Find billige flybilletter til Nur-Sultan

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nur-Sultan

Find de billigste fly til disse Nur-Sultan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nur-Sultan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nur-Sultan

København (CPH) til Nur-Sultan (NQZ)

Fly til Nur-Sultan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.376 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NUR-SULTAN FRA KØBENHAVNnovember27% billigereAt flyve fra København til Nur-Sultan ​​koster i gennemsnit blot 3.214 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NUR-SULTAN FRA KØBENHAVNjuni54% dyrereDet koster cirka 6.759 kr. at flyve til Nur-Sultan ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NUR-SULTAN FRA KØBENHAVNdecember775% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nur-Sultan fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nur-Sultan?

Flyrejser til Astana (Nur-Sultan) lufthavn (NQZ), tager fra Kastrup Lufthavn (CPH) omkring 10 timer og indeholder en mellemlanding i Moskva Lufthavn (SVO). Vælger du en flyvning fra Aalborg Lufthavn (ALL) tager flyrejsen 16 timer og 50 minutter, og du vil have to mellemlandinger, den første i Kastrup Lufthavn og efterfølgende i Moskva Lufthavn. Fra Billund Lufthavn (BLL) tager turen 11 timer og du har to mellemlandinger, den første er i Frankfurt (FRA) og den anden er i Atyrau (GUW). Det kan godt betale sig at bestille hotel og en mulig lejebil, samtidig med at du booker flybilletter. Udvalget vil være større og der kan være en del penge at spare, ved at gøre det på en og samme tid.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Astana (Nur-Sultan), Kasakhstan, og uanset fra hvilken dansk lufthavn du rejser fra skal du forvente at have mindst en mellemlanding. Det kan blandt andet være i Moskva Lufthavn eller i Atyrau. En mellemlanding giver mulighed for at komme ud og strække benene, hvilke kan være rart efter en lang flyvetur, hvor man har siddet stille længe.

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Nur-Sultan fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.214 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Nur-Sultan fra Danmark i september i stedet. Fly til Nur-Sultan i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.489 kr..

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Nur-Sultan fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 3.906 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Nur-Sultan på en lørdag på 9.774 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nur-Sultan. Hvis du har planer om at flyve til Nur-Sultan, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl (14 km fra Nur-Sultan centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl for 1.891 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Nur-Sultan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nur-Sultan

Hvilke flyselskaber flyver til Nur-Sultan?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Nur-Sultan fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Aeroflot, LOT og Turkish Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Nur-Sultan, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Nur-Sultan

Turkish Airlines flyver til Nur-Sultan ca. 8 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Turkish Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 3.566 kr. fra København Kastrup til Nur-Sultan. Turkish Airlines er blevet bedømt med 8,3/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

LOT-fly til Nur-Sultan

LOT (7,3/10, 154 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Nur-Sultan med tilbud fra helt ned til 2.797 kr. retur fra København Kastrup. Med 1 LOT-fly til Nur-Sultan om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Nur-Sultan

Neden for finder du alle lufthavne i Nur-Sultan samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Astana (Nur-Sultan) fra lufthavnen?

Der er flere muligheder for at komme fra lufthavnen og ned til centrum. Du kan vælge at tage en taxa, som findes udenfor ankomsthallen eller også kan du vælge at tage bussen. Bus nr. 10 og 12 går begge ned til centrum.


Visumkrav for Nur-Sultan

Det er visumfrit at rejse til Kasakhstan i op til 30 dage. Du skal dog registrere dig indenfor de første tre dage. Det kan du enten gøre på dit hotel eller på det lokale immigrationskontor. Dit pas skal være gyldigt mindst tre måneder efter at du har forladt landet og der skal være mindst to blanke sider tilbage i dit pas. Du kan benytte dig af et provisorisk pas eller et nødpas. Det sidste skal have et stempel fra de lokale myndigheder.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nur-Sultan


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nur-Sultan

Der er et god udvalg af seværdigheder i Nur-Sultan eller Astana, som byen blev kaldt indtil 2019. Den mest populære seværdighed er Bayterek Tower, hvor man kan komme op i toppen i tårnet, og se en pragtful udsigt, og man skal efter traditionen sige et ønske på vejen ned. Byen har et flot udvalg af Moskeer som det er muligt at besøge. Den ene hedder Hazret Sultan Mosque. Er du interesseret i landets historie, kan du med fordel besøge Det Nationale Museum eller Kasajshans museum for militær historie. Du vil også få et særligt indblik i landets historie under USSR. Holder du af opera og ballet, er Statsteateret for Opera og Ballet oplagt at besøge. Hvis du gerne vil gå på shopping, er der flere områder der er oplagte til dette, så som Khan Shatyr og MEGA Slik Way for at nævne to. Er du i humør til en gåtur og en god middag er Quay Nur-Sultan oplagt. Har du lyst til en lidt længere tur kan du vælge at tage på en dagstur til Burabay National Park. Du kan også vælge at tage en tur til den gamle by. En hel speciel oplevelse er at besøge en traditionel familie af håndværkere f.eks. en guld- og sølvsmede familie. Du vil på samme tur blive introduceret for madretter som ligeledes er en af familiens kendetegn. Har det givet dig blod på tanden, kan du også vælge en tur til en lokal familie af jægere. Der vil blive jaget med ørne. Der er også et godt udvalg af halvdagsture som viser byens mange seværdigheder med en guide.


Find billige flybilletter til andre byer i Kasakhstan

Kasakhstan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Nur-Sultan på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Nur-Sultan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Nur-Sultan lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Nur-Sultan og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.