?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Bordeaux fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er KLM, Ryanair, Air France og Brussels Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Bordeaux, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Bordeaux

SWISS er et populært valg for brugere, der rejser til Bordeaux. Selskabet flyver 4 fly om ugen til Bordeaux, og de flyver oftest fra Frankfurt Intl. Billetpriserne hos SWISS afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 949 kr. (fra København Kastrup). I 142 anmeldelser har momondo-brugere givet SWISS en gennemsnitlig bedømmelse på 8,4/10.

Air France-fly til Bordeaux

Et andet populært valg for fly til Bordeaux er Air France (7,6/10, 277 anmeldelser). De fleste Air France-fly, der lander i Bordeaux, kommer fra Paris Charles De Gaulle, men der er 31 Air France-fly til Bordeaux fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air France, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.396 kr. (Aalborg til Bordeaux, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Bordeaux

Neden for finder du alle lufthavne i Bordeaux samt deres afstand til centrum

Den lokale bus Lianes 1+ kører fra hal B ved gate 7 i Bordeaux Lufthavn direkte til centrum. Busturen tager ca. 40 min og koster ca. 1,70 EUR (ca. 13 DKK) for en enkeltbillet. Du kan også tage en taxi til en pris af ca. 30 EUR (ca. 224 DKK). Taxierne holder foran hal A.


Populære fly til Bordeaux

Find dine flybilletter til Bordeaux blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bordeaux
Hurtigste flyvetid2t. 40min.
Laveste pris508 kr.
Fly fra Billund til Bordeaux
Hurtigste flyvetid5t. 35min.
Laveste pris687 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bordeaux

En stor del af centrum opleves bedst til fods, da den gamle bydel er lukket for trafik. Derudover kan du med fordel benytte byens offentlige transportmidler i form af busser, der tilsammen dækker 64 ruter. Du kan også bruge byens tre sporvognslinjer i form af linje A, B og C. Det er oplagt at investere i et Bordeaux CityPass, der koster ca. 43 EUR (ca. 321 DKK) for tre dages ubegrænset transport, samt rabat til en lang række attraktioner.


Visumkrav for Bordeaux

Da Frankrig er medlem af EU, behøver du som dansk statsborger ikke at søge om visum for at holde ferie i Bordeaux. Selvom Frankrig deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, bør du medbringe dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bordeaux


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bordeaux

Seværdigheder på stribe venter på dig, når du ankommer med fly til Bordeaux. Garonne-floden er en seværdighed i sig selv, og en sejltur med udsigt til byen fra vandsiden er alle pengene værd. Miroir d’eau (vandspejl) er en stor installation, hvor du kan soppe og overraskes på forskellig vis. Museet Cite du Vin er byens vinmuseum, hvor arkitekturen i sig selv er en oplevelse værd. Musee D’Art Contemporain er et af Frankrigs største og mest populære museer. Her kan du opleve verdenskunst fra A til Z.

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. I Frankrig kan det betyde delvis egenbetaling, og derfor tilrådes det, at du investerer i en rejseforsikring. Den kan tilpasses særlige ønsker og behov.

Vand fra hanen i Frankrig kan drikkes.

I Frankrig er der medregnet et tillæg på regningen, men du kan eventuelt betale ca. fem-10 % i drikkepenge ved en ekstraordinær service.

Rue Sainte-Catherine er en populær indkøbsgade samt en af Europas længste. Der er også gode indkøbsmuligheder omkring Cours Clemenceau, Cours de l’Intendance og Allées de Tourny.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Bordeaux.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bordeaux, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Bordeaux ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Bordeaux. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.