Billeje i Salt Lake City, Utah

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Salt Lake City, Utah

Salt Lake City, UT, USA
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Salt Lake City, UT, USA
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Salt Lake City, Utah

Find den lejebil i Salt Lake City, der passer til dine behov

Biler i Lille

187 kr. - 781 kr.

Alle biltyper

339 kr. - 726 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Salt Lake City, USA er 410 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Salt Lake City, USA er i oktober. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salt Lake City. I Salt Lake City kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Salt Lake City, USA er 527 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Salt Lake City, USA er i februar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 236 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salt Lake City. I Salt Lake City kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Salt Lake City, USA er 610 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Salt Lake City, USA er i november. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 370 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Salt Lake City. I Salt Lake City kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Salt Lake City, USA er 514 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Salt Lake City, USA er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 359 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salt Lake City. I Salt Lake City kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Salt Lake City, USA er 322 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Salt Lake City, USA er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 326 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salt Lake City. I Salt Lake City kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Salt Lake City

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Salt Lake City, Utah

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,2

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,1

Value

8,7

Enterprise

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

9,0

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,2

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,4

Airport Van

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

5,9

Value

7,1

Advantage

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

7,1

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,6

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,2

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,4

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,8

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,2

Hurtige fakta om biludlejning i Salt Lake City

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Salt Lake City

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

SUV, Full-size, Standard

Billigste lejebil

530 kr.

Den mest populære model

Ford Edge
Det mest populære biludlejningsbureau i Salt Lake City, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Salt Lake City i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Salt Lake City er 530 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 688 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Salt Lake City i de seneste 7 dage er Ford Edge. Vores brugere foretrækker også Dodge Grand Caravan som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Salt Lake City

Herunder vises de mest populære hoteller i Salt Lake City

Kørsel i lejebil i Salt Lake City – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Salt Lake City, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Salt Lake City for en weekend i marts fås helt ned til 490 kr.. Gennemsnitsprisen er 525 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 0 kr. og har en gennemsnitspris på 0 kr..

De billigste udlejningsbiler i Salt Lake City kan normalt findes gennem Fox. Når du booker hos Fox, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 27,29/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Salt Lake City er 27,41/dag.

Udlejningsbiler i Salt Lake City fra populære udlejningssteder så som Alamo, Enterprise og Thrifty tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Salt Lake City, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Leje af en standardbil i Salt Lake City i marts måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 10 °C og nedbør omkring 51 mm i marts, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Salt Lake City koster 562 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Salt Lake City, med 4 lokationer.

Hastighedsbegrænsningen i Salt Lake City er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Salt Lake City har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Salt Lake City, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Salt Lake City i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring 1 °C og ca. 33 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Salt Lake City til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Utah normalt har en temperatur på 1 °C, og at du kan forvente 39,5 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Salt Lake City

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Salt Lake City

Lejebiler der er populære i Salt Lake City

Lej en af disse populære biltyper i Salt Lake City

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Salt Lake City


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Salt Lake City ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Salt Lake City på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Salt Lake City.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Salt Lake City.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Salt Lake City med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Salt Lake City med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.