Find billige flybilletter til Tbilisi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 22.5
søn. 29.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tbilisi

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tbilisi

Bedste pris på enkeltbillet

900 kr.

Bedste pris på returbillet

1.507 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 45min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tbilisi fra Danmark i de seneste 72 timer er 900 kr. (København Kastrup til Tbilisi Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Tbilisi fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.507 kr. (København Kastrup til Tbilisi Intl).
Det hurtigste fly til Tbilisi fra Danmark tager 6t. 45min. (København Kastrup til Tbilisi Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Tbilisi, herunder LOT, Eurowings og airBaltic.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tbilisi

Find de billigste fly til disse Tbilisi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tbilisi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tbilisi

København (CPH) til Tbilisi (TBS)

Fly til Tbilisi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tbilisi Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.759 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TBILISI FRA KØBENHAVNnovember22% billigereAt flyve fra København til Tbilisi ​​koster i gennemsnit blot 1.371 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TBILISI FRA KØBENHAVNseptember26% dyrereDet koster cirka 2.221 kr. at flyve til Tbilisi ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TBILISI FRA KØBENHAVNseptember342% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tbilisi fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tbilisi?

Rejsetiden fra Danmark til Tbilisi kan variere en del, da mindst én mellemlanding er en obligatorisk del af turen. Med en smule planlægning behøver du dog hverken bruge hele eller halve dage på flyvningen. Både fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) kan du finde en del flytilbud med en rejsetid på mellem seks og ti timer med kun én mellemlanding, hvor du heller ikke skal vente alt for længe. Hvis det passer dig bedst, kan du også flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL). Her ligger rejsetiden typisk på mellem 10-15 timer med to mellemlandinger.

Som skrevet er der desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Tbilisi Lufthavn (TBS), så mellemlandinger i eksempelvis Frankfurt, Warszawa eller Instanbul hører med. Når du flyver fra Københavns eller Billund Lufthavn, er det dog som regel muligt at finde flybilletter, der kun kræver en enkelt mellemlanding. Fra Aalborg Lufthavn kan du være heldig at finde enkelte flytilbud med én mellemlanding, men i de fleste tilfælde skal du forbi mindst to europæiske lufthavne. Her er København ofte det ene stop.

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Tbilisi på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.371 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Tbilisi med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.471 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Tbilisi fra Danmark er 52 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.759 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Tbilisi på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.507 kr. de sidste 72 timer.

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Tbilisi fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 2.103 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Tbilisi på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.451 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Når du flyver til Tbilisi fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.200 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Tbilisi på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.342 kr..Gode tilbud på fly til Tbilisi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tbilisi fundet af momondos brugere for nylig
LOT
16. jun.
CPH03:00København Kastrup
18t. 20min.
1 stop
TBS21:20Tbilisi Intl
23. jun.
TBS01:35Tbilisi Intl
6t. 05min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
1.507 kr.
Find lignende
Aegean Airlines
31. aug.
CPH13:30København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
TBS22:20Tbilisi Intl
7. sep.
TBS01:10Tbilisi Intl
13t. 25min.
1 stop
CPH14:35København Kastrup
1.714 kr.
Find lignende
LOT
19. jun.
CPH03:00København Kastrup
18t. 20min.
1 stop
TBS21:20Tbilisi Intl
25. jun.
TBS13:00Tbilisi Intl
18t. 05min.
1 stop
CPH07:05København Kastrup
1.793 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH13:30København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
TBS22:20Tbilisi Intl
7. sep.
TBS01:10Tbilisi Intl
11t. 00min.
2 stop
CPH12:10København Kastrup
1.921 kr.
Find lignende
LOT
27. jun.
CPH15:45København Kastrup
18t. 15min.
1 stop
TBS10:00Tbilisi Intl
5. jul.
TBS01:35Tbilisi Intl
15t. 20min.
1 stop
CPH16:55København Kastrup
2.085 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. jun.
CPH10:00København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
TBS21:20Tbilisi Intl
28. jun.
TBS23:05Tbilisi Intl
16t. 45min.
1 stop
CPH15:50København Kastrup
2.100 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Tbilisi

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Tbilisi, så se nogle af vores tilbud herunder fra Eurowings og airBaltic
airBaltic
29. jul.
CPH15:30København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
TBS22:30Tbilisi Intl
Flere flyselskaber
20. jun.
CPH18:20København Kastrup
28t. 00min.
3 stop
TBS22:20Tbilisi Intl
1.071 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. jun.
CPH19:20København Kastrup
26t. 00min.
3 stop
TBS21:20Tbilisi Intl
1.078 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Tbilisi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tbilisi

Hvilke flyselskaber flyver til Tbilisi?

