Find billige fly til Almaty fra 1.677 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 8.12
fre. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Almaty

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Almaty

Bedste pris på enkeltbillet

1.677 kr.

Bedste pris på returbillet

5.052 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 45min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Almaty fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.677 kr. (København Kastrup til Almaty).
Den bedste pris på en returbillet til Almaty fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.052 kr. (København Kastrup til Almaty).
Det hurtigste fly til Almaty fra Danmark tager 14t. 45min. (København Kastrup til Almaty).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Almaty, herunder Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Almaty

Få indsigter om din flyrejse til Almaty, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Almaty?

Den billigste måned at flyve til Almaty fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.697 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Almaty i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Almaty i november har en gennemsnitlig pris på omkring 3.703 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Almaty på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Almaty fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 4.220 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Almaty for omkring 5.685 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Almaty?

Det billigste tidspunkt at flyve til Almaty på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.337 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.823 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Almaty?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Almaty afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Almaty (den mest populære lufthavn i Almaty), så tager det 10t. 05min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Almaty, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Almaty?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Almaty fra Danmark er 40 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.429 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Almaty

Find de billigste fly til disse Almaty-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Almaty

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Almaty

København (CPH) til Almaty (ALA)

Fly til Almaty ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Almaty, hvor den gennemsnitlige pris er 4.429 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALMATY FRA KØBENHAVNjanuar17% billigereAt flyve fra København til Almaty ​​koster i gennemsnit blot 3.697 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALMATY FRA KØBENHAVNaugust34% dyrereDet koster cirka 5.969 kr. at flyve til Almaty ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALMATY FRA KØBENHAVNoktober296% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Almaty fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Almaty

Hvor lang tid tager det at flyve til Almaty?

Når du søger efter det helt rigtige flytilbud til Almaty, vil du hurtigt opdage at der er stor forskel på rejsernes varighed. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) har turen omkring tre mellemlandinger og kan tage alt fra 16 til 50 timer. Turens længde afhænger i store dele af mellemlandingernes varighed og geografiske placering. Flyver du fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), har turen normalt en enkelt mellemlanding mere, end hvis du flyver fra København. Her skal du regne omkring fire timer oveni rejsetiden.

Hvor kan du flyve direkte til Almaty fra?

Du finder desværre ingen direkte flyrejser til Almaty (ALA) fra danske lufthavne. Turen har gennemsnitligt tre mellemlandinger, hvoraf den første normalt er i lufthavne som Frankfurt Intl (FRA) eller Stockholm Arlanda (ARN). Herfra flyver du videre til Moskva-Sjeremetevo Intle (SVO) og så videre til Almaty. Hvis du vælger flyvninger til Almaty fra København, er det muligt at finde enkelte ture med kun en mellemlanding, denne gang i Istanbul (IST). Dette er den korteste tur til Almaty fra danske lufthavne.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Almaty Lufthavn?

Priser for fly til Almaty Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Almaty Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Almaty Lufthavn er 3 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Almaty Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Almaty Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Almaty Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Almaty Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Almaty Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Almaty

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Almaty fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
28. mar.
CPH11:05København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
ALA06:50Almaty
6. apr.
ALA17:50Almaty
25t. 05min.
1 stop
CPH14:55København Kastrup
5.052 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. mar.
CPH11:05København Kastrup
16t. 05min.
2 stop
ALA08:10Almaty
6. apr.
ALA06:35Almaty
40t. 15min.
2 stop
CPH18:50København Kastrup
5.251 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
28. mar.
CPH15:10København Kastrup
12t. 00min.
2 stop
ALA08:10Almaty
6. apr.
ALA17:50Almaty
24t. 20min.
1 stop
CPH14:10København Kastrup
5.353 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. mar.
CPH11:05København Kastrup
15t. 20min.
1 stop
ALA07:25Almaty
5. apr.
ALA00:35Almaty
25t. 40min.
2 stop
CPH22:15København Kastrup
7.277 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. mar.
CPH20:00København Kastrup
29t. 50min.
2 stop
ALA06:50Almaty
5. apr.
ALA00:35Almaty
25t. 40min.
2 stop
CPH22:15København Kastrup
11.631 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. mar.
CPH15:15København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
ALA07:25Almaty
5. apr.
ALA01:15Almaty
34t. 25min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
22.666 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Almaty

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Almaty, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
28. mar.
CPH15:15København Kastrup
30t. 50min.
2 stop
ALA03:05Almaty
1.677 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
28. mar.
CPH11:05København Kastrup
15t. 20min.
1 stop
ALA07:25Almaty
1.787 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. mar.
CPH11:05København Kastrup
15t. 55min.
2 stop
ALA08:00Almaty
1.841 kr.
Find lignende

Visumkrav for Almaty

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Almaty?

Hvis du rejser i Kasakhstan i mindre end 30 dage, behøver du ikke ansøge om visum inden afrejse. Du skal dog huske at registrere dit ophold hos de lokale myndigheder inden for de første 72 timer i landet. Du kan registrere dig gennem dit hotel eller på et af de lokale immigrationskontorer. Dit pas skal være gyldigt i mindst tre måneder ud over dit ophold, og skal have mindst to blanke sider. Hvis du har et forlænget dansk pas, kan dette benyttes til både ind-og udrejse. Danske nødpas anerkendes kun til hjemrejse tilbage til Danmark.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Almaty

Hvad kan man se og lave i Almaty?

Almaty, den tidligere hovedstad og største by i Kasakhstan, er ofte udgangspunktet for rejser videre ind i Centralasien. Men faktisk er Almaty en smuk, spændende og interessant by, der fortjener mere opmærksomhed. Der er så mange fantastiske ting at lave i Almaty, så du får nemt flere dage til at gå i byen. Det første du bør gøre i Almaty, er at vandre rundt i centrum og opdage byens mange baggader. Gaderne er fyldt med træer og du glemmer hurtigt, at du er i en storby. I centrum finder du adskillige caféer, restauranter og små butikker gemt væk i byens charmerende små gader. Et af de bedste og mest tilgængelige udsigtspunkter i Almaty og de omkringliggende Tian Shan-bjerge, er Kok Tobe Hill, der ligger i den centrale del af byen. For at komme dertil kan du tage svævebanen fra Hotel Kazakhstan og Republic Palace - efter et par minutter med storslået udsig er du på toppen af ​​Kok Tobe. Fans af sovjetisk arkitektur vil især finde Almaty interessant, mens de, der ikke rigtig er fortrolige med denne arkitekturstil, kan sagtens værdsætte de store strukturer, der blev bygget i midten af det 20. århundrede.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Almaty?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Almaty. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Almaty med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Almaty med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Almaty?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Almaty.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Almaty lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Almaty. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Almaty på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.