Find billige fly til Norwich

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Norwich

Få indsigter om din flyrejse til Norwich, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Norwich?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Norwich på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 896 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Norwich i januar, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.686 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Norwich på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Norwich?

Det tager i gennemsnit 2t at flyve fra Danmark til Norwich, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til London Heathrow (den mest populære lufthavn i Norwich). Hvis du flyver fra Billund til London Heathrow, tager det omkring 1t. 40min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Norwich

Find de billigste fly til disse Norwich-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Norwich

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Norwich

København (CPH) til London-Stansted Lufthavn (STN)

Fly til Norwich ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til London-Stansted, hvor den gennemsnitlige pris er 578 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NORWICH FRA KØBENHAVNjanuar66% billigereAt flyve fra København til Norwich ​​koster i gennemsnit blot 896 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NORWICH FRA KØBENHAVNaugust28% dyrereDet koster cirka 3.331 kr. at flyve til Norwich ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NORWICH FRA KØBENHAVNseptember417% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Norwich fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Norwich

Hvor lang tid tager det at flyve til Norwich?

Flyrejser til Norwich i England er ganske fornuftige, når det kommer til omfanget af turens samlede længde. Du behøver altså ikke sætte en hel dag af, når turen skal gå mod den spændende by. Det vil for det meste være muligt at starte din rejse fra de tre største lufthavne i Danmark. Tiden på en kort mellemlanding og din rejsetid fra bopæl mod CPH Københavns Lufthavn, BLL Billund Lufthavn eller AAL Aalborg Lufthavn vil være dine to vekslende faktorer, der afgør tiden på den endelige rejse. Du bør dog regne med, at rejsen vil vare i omegnen af fire timer, når du flyver fra København. Her vil omkring halvanden af dem gå med et kort ophold, hvortil du selvfølgelig bør tillægge tid i InterCitytog fra Fyn mod København eller lignende nødvendig rejse fra din adresse.

Hvorfra kan du flyve direkte til Norwich?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til NWI Norwich Airport fra de danske lufthavne. Du skal som oftest have et enkelt stop undervejs, og den mellemlanding ligger typisk i AMS Amsterdam Airport Schiphol, som du når på små to timer. Det er en særdeles aktiv lufthavn i Holland, så du kan med sikkerhed få tiden til at flyve, hvis din rejse overhovedet kræver, at du skal få noget tid til at gå før den endelige flyvetur til Norwich. England har en ganske effektiv infrastruktur. Overvejer du for eksempel at kombinere besøget i Norwich med andre destinationer i landet, så kan flybilletter og besøg i London sagtens efterfølges af en overkommelig togtur mod Norwich på små tre timer.

Hvilket er det absolut billigste fly til Norwich?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Norwich fra Aalborg for 175 kr.. Det er 89% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Norwich. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Norwich fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Norwich?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Norwich. Hvis du har planer om at flyve til Norwich, kan du overveje at booke flyrejse til Cambridge Lufthavn (90 km fra Norwich centrum), London-Stansted Lufthavn (110 km fra Norwich centrum), London Southend Lufthavn (125 km fra Norwich centrum), London Luton Lufthavn (141 km fra Norwich centrum) eller London City Lufthavn (151 km fra Norwich centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Norwich på?

Med en gennemsnitspris på 777 kr. pr. person er London-Stansted Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Norwich. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Norwich Arpt Lufthavn?

Priser for fly til Norwich Arpt Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Norwich Arpt Lufthavn?

Fraseptember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Norwich Arpt Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Norwich Arpt Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Norwich Arpt Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Norwich Arpt Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Norwich Arpt Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Norwich Arpt Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Norwich?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Norwich

Hvilke flyselskaber flyver til Norwich?

KLM-fly til Norwich

KLM flyver til Norwich ca. 17 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.868 kr. fra Aalborg til Norwich. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Visumkrav for Norwich

Hvilke regler gælder for pas og visum ved rejse til Norwich?

Når du rejser til Norwich, skal du følge Storbritanniens krav til pas og visum. Du skal sørge for, at dit pas er gyldigt under hele rejsens varighed. Du kan opholde dig visumfrit i Storbritannien under korte rejser og ferier. Rejser du til landet i studie- og erhvervsøjemed, eller har du lignende planer for besøget, så sørg for at afstemme kravene til visum i god tid. Du kan som udgangspunkt blive i op til seks måneder, men du gør klogt i at ansøge og være velinformeret ved særlige rejseformål forud for rejsens start.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Norwich


De bedste oplevelser og seværdigheder i Norwich

Hvad kan du se og opleve i Norwich?

Flytilbud til Norwich fører dig mod en virkelig skøn by, hvor flotte gågader og et blomstrende byliv står i stærk kontrast til middelalderbygninger, slotte og arkitektoniske udtryk. Dem kan du opleve på byens initiativ, som kaldes Norwichs 12. Navnet dækker over 12 af de bygninger, hvis kapitler i byen og landets historie er længst. Det giver en særlig fornemmelse for kulturhistorien, hvorfor turen mellem dem er anbefalelsesværdig for dig, som skal se alle de historiske vartegn. Mellem disse domkirker, kirker og klassiske bygninger vil du også opleve et hyggeligt gadebillede, hvor det er muligt at komme på fortræffelige restauranter. Og til dig som elsker en tur ud i nattelivet, efter at maden er nydt, kan du drage på alverdens pubs, barer og diskoteker. Langs floden Wensum kan du passende medbringe en sandwich på lejet cykel. Her vil du finde mange steder, hvor det er muligt at nyde en rolig frokost med en flot udsigt. Det kan du også i byens hemmelige have, der hedder The Plantation Garden. Norwich byder på en lang række museer og kunstgallerier. Særligt The Sainsbury Centre for Visual Arts giver plads til mange særprægede udstillinger, begivenheder og samtidskunst.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Norwich?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Norwich.

Kan jeg finde fly til Norwich med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Norwich med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Norwich?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Norwich.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Norwich lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Norwich er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Norwich på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.