Find billige flybilletter til Almaty

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 11.7
man. 18.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Almaty

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Almaty

Bedste pris på enkeltbillet

1.931 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Almaty fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.931 kr. (København Kastrup til Almaty).
Det hurtigste fly til Almaty fra Danmark tager 12t. 30min. (København Kastrup til Almaty).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Almaty, herunder Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Almaty

Find de billigste fly til disse Almaty-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Almaty

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Almaty

København (CPH) til Almaty (ALA)

Fly til Almaty ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Almaty, hvor den gennemsnitlige pris er 4.795 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALMATY FRA KØBENHAVNapril27% billigereAt flyve fra København til Almaty ​​koster i gennemsnit blot 3.509 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALMATY FRA KØBENHAVNoktober28% dyrereDet koster cirka 6.153 kr. at flyve til Almaty ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALMATY FRA KØBENHAVNdecember232% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Almaty fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Almaty?

Når du søger efter det helt rigtige flytilbud til Almaty, vil du hurtigt opdage at der er stor forskel på rejsernes varighed. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) har turen omkring tre mellemlandinger og kan tage alt fra 16 til 50 timer. Turens længde afhænger i store dele af mellemlandingernes varighed og geografiske placering. Flyver du fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), har turen normalt en enkelt mellemlanding mere, end hvis du flyver fra København. Her skal du regne omkring fire timer oveni rejsetiden.

Du finder desværre ingen direkte flyrejser til Almaty (ALA) fra danske lufthavne. Turen har gennemsnitligt tre mellemlandinger, hvoraf den første normalt er i lufthavne som Frankfurt Intl (FRA) eller Stockholm Arlanda (ARN). Herfra flyver du videre til Moskva-Sjeremetevo Intle (SVO) og så videre til Almaty. Hvis du vælger flyvninger til Almaty fra København, er det muligt at finde enkelte ture med kun en mellemlanding, denne gang i Istanbul (IST). Dette er den korteste tur til Almaty fra danske lufthavne.

Den billigste måned at flyve til Almaty fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.509 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Almaty i april, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Almaty i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 3.667 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Almaty fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.795 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Almaty fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 4.391 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Almaty for omkring 6.333 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Almaty på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.724 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 6.381 kr..Gode tilbud på fly til Almaty

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Almaty fundet af momondos brugere for nylig
airBaltic
CPHKøbenhavn Kastrup
39t. 20min.
ALAAlmaty

Find de billigste enkeltbilletter til Almaty

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Almaty, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines og Turkish Airlines
Pegasus Airlines
14. sep.
CPH08:45København Kastrup
12t. 30min.
1 stop
ALA21:15Almaty
1.931 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH03:20København Kastrup
17t. 55min.
2 stop
ALA21:15Almaty
1.974 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH03:00København Kastrup
18t. 15min.
3 stop
ALA21:15Almaty
2.889 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Almaty?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Almaty

Hvilke flyselskaber flyver til Almaty?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Almaty fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, Ukraine International Airlines, Lufthansa og Pegasus Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Almaty, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Almaty

Turkish Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Almaty. Selskabet flyver 13 fly om ugen til Almaty, og de flyver oftest fra Istanbul. Billetpriserne hos Turkish Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.055 kr. (fra København Kastrup). I 128 anmeldelser har momondo-brugere givet Turkish Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,3/10.

Lufthansa-fly til Almaty

Lufthansa flyver normalt til Almaty 7 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Almaty fra Frankfurt Intl. Lufthansa (bedømmelse: 7,3, 317 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Almaty, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er fundet på momondo til Almaty, var fra Billund (3.927 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Almaty

Neden for finder du alle lufthavne i Almaty samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Almaty fra lufthavnen?

Din flybillet til Almaty tager dig ofte ud på en længere rejse, og derfor kan det være rart at sætte sig ind i direkte transport til centrum. Det er muligt at praje en taxa foran lufthavnens ankomsthal, eller afhente din bookede lejebil efter bagage afhentningen. Når du har fået nøglen, kan du hente bilen på de markerede parkeringspladser i gåafstand til lufthavnen. Ønsker du at tage offentlig transport, er det muligt at tage linje 92 til Aerovokzal. Den kører hvert tiende minut i dagstimerne. Du kan også tage bus 79 og 86, men deres holdeplads er ved den store udgang og ikke foran ankomsthallen.


Populære fly til Almaty

Find dine flybilletter til Almaty blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Almaty
Hurtigste flyvetid10t. 30min.
Laveste pris3.213 kr.

Visumkrav for Almaty

Hvis du rejser i Kasakhstan i mindre end 30 dage, behøver du ikke ansøge om visum inden afrejse. Du skal dog huske at registrere dit ophold hos de lokale myndigheder inden for de første 72 timer i landet. Du kan registrere dig gennem dit hotel eller på et af de lokale immigrationskontorer. Dit pas skal være gyldigt i mindst tre måneder ud over dit ophold, og skal have mindst to blanke sider. Hvis du har et forlænget dansk pas, kan dette benyttes til både ind-og udrejse. Danske nødpas anerkendes kun til hjemrejse tilbage til Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Almaty


De bedste oplevelser og seværdigheder i Almaty

Almaty, den tidligere hovedstad og største by i Kasakhstan, er ofte udgangspunktet for rejser videre ind i Centralasien. Men faktisk er Almaty en smuk, spændende og interessant by, der fortjener mere opmærksomhed. Der er så mange fantastiske ting at lave i Almaty, så du får nemt flere dage til at gå i byen. Det første du bør gøre i Almaty, er at vandre rundt i centrum og opdage byens mange baggader. Gaderne er fyldt med træer og du glemmer hurtigt, at du er i en storby. I centrum finder du adskillige caféer, restauranter og små butikker gemt væk i byens charmerende små gader. Et af de bedste og mest tilgængelige udsigtspunkter i Almaty og de omkringliggende Tian Shan-bjerge, er Kok Tobe Hill, der ligger i den centrale del af byen. For at komme dertil kan du tage svævebanen fra Hotel Kazakhstan og Republic Palace - efter et par minutter med storslået udsig er du på toppen af ​​Kok Tobe. Fans af sovjetisk arkitektur vil især finde Almaty interessant, mens de, der ikke rigtig er fortrolige med denne arkitekturstil, kan sagtens værdsætte de store strukturer, der blev bygget i midten af det 20. århundrede.


Find billige flybilletter til andre byer i Kasakhstan

Kasakhstan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Almaty. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Almaty med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Almaty.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Almaty. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.