Find billige flybilletter til Bristol

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Bristol (BRS)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bristol. De nuværende restriktioner til Bristol er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bristol

Find de billigste fly til disse Bristol-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bristol

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bristol

København (CPH) til Bristol (BRS)

Fly til Bristol ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bristol, hvor den gennemsnitlige pris er 1.014 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRISTOL FRA KØBENHAVNjuni27% billigereAt flyve fra København til Bristol ​​koster i gennemsnit blot 736 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRISTOL FRA KØBENHAVNapril38% dyrereDet koster cirka 1.398 kr. at flyve til Bristol ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRISTOL FRA KØBENHAVNoktober151% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bristol fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bristol?

England er kendt for at være et land med store mængder af regn, blæst og kulde. Rejser du med fly til Bristol, ankommer du til en af de varmeste byer i Storbritannien. Det betyder gode muligheder for at nyde en solstråle. Det er mest attraktivt at rejse med fly til Bristol om sommeren, hvor vejret er solrigt. Højsæsonen er juli og august, men det er også oplagt at rejse i det sene forår samt i det tidlige efterår, hvor temperaturerne ligger på omkring 20 °C. Er du til forfriskende kulde og sne, falder det som regel i perioden fra november til april.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bristol?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Bristol for 69 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bristol. Hvis du vil finde den billigste pris til Bristol fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bristol?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Bristol i juni, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 755 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bristol?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Bristol. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.014 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bristol på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Bristol er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 988 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Bristol på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.328 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bristol?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bristol, hvor du kan finde priser helt ned til 1.002 kr.. Hvis du flyver fra Bristol om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 1.184 kr. i gennemsnit. Fly til Bristol fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Bristol?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Bristol i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Leicester Square er populære samlingssteder i disse måneder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bristol?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bristol. Hvis du har planer om at flyve til Bristol, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Cardiff Cardiff-Wales Arpt (53 km fra Bristol centrum), Lufthavn: Gloucestershire (57 km fra Bristol centrum), Lufthavn: Brize Norton (77 km fra Bristol centrum), Lufthavn: Bournemouth (91 km fra Bristol centrum) eller Lufthavn: Birmingham (125 km fra Bristol centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Bristol på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Bristol Lufthavn: Bristol, hvor gennemsnitsprisen er 1.141 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bristol?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Bristol. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Bristol nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Bristol

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bristol fundet af momondos brugere for nylig
KLM
21. maj
07:50København Kastrup
6t. 00min.
1 stop
13:50Bristol
23. maj
13:20Bristol
24t. 00min.
1 stop
13:20København Kastrup
1.385 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Bristol?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bristol

Når du skal med fly til Bristol, kan du vælge imellem mange typer flyselskaber. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere, som eksempelvis SAS eller KLM. Du kan også nyde godt af billige flybilletter til Bristol med flyselskaber som Ryanair eller easyJet.

Hvem flyver direkte til Bristol?

Københavns Lufthavn er for nuværende den eneste lufthavn, hvorfra der er flyafgange med direkte fly til Bristol. Lavprisselskabet easyJet tilbyder billige flybilletter fra Danmarks hovedstad til Bristol. Rejser du fra en af de andre danske lufthavne, vil du opleve mellemlandinger undervejs på rejsen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bristol?

Hvis du flyver til Bristol på en direkte flyafgang, er rejsetiden ca. to t og fem min. Vælger du at flyve på en afgang med en mellemlanding, er rejsetiden ca. tre t og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Bristol samt afstand til centrum

Du kan tage lufthavnsbussen Bristol Airport Flyer direkte fra lufthavnen til centrum. Rejsetiden er ca. 30 min, og en returbillet koster ca. 13 GBP (ca. 112 DKK). Det er også muligt at tage en taxa til en pris af ca. 30 GBP (ca. 259 DKK).


Populære fly til Bristol

Find dine flybilletter til Bristol blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bristol
Korteste rejsetid
6t. 00min.
Laveste pris
1.386 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bristol?

Du vil nemt komme rundt til fods i Bristol. Samtidig er det oplagt at benytte byens offentlige transportmidler, når du begiver dig ud på længere ture. Der kører mange bybusser i centrum, hvor især bus nummer otte kører forbi mange af byens attraktioner. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel med bus og tog i zone A koster ca. seks GBP (ca. 52 DKK).


Kan man rejse til Bristol uden pas eller visum?

Storbritannien er medlem af EU, men deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet. På trods af det behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i Bristol. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Bristol

Hvad skal man se i Bristol?

Der er mange spændende seværdigheder i Bristol. Floden Avon er en seværdighed, hvorfra du kan se byen fra vandsiden. Samtidig vil du opleve en anden stor seværdighed i form af den smukke hængebro Clifton Suspension Bridge. Det første skruedrevne jernskib i verden kaldet SS Great Britain er også med blandt top tre over seværdigheder.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er nok at give sig til med børn i Bristol. Bristol Aquarium giver hele familien et indblik i livet under havoverfladen. Aktivitetscenteret We The Curious er også et sikkert hit. Der kan børnene lave deres eget TV-show, klippe, klistre og opleve et 3D planetarium.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket optimalt, hvis du er uheldig at blive syg. Den kan skræddersys dine individuelle behov med tillægsdækninger for mistet bagage, tyveri og lignende ting.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i England.

Giver man drikkepenge i Bristol?

Generelt er der inkluderet et servicetillæg på regningen i England, men ellers er det standard at give ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Cabot Circus er et populært indkøbscenter i centrum. Indkøbsgaderne Queens Road, Park Street og The Triangle byder også på attraktive butikker. (Priser checket: 18/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class