LOT er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Tbilisi. Turkish Airlines, airBaltic og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Tbilisi fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Tbilisi, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Turkish Airlines-fly til Tbilisi

Turkish Airlines flyver omkring 20 fly til Tbilisi om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 1.532 kr. (Aalborg til Tbilisi). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,2/10 i over 120 anmeldelser på momondo.

KLM-fly til Tbilisi

1.669 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Tbilisi, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 2 fly til Tbilisi de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 121 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,8/10.


Lufthavne i nærheden af Tbilisi

Neden for finder du alle lufthavne i Tbilisi samt deres afstand til centrum

Hvor lang tid tager det at komme til centrum fra Tbilisi Lufthavn?

Der findes flere muligheder for at tage offentlig transport fra Tbilisis Internationale Lufthavn ind til centrum, men bus er klart den mest praktiske. Hvor toget fra lufthavnen kun kører to gange om dagen, er buslinje 37 normalt i døgndrift med afgang foran ankomsthallen. Busserne kører med omkring 20-30 minutters mellemrum, og turen ind til centrum tager ca. en time. En hurtigere, men også dyrere mulighed er at tage en taxi eller bestille privat lufthavnstransport. Disse er ligesom bussen tilgængelige døgnet rundt, hvilket er belejligt, da en del fly ankommer til Tbilisi om natten. Du kan desuden leje en bil i lufthavnen. Du skal dog være opmærksom på, at trafikken kan være vanskelig i og omkring byen.


Populære fly til Tbilisi

Find dine flybilletter til Tbilisi blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tbilisi
Hurtigste flyvetid7t. 00min.
Laveste pris1.914 kr.

Visumkrav for Tbilisi

Når du besøger Tbilisi, skal du naturligvis være i besiddelse af et pas, der er gyldigt i hele den tid, du er der. For langt de fleste er det ikke nødvendigt at søge om visum, da danske statsborgere kan opholde sig i Georgien i op til et år uden et visum. Man skal dog blandt andet kunne dokumentere, hvad formålet med rejsen er, og hvornår man rejser hjem igen eller videre til et andet land.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tbilisi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tbilisi

Georgiens hovedstad er en flot blanding af historisk oldtidsstad og moderne storby. Tbilisi bærer præg af både østlig og vestlig arkitektur, og det er da heller ikke så mærkeligt, da byen ligger på grænsen mellem Europa og Asien og engang var et vigtigt knudepunkt på den gamle karavanerute mellem de to verdensdele. I dag huser Tbilisi mange forskellige trossamfund – ikke mindst i den gamle bydel. Her kan du finde adskillige kirker, moskeer og synagoger side om side. I den gamle bydel kommer du tæt på Tbilisis historie, mens du bevæger dig ad de mange smalle og stemningsfulde gader med små butikker og caféer. Byen er omkranset af bjerge, så du kommer til at gå en del opad, men det betyder også, at du har nogle smukke udsigter i vente. Er du kulturelt anlagt, er Nationalmuseet med sine mange gamle fund helt tilbage fra 2.600 år fvt. absolut et besøg værd. Ikke langt derfra kan du blandt andet købe malerier, skulpturer og antikviteter på den spændende kunstbasar ved Mtkvari-floden. De mange restauranter i Tbilisi er også en god anledning til at stifte bekendtskab med det berømte georgiske køkken og de velsmagende vine, som landet ligeledes er kendt for.


Find billige flybilletter til andre byer i Georgien

Georgien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Tbilisi.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Tbilisi, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Tbilisi.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Tbilisi, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Tbilisi spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.