Find billige fly til Jeddah

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Jeddah

Få indsigter om din flyrejse til Jeddah, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Jeddah?

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Jeddah fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.753 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Jeddah i oktober, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Jeddah i september har en gennemsnitlig pris på omkring 3.811 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Jeddah?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Jeddah, lå på 872 kr./pr. person fra Budapest, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Jeddah. Hvis du vil finde de billigste priser til Jeddah fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Jeddah på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Jeddah fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.167 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.889 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Jeddah.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Jeddah?

Det billigste tidspunkt at flyve til Jeddah på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.360 kr.. Fly til Jeddah koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 4.720 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Jeddah?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Jeddah fra Danmark, når du booker 57 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Jeddah for omkring 4.877 kr., når du søger 57 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jeddah

Find de billigste fly til disse Jeddah-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jeddah

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jeddah

København (CPH) til Jeddah (JED)

Fly til Jeddah ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Jeddah King Abdulaziz Int, hvor den gennemsnitlige pris er 4.877 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JEDDAH FRA KØBENHAVNoktober23% billigereAt flyve fra København til Jeddah ​​koster i gennemsnit blot 3.753 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JEDDAH FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 6.265 kr. at flyve til Jeddah ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JEDDAH FRA KØBENHAVNapril693% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jeddah fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Jeddah

Når du søger efter flybilletter til Jeddah King Abdulaziz Intl. (JED) i Saudi Arabien vil du hurtigt opdage, at turens længde varierer en del. Turen har normalt to mellemlandinger, og dens længde afhænger meget af deres geografiske placering og varighed. En flyrejse til Jeddah fra Købehavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup tager derfor alt mellem 12 og 22 timer. Den hurtigste rute fra København tager dig først til lufthavne som Kairo (CAI), hvorefter du tager et rutefly videre til Jeddah. Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAL), skal du medregne en ekstra mellemlanding i Københavns Lufthavn, hvorfor turen herfra typisk er to til tre timer længere.

Det er desværre ikke muligt at købe flyrejser til Jeddah med direkte rutefly. Der findes heller ikke direkte fly fra lufthavne i det sydlige Sverige. Du finder direkte flyvninger til Jeddah fra Cairo eller Doha Hamad Intl. (DOH), hvor din sidste mellemlanding normalt finder sted. Hvis du ikke ønsker for mange skift, når du rejser fra Aarhus eller Aalborg, kan du tage toget fra begge byer til København. Herfra kan du finde flyafgange til Jeddag med kun en enkelt mellemlanding.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Jeddah. Hvis du har planer om at flyve til Jeddah, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Taif (139 km fra Jeddah centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Jeddah Lufthavn: Taif, hvor gennemsnitsprisen er 4.488 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Jeddah

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jeddah fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Jeddah?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jeddah

Hvilke flyselskaber flyver til Jeddah?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Jeddah fra Danmark, Pegasus Airlines, Egypt Air, Qatar Airways og Turkish Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Aegean Airlines-fly til Jeddah

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Jeddah på momondo er Aegean Airlines, som flyver 2 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Athen Intle, hvor det bedste tilbud på Aegean Airlines-fly til Jeddah kostede 1.859 kr. (returrejse fra København Kastrup til Jeddah fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 70 anmeldelser af Aegean Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,5.

Emirates-fly til Jeddah

Emirates flyver normalt til Jeddah 27 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Jeddah fra Dubai Intl. Emirates (bedømmelse: 8,4, 134 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Jeddah, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Emirates-billet, der er fundet på momondo til Jeddah, var fra København Kastrup (4.568 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Jeddah

Neden for finder du alle lufthavne i Jeddah samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Jeddah fra lufthavnen?

Der er ikke langt fra Jeddah King Abdulaziz Intl. Lufthavn til det historiske centrum i Jeddah. Skal du videre i retning af Mekka, kan dette også gøres med både offentlig transport, taxa og bil. Fra lufthavnen kan du tage Hareamain High Speed Rail direkte til Jeddah centrum samt Medina og Mekka. Dette moderne hurtigtog afgår fra terminal 1. For at komme derhen, skal du med en shuttlebus fra de andre terminaler. De holder lige uden for ankomsthallerne. Du kan tage toget flere gange dagligt. Flere store hoteller tilbyder også lufthavnsbusser. Hvis du ønsker at benytte denne mulighed, skal du kontakte dem direkte. Har du lejet en bil, afhentes denne ved udlejningsfirmaets skranke i Car Rental Center. Er den parkeret på de markerede parkeringspladser, er det muligt selv at afhente den, ellers er der mulighed for at få den kørt til udgangen, hvorfra du selv kan fortsætte din rejse. Rejser du med en stor gruppe eller meget bagage, er det smart at booke transport inden ankomst.


Populære fly til Jeddah

Find dine flybilletter til Jeddah blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Jeddah
Hurtigste flyvetid28t. 10min.
Laveste pris3.868 kr.

Visumkrav for Jeddah

Når du har booket din flyrejse til Jeddah i Saudi Arabien, skal du være opmærksom på, at du har visumpligt. Det betyder, at du skal søge om visum inden afrejsen. Det typiske turistvisum har en gyldighed på 90 dage med mulighed for forlængelse i Saudi Arabien. Dit pas skal have en gyldighed, der er længere end seks måneder ud over turens varighed. Forlængede pas anerkendes ved både ud- og indrejse, men både danske nødpas og EU-nødpas anerkendes kun ved udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jeddah


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jeddah

Jeddah er anset som værende Saudi Arabiens kulturelle hovedstad. Udover de majestætiske moskéer og historiske souks kan du opleve en levende kunstscene, masser af kulturoplevelser og selvfølgeligt byens berømte køkken. I Jeddah er det muligt at shoppe dig træt. De mange store shoppingcentre kan gøre selv en velbevandret shopping-entusiast træt i fødderne. Nogle af de mest velbesøgte er Mall of Arabia, Red Sea Mall, Boulevard og Andalus. De byder alle fire på en god blanding, der omfatter alt fra internationale brands til unikke saudiarabiske mærker. I Jeddah må du ikke snyde dig selv for et besøg til Al Balad, som er Jeddahs ældste bydel. Området er i dag på UNESCOs verdensarvsliste og hjemsted for nogle af byens mest berømte markeder; en skarp kontrast til de store shoppingcentre. Sæt gerne en dag af til at opdage dette område.


Find billige flybilletter til andre byer i Saudi-Arabien

Saudi-Arabien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Jeddah på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Jeddah, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Jeddah med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Jeddah, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Jeddah, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Jeddah spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.