Find billige fly til Tbilisi fra 1.383 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.6
man. 12.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tbilisi

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tbilisi

Bedste pris på enkeltbillet

1.383 kr.

Bedste pris på returbillet

2.265 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 40min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tbilisi fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.383 kr. (København Kastrup til Tbilisi Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Tbilisi fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.265 kr. (København Kastrup til Tbilisi Intl).
Det hurtigste fly til Tbilisi fra Danmark tager 6t. 40min. (København Kastrup til Tbilisi Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Tbilisi, herunder Turkish Airlines, airBaltic og Pegasus Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Tbilisi

Få indsigter om din flyrejse til Tbilisi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tbilisi?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Tbilisi på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.987 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Tbilisi med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.119 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tbilisi på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Tbilisi fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.592 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Tbilisi på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.875 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tbilisi?

Når du flyver til Tbilisi fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.254 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Tbilisi på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.929 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Tbilisi?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Tbilisi du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 6t. 40min. at flyve fra København Kastrup til Tbilisi Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Tbilisi Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tbilisi?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Tbilisi fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.550 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tbilisi

Find de billigste fly til disse Tbilisi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tbilisi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tbilisi

København (CPH) til Tbilisi (TBS)

Fly til Tbilisi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tbilisi Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.550 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TBILISI FRA KØBENHAVNjanuar23% billigereAt flyve fra København til Tbilisi ​​koster i gennemsnit blot 1.987 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TBILISI FRA KØBENHAVNjuli41% dyrereDet koster cirka 3.599 kr. at flyve til Tbilisi ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TBILISI FRA KØBENHAVNjuli331% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tbilisi fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tbilisi

Rejsetiden fra Danmark til Tbilisi kan variere en del, da mindst én mellemlanding er en obligatorisk del af turen. Med en smule planlægning behøver du dog hverken bruge hele eller halve dage på flyvningen. Både fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) kan du finde en del flytilbud med en rejsetid på mellem seks og ti timer med kun én mellemlanding, hvor du heller ikke skal vente alt for længe. Hvis det passer dig bedst, kan du også flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL). Her ligger rejsetiden typisk på mellem 10-15 timer med to mellemlandinger.

Som skrevet er der desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Tbilisi Lufthavn (TBS), så mellemlandinger i eksempelvis Frankfurt, Warszawa eller Instanbul hører med. Når du flyver fra Københavns eller Billund Lufthavn, er det dog som regel muligt at finde flybilletter, der kun kræver en enkelt mellemlanding. Fra Aalborg Lufthavn kan du være heldig at finde enkelte flytilbud med én mellemlanding, men i de fleste tilfælde skal du forbi mindst to europæiske lufthavne. Her er København ofte det ene stop.


Gode tilbud på fly til Tbilisi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tbilisi fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH16:00København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
TBS22:40Tbilisi Intl
10. sep.
TBS00:45Tbilisi Intl
9t. 15min.
1 stop
CPH10:00København Kastrup
2.265 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH16:00København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
TBS22:40Tbilisi Intl
9. sep.
TBS00:45Tbilisi Intl
8t. 15min.
1 stop
CPH09:00København Kastrup
2.599 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH06:25København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
TBS21:10Tbilisi Intl
22. aug.
TBS01:25Tbilisi Intl
28t. 10min.
1 stop
CPH05:35København Kastrup
2.675 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
6. sep.
CPH20:25København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
TBS10:40Tbilisi Intl
10. sep.
TBS01:50Tbilisi Intl
14t. 45min.
1 stop
CPH16:35København Kastrup
2.793 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH15:40København Kastrup
14t. 25min.
1 stop
TBS06:05Tbilisi Intl
22. aug.
TBS00:40Tbilisi Intl
18t. 05min.
2 stop
CPH18:45København Kastrup
2.863 kr.
Find lignende
airBaltic
9. jul.
CPH16:00København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
TBS22:40Tbilisi Intl
28. jul.
TBS01:25Tbilisi Intl
15t. 55min.
1 stop
CPH17:20København Kastrup
3.008 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Tbilisi

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Tbilisi, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines, SunExpress og airBaltic
Flere flyselskaber
7. jun.
CPH05:00København Kastrup
16t. 20min.
2 stop
TBS21:20Tbilisi Intl
1.383 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. jun.
CPH18:55København Kastrup
16t. 05min.
2 stop
TBS11:00Tbilisi Intl
1.445 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
7. jun.
CPH09:00København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
TBS20:05Tbilisi Intl
1.466 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Tbilisi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tbilisi

KLM flyver omkring 2 fly til Tbilisi om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Amsterdam Schiphol, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 2.235 kr. (Aalborg til Tbilisi). Brugerne har bedømt KLM med 7,6/10 i over 250 anmeldelser på momondo.

2.347 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines til Tbilisi, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Turkish Airlines har 30 fly til Tbilisi de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 266 momondo-brugere har anmeldt Turkish Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,6/10.


Populære fly til Tbilisi

Find dine flybilletter til Tbilisi blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tbilisi
Hurtigste flyvetid6t. 40min.
Laveste pris1.737 kr.

Visumkrav for Tbilisi

Når du besøger Tbilisi, skal du naturligvis være i besiddelse af et pas, der er gyldigt i hele den tid, du er der. For langt de fleste er det ikke nødvendigt at søge om visum, da danske statsborgere kan opholde sig i Georgien i op til et år uden et visum. Man skal dog blandt andet kunne dokumentere, hvad formålet med rejsen er, og hvornår man rejser hjem igen eller videre til et andet land.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tbilisi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tbilisi

Georgiens hovedstad er en flot blanding af historisk oldtidsstad og moderne storby. Tbilisi bærer præg af både østlig og vestlig arkitektur, og det er da heller ikke så mærkeligt, da byen ligger på grænsen mellem Europa og Asien og engang var et vigtigt knudepunkt på den gamle karavanerute mellem de to verdensdele. I dag huser Tbilisi mange forskellige trossamfund – ikke mindst i den gamle bydel. Her kan du finde adskillige kirker, moskeer og synagoger side om side. I den gamle bydel kommer du tæt på Tbilisis historie, mens du bevæger dig ad de mange smalle og stemningsfulde gader med små butikker og caféer. Byen er omkranset af bjerge, så du kommer til at gå en del opad, men det betyder også, at du har nogle smukke udsigter i vente. Er du kulturelt anlagt, er Nationalmuseet med sine mange gamle fund helt tilbage fra 2.600 år fvt. absolut et besøg værd. Ikke langt derfra kan du blandt andet købe malerier, skulpturer og antikviteter på den spændende kunstbasar ved Mtkvari-floden. De mange restauranter i Tbilisi er også en god anledning til at stifte bekendtskab med det berømte georgiske køkken og de velsmagende vine, som landet ligeledes er kendt for.


Find billige flybilletter til andre byer i Georgien

Georgien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Tbilisi.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Tbilisi, som overholder denne regel.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.