Billeje i Tbilisi, T'bilisi

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tbilisi, T'bilisi

Tbilisi, Georgien
28. mar. — 4. apr.
Samme aflevering
Tbilisi, Georgien
tir. 28.3
Middag
tir. 4.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Tbilisi, T'bilisi

Find den lejebil i Tbilisi, der passer til dine behov

Biler i Lille

133 kr. - 319 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 568 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tbilisi, Georgien er 194 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tbilisi, Georgien er i marts. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 133 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tbilisi. I Tbilisi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tbilisi, Georgien er 258 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tbilisi, Georgien er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 321 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tbilisi. I Tbilisi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Tbilisi, Georgien er 323 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Tbilisi, Georgien er i december. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 293 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tbilisi. I Tbilisi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Tbilisi, Georgien er 380 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Tbilisi, Georgien er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 386 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tbilisi. I Tbilisi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Tbilisi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tbilisi, T'bilisi

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

9,0

Value

7,5

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

5,5

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

5,5

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,6

Comfort

4,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,4

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

GTG Car Rental

4 kontorer

keddy by Europcar

4 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

4 kontorer

Europcar

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Tbilisi

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tbilisi

Populære biltyper

Economy, SUV, Mini

Billigste lejebil

181 kr.

Den mest populære model

Hyundai i10
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tbilisi i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Tbilisi er 181 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 319 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tbilisi i de seneste 7 dage er Hyundai i10. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tbilisi

Herunder vises de mest populære hoteller i Tbilisi

Kørsel i lejebil i Tbilisi – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tbilisi, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Tbilisi kan normalt findes gennem Dollar. Når du booker hos Dollar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 156 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tbilisi er 179 kr./dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Tbilisi ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Tbilisi. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.


Lejebiler der er populære i Tbilisi

Lej en af disse populære biltyper i Tbilisi

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tbilisi


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Tbilisi ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Tbilisi på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.