Book fly med Iberia

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Hurtige facts om Iberia

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Iberia

Billigste rute

149 kr.

Mest populære rute

SVQ til MAD

Korteste flyvning

0t. 50min.

Længste flyvning

2t. 45min.
Den billigste rute, som Iberia flyver fra Santiago De Compostela til Madrid-Barajas kan fås for 149 kr.
Flyvningen fra Sevilla til Madrid-Barajas er i øjeblikket den mest populære rute med Iberia
Den hurtigste flyrute med Iberia varer 0t. 50min. fra Palma de Mallorca (PMI) til Mahón (MAH)
Den længste flyrute med Iberia tager 2t. 45min. fra Santa Cruz de Tenerife (TFN) til Madrid (MAD)

Anmeldelser af Iberia

7,0
GodBaseret på 3.046 verificerede gæsteanmeldelser
7,2Boarding
6,8Underholdning
6,4Mad
6,8Comfort
7,6Besætning


Oplysninger om flyvning med Iberia

Hvor lang tid før skal man være i lufthavnen, når man flyver med Iberia?

Iberia anbefaler alle rejsende at møde op mindst 3 timer før afrejse. Online check-in er mulig fra 24 timer og op til 1 time før afgang.

Hvor meget bagage må man have med?

Det er forskelligt, hvor meget bagage der må medbringes, da Iberia deler destinationerne op i flere klasser og billettyper. På indenrigsrejser i Spanien samt på ture i Europa er det tilladt at medbringe 1 stk. bagage til check-in på Economy, og rejser du på Business Class, må du medbringe to stk. bagage På interkontinentale ture er det tilladt at medbringe maks. 1 stk. bagage på Economy mens Premium Economy tillader 2 stk og Business Class 3 stk. På rejser til og fra Afrika samt Mellemøsten er maks. antal tasker til check-in 1 stk. på Economy og 2 stk. på Business Class. Uanset klasse, så må hver taske maks. veje 23 kg. og ikke overstige 158 cm sammenlagt.

Hvad koster det at medbringe bagage, og hvad skal man betale, hvis man har overvægt?

Ønsker du at medbringe mere bagage end din flybillet tillader, så er det billigst at bestille yderligere bagage online. Iberia opererer med adskillige zoner og destinationer, der hver især har indflydelse på prisen. Derudover varierer prisen alt efter, om det er lav- eller højsæson. Priserne ligger fra ca. 110-1500 DKK. På de dyreste Business- og First Class-billetter er overvægt gratis, mens det på alle de andre billettyper koster omkring 750 DKK.

Hvad koster det at ændre flybillet hos Iberia?

En ændring på en Economy- eller en Business-billet i Europa koster fra 0 DKK og op til ca. 450 DKK. Ønsker du at foretage ændringer på en interkontinental tur, så er er prisspændet lige fra gratis og op til ca. 2200 DKK – afhængig af billettype.

Hvordan afbestiller man flybilletter hos Iberia?

Det er billigst at foretage en afbestilling online. Nogle billetter kan ikke afbestilles, mens andre er gratis at afbestille. Ved nogle få billettyper, som eksempelvis Business Promotional Europa koster det knap 700 DKK at afbestille, mens det på en Economy Flexible Europa koster ca. 450 DKK at afbestille.

Hvordan bruger man bonuspoint hos Iberia?

Iberia Plus er flyselskabets bonusprogram. Du opretter sig online, hvorefter du kan logge ind med medlemsnummer og kodeord. Når du har optjent bonuspoint, kan de bruges til at købe et væld af fordele lige fra frit sædevalg til klasse-opgraderinger, hotelophold og meget mere.

Flyver Iberia fra København Kastrup?

Ja, Iberia har 23 ugentlige flyvninger planlagt med afgang fra København Kastrup.

Hvad er de mest populære lufthavne som Iberia benytter?

Madrid-Barajas, Barcelona, og Lissabon er de mest populære lufthavne Iberia bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Iberia?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Iberia-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Iberias hjemmeside på iberia.com eller ringe til dem på +45 701 001 52 for opdateringer og flystatus.

Hvilken indenrigsflyvning er den billigste med Iberia?

I øjeblikket er flyvningen fra Palma de Mallorca til Ibiza med 0 stop for 170 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Iberia tilbyder. Flyvningen fra Santiago De Compostela til Madrid-Barajas med 0 stop for 149 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Iberia.

Hvilken internationale flyvning er den billigste med Iberia?

Madrid-Barajas til Lyon Saint Exupery og tilbage igen med 0 stop for 552 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Iberia. Iberia tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 311 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Madrid-Barajas til Bordeaux og har 0 stop.

Hvad er grænsen for bagagestørrelse hos Iberia?

AT flyve med Iberia kommer med nogle restriktioner, når det kommer til bagagestørrelse. Vælger du at medbringe en kuffert, skal den være 158 cm eller mindre. Håndbagage skal være 56x45x25 cm eller mindre, og en personlig ejendel indenfor 40x30x15 cm.


Spor fly fra Iberia

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Iberia
fre. 9/29

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.