Billeje i Georgien

Leder du efter billig biludlejning i Georgien? Så søg her!

Tbilisi, Georgien
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Tbilisi, Georgien
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Georgien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Georgien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Georgien?

Det billigste biludlejningsfirma i Georgien er Budget. Rejsende har fundet lejebiler fra Budget for helt ned til 292 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 467 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvilket udlejningsbureau i Georgien har flest biludlejningssteder?

keddy by Europcar har flest biludlejningssteder i Georgien. Firmaet har 10 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos keddy by Europcar? Tbilisi er den mest populære by at besøge i Georgien, og keddy by Europcar har 4 biludlejningssteder.

Bedste tilbud på lejebiler i Georgien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Georgien
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

168 kr./dag

21 dec. - 1 jan.
Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

177 kr./dag

7 okt. - 21 okt.
Ford Fiesta
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

200 kr./dag

21 dec. - 1 jan.
Kia XCeed
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

232 kr./dag

7 okt. - 21 okt.
Kia Cee'd
Hyundai i40
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

264 kr./dag

21 dec. - 1 jan.
Hyundai i40
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

280 kr./dag

11 okt. - 22 okt.
Mazda CX-3
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

281 kr./dag

8 okt. - 21 okt.
Ford Fiesta
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

292 kr./dag

21 dec. - 1 jan.
Nissan Qashqai
BMW 3 Series
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer

302 kr./dag

7 okt. - 21 okt.
BMW 3 Series

Find billig billeje i Georgien

Find den lejebil i Georgien, der passer til dine behov

Biler i Lille

134 kr. - 339 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 536 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Georgien er 201 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Georgien er i marts. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 134 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgien. I Georgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Georgien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Georgien er 270 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Georgien er i november. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgien. I Georgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Georgien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Georgien er 405 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Georgien er i december. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Georgien. I Georgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Georgien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Georgien er 404 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Georgien er i marts. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 381 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Georgien. I Georgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Georgien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Georgien er 344 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Georgien er i august. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 479 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgien. I Georgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

168 kr./dag

21 dec. - 1 jan.
Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

177 kr./dag

7 okt. - 21 okt.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

232 kr./dag

7 okt. - 21 okt.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Georgien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Georgien

keddy by Europcar

10 kontorer

Naniko

9 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

8 kontorer

Europcar

7 kontorer

City Rent a Car

6 kontorer

GTG Car Rental

6 kontorer

Hertz

6 kontorer

AbbyCar Car Rentals

5 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Georgien

Herunder vises de mest populære hoteller i Georgien

Billeje i Georgien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Georgien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Georgien?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Georgien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Georgien?

Ifølge data fra 2019 rangerer Georgien som nr. 72 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,9 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Georgien?

Promillegrænsen er 0,02% i Georgien – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Georgien med en promille på over 0,02%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Bemærk, at man i Georgien skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Georgien?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 8,33 kr. pr. liter for benzin i Georgien. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,38 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,62 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Georgien?

Priser for biler i Georgien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Georgien?

Antallet af udbydere for biler i Georgien er 141 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Georgien?

Blandt forskellige lande, herunder Georgien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Georgien?

For at leje en bil i Georgien, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Georgien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Georgien

Se flere lejebiler i Asien

Find billige udlejningsbiler i Asien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Georgien


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Georgien?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Georgien, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Georgien?

Når du har udført en søgning efter billeje i Georgien, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Georgien med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Georgien.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Georgien på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Georgien med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Georgien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Georgien.

Kan jeg søge efter billeje i Georgien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Georgien på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Georgien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.