Lej en bil i Tbilisi, Georgien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tbilisi, Georgien

Tbilisi, Georgien
25. okt. — 1. nov.
Samme aflevering
Tbilisi, Georgien
man. 25.10
Middag
man. 1.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Tbilisi, Georgien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

141 kr. - 331 kr.

Alle biltyper

141 kr. - 521 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tbilisi, Georgien, er 145 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tbilisi, Georgien, er i maj. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 141 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tbilisi. I Tbilisi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tbilisi.


Biludlejningsfirmaer i Tbilisi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tbilisi, Georgien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

6,4

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

6,4
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

4,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Valuta for pengerne

1,9
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Tbilisi, Georgien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Tbilisi Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Tbilisi

I oktober til og med i dag 906 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Tbilisi.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Tbilisi for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Budget, og Thrifty er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Tbilisi. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Tbilisi, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tbilisi har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra GTG Car Rental er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 381 kr./dag når du lejer en bil i Tbilisi. Den absolut billigste pris fundet på deres 3 udlejningskontorer i Tbilisi er 182 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tbilisi, Georgien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Tbilisi ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Tbilisi. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tbilisi har flest biludlejningssteder?

Avis er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Tbilisi, Georgien. På de 2 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 339 kr. i Tbilisi, Georgien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tbilisi, Georgien?

Rejsende, som lejer en bil i Tbilisi, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Tbilisi ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tbilisi?

Leje af Chevrolet Spark og Fiat Panda in Tbilisi er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Chevrolet Spark in Tbilisi kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 188 kr./dag og kan gå helt ned til 83 kr./dag. Priser på leje af en Fiat Panda kan også variere, men plejer at ligge på omkring 174 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 119 kr./dag.

Hvordan er vejret i Tbilisi, Georgien i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Tbilisi i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 30 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Tbilisi i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Tbilisi. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Tbilisi plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Chevrolet Spark, Fiat Panda og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Tbilisi om vejret i resten af T'bilisi?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tbilisi til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af T'bilisi normalt har en temperatur på 14 °C, og at du kan forvente 30 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Tbilisi

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Tbilisi

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tbilisi