Find billige fly til Pau

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 30.9
lør. 7.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Pau

Få indsigter om din flyrejse til Pau, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Pau?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Pau fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.742 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Pau fra Danmark i august i stedet. Fly til Pau i august, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.784 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Pau på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Pau fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 2.426 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.404 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Pau.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Pau?

Hvor lang tid tager det at flyve til Pau?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Pau (Toulouse Blagnac), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 4t. 50min. og .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pau

Find de billigste fly til disse Pau-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pau

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pau

København (CPH) til Lourdes (LDE)

Fly til Pau ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tarbes Ossun Lourdes, hvor den gennemsnitlige pris er 1.723 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PAU FRA KØBENHAVNmaj38% billigereAt flyve fra København til Pau ​​koster i gennemsnit blot 1.742 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PAU FRA KØBENHAVNnovember58% dyrereDet koster cirka 4.449 kr. at flyve til Pau ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PAU FRA KØBENHAVNjuni394% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pau fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Pau

Arealmæssigt er Frankrig det største land i EU, og der er mange spændende byer at vælge imellem. Vil du holde ferie et andet sted end i de klassiske franske byer, bør du rejse med fly til Pau. Byen ligger i Sydvestfrankrig ved foden af Pyrenæerne og dermed tæt på den spanske grænse. Vejret i byen er kendetegnet ved at være ret mildt hele året, hvoraf det hverken bliver frysende koldt om vinteren eller meget hedt om sommeren. Derfor er det populært at rejse med fly til Pau alle fire sæsoner. Om vinteren er der desuden mulighed for at stå på ski i de sneklædte bjerge.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Pau?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Pau. Hvis du har planer om at flyve til Pau, kan du overveje at booke flyrejse til Tarbes Ossun Lourdes Lufthavn (32 km fra Pau centrum), Biarritz Parme Lufthavn (95 km fra Pau centrum), Agen La Garenne Lufthavn (124 km fra Pau centrum) eller Toulouse Blagnac Lufthavn (144 km fra Pau centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Pau på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Pau Tarbes Ossun Lourdes Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 812 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Pau Pyrénées Lufthavn?

Priser for fly til Pau Pyrénées Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Pau Pyrénées Lufthavn?

Fra september 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Pau Pyrénées Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Pau Pyrénées Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Pau Pyrénées Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Pau Pyrénées Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Pau Pyrénées Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Pau?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Pau

Hvilke flyselskaber flyver til Pau?

KLM-fly til Pau

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Pau på momondo er KLM, som flyver 19 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Paris Charles De Gaulle, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Pau kostede 1.384 kr. (returrejse fra København Kastrup til Pau fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 355 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,5.

Air France-fly til Pau

1.548 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Air France til Pau, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Air France har 16 fly til Pau de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 481 momondo-brugere har anmeldt Air France, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,3/10.


Hvordan rejser jeg rundt i Pau

Du kommer nemmest rundt i Pau til fods kombineret med byens effektive netværk af bybusser administreret af selskabet Idelis. Der kører sågar en gratis shuttle i centrum kaldet La Coxitis, som du kan hoppe af og på som det passer dig. Skal du ud på en længere rute, koster en busbillet ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK).


Visumkrav for Pau

Da Frankrig – ligesom Danmark – er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, skal du ikke søge om visum for at holde ferie i Pau. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pau


De bedste oplevelser og seværdigheder i Pau

Hvad skal man se i Pau?

Pau byder på klassiske kulturelle seværdigheder. Pau Museum of Fine Arts er et oplevelsesrigt og anerkendt kunstmuseum i Europa. Nationalmuseet Le Château de Pau er et af Frankrigs mest besøgte museer, og du bør uden tvivl også overveje at besøge stedet på din ferie. Det er blandt andet Henrik den 4. af Frankrigs fødehjem. Boulevard des Pyrénées er byens kendte promenade med en storslået udsigt til Pyrenæerne.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er dækket på lige fod med de lokale, når du holder ferie i Pau som EU-borger. I Frankrig betyder det ofte delvis egenbetaling. Hvis du investerer i en rejseforsikring på forhånd, kan du slippe for uventede regninger.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i Pau.

Giver man drikkepenge i Pau?

Der er ofte inkluderet et servicetillæg på restaurantregningen i Frankrig. Det er derudover velanset at belønne en tilfredsstillende service med ca. 5-10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hovedtorvet Place Clémenceau samt gaderne Rue Maréchal Foch og Rue du Château byder på gode indkøbsmuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Pau?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Pau med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Pau på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Pau?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Pau.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Pau lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Pau. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pau på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.