Find billige flybilletter til Bordeaux

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Bordeaux (BOD)
tir.. 20.4.
tir.. 27.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bordeaux. De nuværende restriktioner til Bordeaux er baseret på Frankrig rejserestriktioner.

Se nuværende Frankrig rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bordeaux

Find de billigste fly til disse Bordeaux-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bordeaux

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bordeaux

København (CPH) til Bordeaux (BOD)

Fly til Bordeaux ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bordeaux, hvor den gennemsnitlige pris er 847 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNjanuar69% billigereAt flyve fra København til Bordeaux ​​koster i gennemsnit blot 261 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNjuli87% dyrereDet koster cirka 1.582 kr. at flyve til Bordeaux ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BORDEAUX FRA KØBENHAVNseptember263% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bordeaux fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bordeaux?

Paris og Nice er to franske byer, som alverdens turister valfarter til. Men takket være mange fly til Bordeaux er den sydvestfranske by også blevet en attraktiv destination. Du vil uden tvivl hæve dit glas mange gange på en ferie i Bordeaux, der er verdenskendt for sine smagfulde vine. Højsæsonen for rejser med fly til Bordeaux er sommer fra juni til august, hvor vejret er bedst. Nærheden til Atlanterhavet og Biscayabugten betyder et mildt klima, og derfor er det også oplagt at rejse om foråret og efteråret. Husk blot en jakke til de kølige aftener.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bordeaux?

46 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bordeaux. Dette fly er fra London og er 98% billigere end de fleste andre flyrejser til Bordeaux. Hvis du vil finde den billigste pris til Bordeaux fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bordeaux?

Den billigste måned at flyve til Bordeaux fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 261 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Bordeaux fra Danmark i februar i stedet. Fly til Bordeaux i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 372 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bordeaux?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Bordeaux er 57 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 847 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Bordeaux på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 819 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bordeaux på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bordeaux er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Bordeaux på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 395 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Bordeaux på en søndag på 1.307 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bordeaux?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Bordeaux på er om aftenen. Fly fra Danmark til Bordeaux på dette tidspunkt kan findes helt ned til 338 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bordeaux, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.765 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bordeaux?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bordeaux. Hvis du har planer om at flyve til Bordeaux, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Bergerac Roumanieres (86 km fra Bordeaux centrum), Lufthavn: Périgueux (116 km fra Bordeaux centrum), Lufthavn: Agen La Garenne (118 km fra Bordeaux centrum) eller Lufthavn: La Rochelle Laleu (157 km fra Bordeaux centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Bordeaux på?

Lufthavn: La Rochelle Laleu har en gennemsnitspris på 1.656 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Bordeaux. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bordeaux?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Bordeaux. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Bordeaux nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Bordeaux

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bordeaux fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
16. jul.
06:10Billund
6t. 00min.
1 stop
12:10Bordeaux
29. sep.
10:45Bordeaux
7t. 25min.
1 stop
18:10Billund
Ryanair
16. jul.
06:10Billund
6t. 00min.
1 stop
12:10Bordeaux
2. okt.
02:00Bordeaux
7t. 35min.
1 stop
09:35Billund
Lufthansa
28. maj
02:40København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
13:35Bordeaux
30. maj
14:15Bordeaux
4t. 15min.
1 stop
18:30København Kastrup
Ryanair
21. jul.
06:10Billund
8t. 15min.
1 stop
14:25Bordeaux
29. sep.
10:45Bordeaux
7t. 25min.
1 stop
18:10Billund
Ryanair
22. jul.
06:15Billund
9t. 30min.
1 stop
15:45Bordeaux
29. sep.
10:45Bordeaux
7t. 25min.
1 stop
18:10Billund
Ryanair
22. jul.
06:15Billund
9t. 30min.
1 stop
15:45Bordeaux
2. okt.
02:00Bordeaux
7t. 35min.
1 stop
09:35Billund
1.030 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bordeaux

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Bordeaux, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
21. jun.
17:10København Kastrup
20t. 40min.
1 stop
13:50Bordeaux
Ryanair
21. jun.
05:00København Kastrup
32t. 05min.
2 stop
13:05Bordeaux
Ryanair
21. jun.
18:00København Kastrup
44t. 25min.
3 stop
14:25Bordeaux

Hvilke flyselskaber flyver til Bordeaux?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bordeaux

Et bredt udvalg af flyselskaber tilbyder fly til Bordeaux. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med selskaber som KLM eller TAP Air Portugal. Du kan også flyve med lavprisselskaber som easyJet eller airBaltic, som tilbyder billige flybilletter til Bordeaux. Fra Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn i Nørresundby kan du eksempelvis flyve med klassiske Air France eller med lavprisselskabet Ryanair.

