Billeje i Bergamo, Lombardy

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bergamo, Lombardy

Bergamo, Bergamo, Italien
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Bergamo, Bergamo, Italien
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Bergamo, Lombardy

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Bergamo, Lombardy
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

70 kr./dag

13 sep. - 19 sep.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

44 kr./dag

13 sep. - 19 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

15 sep. - 15 sep.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

51 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

13 okt. - 20 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

71 kr./dag

24 aug. - 7 sep.
Hyundai i40
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

121 kr./dag

13 okt. - 20 okt.
Skoda Octavia Combi
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

38 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Mazda CX-3

Vigtige oplysninger om billeje i Bergamo

Lej en bil i Bergamo, hvis du ønsker en rejse med total fleksibilitet. Det er nemt og ligetil at finde en lejebil i Bergamo, og det er muligt at finde udlejningsfirmaer, der lader dig krydse internationale grænser. Du skal dog være opmærksom på, at dette skal aftales med biludlejningsfirmaet, når du afhenter bilen. Visse lejebiler i Bergamo kommer med en kilometerbegrænsning, så omfatter din rejse lange køreture, bør du være ekstra opmærksom på ikke at overskride denne. Du må gerne, men du betaler ofte en fast takst pr. overskredet kilometer. Hvis du vil krydse grænserne til Schweiz eller Frankrig, skal du være opmærksom på nye færdselsregler. Der er andre fartgrænser, samt anderledes skiltning. I Schweiz skal du yderligere købe et motorvejsmærkat – et såkaldt "Vignette".

Normalt er det ikke muligt at leje en bil i Bergamo uden et gyldigt kreditkort. Dette gør sig især gældende, hvis du lejer din bil online. Bookingen af din lejebil bliver typisk bekræftet med dine kreditkortoplysninger. Det er også online, at du finder det største udvalg af billige lejebiler i Bergamo, så der kan være ekstra omkostninger forbundet med kontant leje. Hvis du ønsker at leje en bil kontant, bør du derfor kontakte det valgte biludlejningsselskab i Bergamo direkte. Vær opmærksom på, at du ved afhentning ofte skal betale et depositum, som du vil få tilbage ved aflevering af bilen. Hvis du har lejet din bil kontant, bør du være ekstra opmærksom på at få en bekræftelse på aflevering, da depositummet ikke tilbagebetales til dit kreditkort og derfor ikke kan bruges som dokumentation.

Når du lejer en bil i Bergamo-provinsen i Italien, gælder de samme færdselsregler som i resten af landet. Der er stor forskel på at køre i de mindre byer, i bjergene og i de større byer, hvorfor du skal gøre dig bekendt med de lokale retningslinjer samt vejrforhold. Hvis du kører i byerne, er tommelfingerreglen, at du skal køre lidt langsommere, end du regner med. Gør dig også klar på, at når du kører rundt i din lejebil i Bergamo og andre italienske storbyer, så bliver hornet brugt mere flittigt, end du måske er vandt til fra Danmark. I Italien bliver der normalt ikke skiltet med nord, syd, øst og vest. I stedet vil der typisk kun stå, hvilken by du kører i retning af. Italien er forbundet gennem lange motor- og hovedveje samt mindre veje omkring bjergene. Flere af deres motorveje kræver betaling. Dette kan gøres kontant eller med kreditkort. Hvis du planlægger at køre rundt i mange dage, kan du henvende dig til dit biludlejningsfirma i Bergamo om et elektronisk kort til bilens forrude. Denne bliver scannet automatisk, når du krydser grænsen indtil en betalingsvej. Når du kører i din lejebil omkring Bergamo og andre italienske byer, skal du altid være i besiddelse af dit internationale kørekort og pas.

Ved leje af bil i Bergamo er der flere dokumenter, som skal være på plads inden afhentningen. Du skal være i besiddelse af et internationalt kørekort samt et gyldigt pas. Husk, at både kørekort og pas skal være gyldige under hele din rejse. Du skal også have et gyldigt kreditkort, der skal benyttes ved betaling og reservation af bilens beløb. I Italien skal du næsten altid være fyldt mindst 21 år for at kunne leje en bil. Visse biludlejningsselskaber i Bergamo opkræver ekstragebyrer, hvis du er under 25 år. Dette skyldes ekstra forsikring og eventuelt et højere depositum.


Find billig billeje i Bergamo, Lombardy

Find den lejebil i Bergamo, der passer til dine behov

Biler i Lille

95 kr. - 716 kr.

Alle biltyper

193 kr. - 1.344 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bergamo, Italien er 359 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bergamo, Italien er i januar. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 95 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bergamo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bergamo, Italien er 537 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bergamo, Italien er i januar. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 88 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bergamo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Bergamo, Italien er 1.205 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Bergamo, Italien er i marts. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 307 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Bergamo, Italien er 493 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Bergamo, Italien er i januar. Prisen er 83% lavere end resten af året og ligger på kun 88 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bergamo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Bergamo, Italien er 1.021 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Bergamo, Italien er i oktober. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 333 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Bergamo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bergamo, Lombardy
1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0
6 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Bergamo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bergamo

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

335 kr.

Den mest populære model

Ford Focus
Det mest populære biludlejningsbureau i Bergamo, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er SICILY BY CAR og Ecovia
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bergamo i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Bergamo er 335 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 560 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bergamo i de seneste 7 dage er Ford Focus. Vores brugere foretrækker også Hyundai Accent som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bergamo

Herunder vises de mest populære hoteller i Bergamo

Kørsel i lejebil i Bergamo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bergamo, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Bergamo for en weekend i september fås i gennemsnit for 345 kr.. Billigere tilbud fås til 345 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Bergamo i september fandt en gennemsnitspris på 422 kr.. De fandt priser helt ned til 184 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Den billigste udbyder i Bergamo er Rhodium med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 93 kr. fra dens beliggenhed i Bergamo. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Rhodium i Bergamo er 87 kr..

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Bergamo biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Bergamo tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Bergamo i september måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I september måned i Bergamo ligger temperaturen i gennemsnit på 13 °C med 109 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Bergamo koster 595 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har flest udlejningssteder i Bergamo, Italien med 4 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 663 kr./dag.

Bergamos hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Bergamo er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Bergamo 22 °C, og den forventede nedbør er 129 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Bergamo.

Dem, der gerne vil leje bil i Bergamo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Lombardy i august måned normalt er ca. 21 °C med 108 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Bergamo

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Bergamo

Populære udlejningsbiler i Bergamo

Lej en af disse populære biltyper i Bergamo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergamo


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Bergamo. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bergamo ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Bergamo, der tilbyder gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Bergamo med fair brændstofregler.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Bergamo på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Bergamo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.