Find billige flybilletter til Pau

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 22.5
søn. 29.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pau

Find de billigste fly til disse Pau-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pau

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pau

København (CPH) til Toulouse (TLS)

Fly til Pau ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Toulouse Blagnac, hvor den gennemsnitlige pris er 1.335 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PAU FRA KØBENHAVNapril28% billigereAt flyve fra København til Pau ​​koster i gennemsnit blot 1.328 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PAU FRA KØBENHAVNjuni31% dyrereDet koster cirka 2.428 kr. at flyve til Pau ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PAU FRA KØBENHAVNseptember508% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pau fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pau?

Arealmæssigt er Frankrig det største land i EU, og der er mange spændende byer at vælge imellem. Vil du holde ferie et andet sted end i de klassiske franske byer, bør du rejse med fly til Pau. Byen ligger i Sydvestfrankrig ved foden af Pyrenæerne og dermed tæt på den spanske grænse. Vejret i byen er kendetegnet ved at være ret mildt hele året, hvoraf det hverken bliver frysende koldt om vinteren eller meget hedt om sommeren. Derfor er det populært at rejse med fly til Pau alle fire sæsoner. Om vinteren er der desuden mulighed for at stå på ski i de sneklædte bjerge.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Pau for 101 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Pau. Hvis du vil finde den billigste pris til Pau fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Pau fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.328 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i april, kan du booke flyrejser til Pau fra Danmark i november i stedet. Fly til Pau i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i april, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.328 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Pau fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 2.157 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.778 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Pau.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Pau. Hvis du har planer om at flyve til Pau, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Tarbes Ossun Lourdes (32 km fra Pau centrum), Lufthavn: Biarritz Parme (95 km fra Pau centrum), Lufthavn: Agen La Garenne (124 km fra Pau centrum) eller Lufthavn: Toulouse Blagnac (144 km fra Pau centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Pau Lufthavn: Tarbes Ossun Lourdes, hvor gennemsnitsprisen er 1.072 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Pau?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Pau

Hvilke flyselskaber flyver til Pau?

Air France er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Pau regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Pau med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air France-fly til Pau

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Pau på momondo er Air France, som flyver 14 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Lyon Saint Exupery, hvor det bedste tilbud på Air France-fly til Pau kostede 1.655 kr. (returrejse fra Billund til Pau fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 136 anmeldelser af Air France giver momondo-brugere bedømmelsen 7,8.


Lufthavne i nærheden af Pau

Neden for finder du alle lufthavne i Pau samt deres afstand til centrum

Du kan tage en lufthavnsbus fra Pau Lufthavn direkte til centrum. Du skal med en såkaldt Idelis bus, der klarer turen på ca. 30 min til en billetpris af ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK). Bussen kører ikke om søndagen, hvor du i stedet kan tage en taxi til en pris af ca. 35 EUR (ca. 261 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Pau

Du kommer nemmest rundt i Pau til fods kombineret med byens effektive netværk af bybusser administreret af selskabet Idelis. Der kører sågar en gratis shuttle i centrum kaldet La Coxitis, som du kan hoppe af og på som det passer dig. Skal du ud på en længere rute, koster en busbillet ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK).


Visumkrav for Pau

Da Frankrig – ligesom Danmark – er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, skal du ikke søge om visum for at holde ferie i Pau. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pau


De bedste oplevelser og seværdigheder i Pau

Pau byder på klassiske kulturelle seværdigheder. Pau Museum of Fine Arts er et oplevelsesrigt og anerkendt kunstmuseum i Europa. Nationalmuseet Le Château de Pau er et af Frankrigs mest besøgte museer, og du bør uden tvivl også overveje at besøge stedet på din ferie. Det er blandt andet Henrik den 4. af Frankrigs fødehjem. Boulevard des Pyrénées er byens kendte promenade med en storslået udsigt til Pyrenæerne.

Du er dækket på lige fod med de lokale, når du holder ferie i Pau som EU-borger. I Frankrig betyder det ofte delvis egenbetaling. Hvis du investerer i en rejseforsikring på forhånd, kan du slippe for uventede regninger.

Vand fra hanen er drikkeligt i Pau.

Der er ofte inkluderet et servicetillæg på restaurantregningen i Frankrig. Det er derudover velanset at belønne en tilfredsstillende service med ca. 5-10 % i drikkepenge.

Hovedtorvet Place Clémenceau samt gaderne Rue Maréchal Foch og Rue du Château byder på gode indkøbsmuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Pau på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Pau.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Pau. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.