Billeje i Georgien

Leder du efter billig biludlejning i Georgien? Så søg her!

Tbilisi, Georgien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Tbilisi, Georgien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Georgien

Find den lejebil i Georgien, der passer til dine behov

Biler i Lille

136 kr. - 330 kr.

Alle biltyper

158 kr. - 486 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Georgien er 166 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Georgien er i marts. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 136 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgien. I Georgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Georgien er 232 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Georgien er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgien. I Georgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Georgien er 310 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Georgien er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 395 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Georgien. I Georgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Georgien

Herunder vises de mest populære hoteller i Georgien

Billeje i Georgien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Georgien, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Georgien er GTG Car Rental. Rejsende har fundet lejebiler fra GTG Car Rental for helt ned til 422 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 422 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

keddy by Europcar har flest biludlejningssteder i Georgien. Firmaet har 10 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos keddy by Europcar? Tbilisi er den mest populære by at besøge i Georgien, og keddy by Europcar har 4 biludlejningssteder.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Georgien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Ifølge data fra 2019 rangerer Georgien som nr. 72 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,9 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Promillegrænsen er 0,02% i Georgien – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Georgien med en promille på over 0,02%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Bemærk, at man i Georgien skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

En SUV er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Georgien. Ifølge vores data foretrak 25% af vores brugere en SUV frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en SUV i Georgien, kan du forvente at skulle betale 373 kr. om dagen i gennemsnit.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 9,47 kr. pr. liter for benzin i Georgien. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Algeriet, hvor den ligger på 2,28 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,36 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Georgien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Georgien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Georgien


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Georgien, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Georgien, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Georgien.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Georgien med fair brændstofregler.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Georgien.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Georgien på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.