Billeje i Taiwan

Leder du efter billig biludlejning i Taiwan? Så søg her!

Taipei, Taiwan
7. okt. — 14. okt.
Samme aflevering
Taipei, Taiwan
fre. 7.10
Middag
fre. 14.10
Middag
Chaufførens alder:

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Taiwan

Herunder vises de mest populære hoteller i Taiwan

Billeje i Taiwan

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Taiwan, så du er klar til næste rejse.

Med 41 biludlejningssteder i Taiwan er Hertz det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Overvej et besøg til Taipei, som er den mest populære by i Taiwan. Hertz har en stor tilstedeværelse her med over 9 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Billister i Taiwan, inklusive billister fra andre lande, skal køre i højre side af vejen. Husk, at det både er en overtrædelse af færdselsloven og kan føre til alvorlige ulykker, hvis du kører i den forkerte side.

Vejnettet i Taiwan har fået en bedømmelse på 5,8 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 10 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Promillegrænsen er 0,05% i Taiwan – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Taiwan med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Taiwan har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 18.

En Economy er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Taiwan. Ifølge vores data foretrak 100% af vores brugere en Economy frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Economy i Taiwan, kan du forvente at skulle betale 582 kr. om dagen i gennemsnit.

I sidste uge lå benzinprisen i Taiwan på 7,49 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Ifølge vores data har Taiwan hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Algeriet de billigste på 2,53 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 22,70 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære byer i Taiwan

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Taiwan

Se flere lejebiler i Asien

Find billige udlejningsbiler i Asien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Taiwan


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Taiwan. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Taiwan. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Taiwan, der tilbyder gratis afbestilling.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Taiwan.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Taiwan på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Taiwan med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.