Hvem flyver direkte til Bordeaux?

Du kan glæde dig over en rejse til Bordeaux med direkte fly fra Københavns Lufthavn. Ryanair er lavprisselskabet, der flyver turen uden mellemlanding. Rejser du fra en af de andre danske lufthavne, tilføjes der stop undervejs på rejsen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bordeaux?

Hvis du har flybilletter til Bordeaux på en af de direkte flyafgange fra Københavns Lufthavn, tager turen ca. 2 t. og 30 min. Vælger du en rejse med en enkelt mellemlanding, er den hurtigste rejsetid ca. 4 t. og 10 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Bordeaux samt afstand til centrum

Den lokale bus Lianes 1+ kører fra hal B ved gate 7 i Bordeaux Lufthavn direkte til centrum. Busturen tager ca. 40 min og koster ca. 1,70 EUR (ca. 13 DKK) for en enkeltbillet. Du kan også tage en taxi til en pris af ca. 30 EUR (ca. 224 DKK). Taxierne holder foran hal A.


Populære fly til Bordeaux

Find dine flybilletter til Bordeaux blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bordeaux
Korteste rejsetid
17t. 50min.
Laveste pris
844 kr.
Fly fra Billund til Bordeaux
Korteste rejsetid
5t. 20min.
Laveste pris
993 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bordeaux?

En stor del af centrum opleves bedst til fods, da den gamle bydel er lukket for trafik. Derudover kan du med fordel benytte byens offentlige transportmidler i form af busser, der tilsammen dækker 64 ruter. Du kan også bruge byens tre sporvognslinjer i form af linje A, B og C. Det er oplagt at investere i et Bordeaux CityPass, der koster ca. 43 EUR (ca. 321 DKK) for tre dages ubegrænset transport, samt rabat til en lang række attraktioner.


Kan man rejse til Bordeaux uden pas eller visum?

Da Frankrig er medlem af EU, behøver du som dansk statsborger ikke at søge om visum for at holde ferie i Bordeaux. Selvom Frankrig deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, bør du medbringe dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Bordeaux

Hvad skal man se i Bordeaux?

Seværdigheder på stribe venter på dig, når du ankommer med fly til Bordeaux. Garonne-floden er en seværdighed i sig selv, og en sejltur med udsigt til byen fra vandsiden er alle pengene værd. Miroir d’eau (vandspejl) er en stor installation, hvor du kan soppe og overraskes på forskellig vis. Museet Cite du Vin er byens vinmuseum, hvor arkitekturen i sig selv er en oplevelse værd. Musee D’Art Contemporain er et af Frankrigs største og mest populære museer. Her kan du opleve verdenskunst fra A til Z.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Bordeaux, er der god underholdning for familiens yngste. En tur med turisttoget i midtbyen er en sjov og hyggelig aktivitet. Toget kører dagligt fra Allées de Tourny. Oplevelsesmuseet Cap Sciences byder på videnskab, læring og interaktive installationer for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. I Frankrig kan det betyde delvis egenbetaling, og derfor tilrådes det, at du investerer i en rejseforsikring. Den kan tilpasses særlige ønsker og behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Frankrig kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Bordeaux?

I Frankrig er der medregnet et tillæg på regningen, men du kan eventuelt betale ca. fem-10 % i drikkepenge ved en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue Sainte-Catherine er en populær indkøbsgade samt en af Europas længste. Der er også gode indkøbsmuligheder omkring Cours Clemenceau, Cours de l’Intendance og Allées de Tourny. (Priser checket: 17/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class