Billeje i Taiwan

Leder du efter billig biludlejning i Taiwan? Så søg her!

Taipei, Taiwan
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Taipei, Taiwan
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Taiwan

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Taiwan

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Taiwan?

Chailease er det billigste biludlejningsfirma i Taiwan, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 604 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Taiwan 658 kr. om dagen.

Hvilket udlejningsbureau i Taiwan har flest biludlejningssteder?

Med 52 biludlejningssteder i Taiwan er CarPlus det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Overvej et besøg til Taipei, som er den mest populære by i Taiwan. CarPlus har en stor tilstedeværelse her med over 16 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Taiwan?

En Lille mellemklasse er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Taiwan. Ifølge vores data foretrak 70% af vores brugere en Lille mellemklasse frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Lille mellemklasse i Taiwan, kan du forvente at skulle betale 908 kr. om dagen i gennemsnit.

Find billig billeje i Taiwan

Find den lejebil i Taiwan, der passer til dine behov

Lille

438 kr. - 604 kr.

Alle biltyper

438 kr. - 1.041 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Taiwan er 352 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Taiwan er i juli. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 438 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Taiwan. I Taiwan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Taiwan

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Taiwan

CarPlus

52 kontorer

Chailease

47 kontorer

Hertz

40 kontorer

Avis

36 kontorer

Fortune HS Leasing (匯豐協新租車)

33 kontorer

Budget

32 kontorer

IWS

27 kontorer

Dollar

25 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Taiwan

Herunder vises de mest populære hoteller i Taiwan

Billeje i Taiwan

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Taiwan, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Taiwan?

Billister i Taiwan, inklusive billister fra andre lande, skal køre i højre side af vejen. Husk, at det både er en overtrædelse af færdselsloven og kan føre til alvorlige ulykker, hvis du kører i den forkerte side.

Hvor gode er vejene i Taiwan?

Vejnettet i Taiwan har fået en bedømmelse på 5,8 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 10 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Taiwan?

Promillegrænsen er 0,05% i Taiwan – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Taiwan med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Taiwan har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 18.

Hvor meget koster benzin i Taiwan?

I sidste uge lå benzinprisen i Taiwan på 7,29 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Ifølge vores data har Taiwan hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,41 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,87 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Taiwan?

Priser for biler i Taiwan opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Taiwan?

Fra september 2023 er der 549 udbydere at vælge mellem for biler i Taiwan.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Taiwan?

Blandt forskellige lande, herunder Taiwan, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Taiwan?

Alle førere, der lejer en bil i Taiwan, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Taiwan

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Taiwan

Se flere lejebiler i Asien

Find billige udlejningsbiler i Asien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Taiwan


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Taiwan?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Taiwan. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Taiwan?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Taiwan. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Taiwan med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Taiwan, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Taiwan på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Taiwan.

Kan jeg finde billeje i Taiwan, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Taiwan på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Taiwan med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Taiwan med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Taiwan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.