Billeje i Bergamo, Lombardy

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bergamo, Lombardy

Bergamo, Bergamo, Italien
5. dec. — 12. dec.
Bergamo, Bergamo, Italien
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Bergamo

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Bergamo

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Bergamo?

De billigste udlejningsbiler i Bergamo kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 32 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Bergamo er 78 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bergamo?

De fleste momondo-brugere lejer en Fiat 500 in Bergamo, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat Panda. Hvis du er interesseret i at leje en Fiat 500, er priserne i gennemsnit på 257 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Fiat 500 in Bergamo på helt ned til 54 kr. om dagen. Leje af en Fiat Panda in Bergamo ligger i gennemsnit på 181 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 32 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Bergamo, Lombardy

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Bergamo, Lombardy
Economy34 kr./dag
Lille mellemklasse40 kr./dag
Stor mellemklasse59 kr./dag
SUV88 kr./dag
Mini35 kr./dag
Leverandørvalg34 kr./dag
Kompakt SUV38 kr./dag
Kompakt stationcar46 kr./dag
Mellemstor SUV65 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Bergamo

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Bergamo?

Lej en bil i Bergamo, hvis du ønsker en rejse med total fleksibilitet. Det er nemt og ligetil at finde en lejebil i Bergamo, og det er muligt at finde udlejningsfirmaer, der lader dig krydse internationale grænser. Du skal dog være opmærksom på, at dette skal aftales med biludlejningsfirmaet, når du afhenter bilen. Visse lejebiler i Bergamo kommer med en kilometerbegrænsning, så omfatter din rejse lange køreture, bør du være ekstra opmærksom på ikke at overskride denne. Du må gerne, men du betaler ofte en fast takst pr. overskredet kilometer. Hvis du vil krydse grænserne til Schweiz eller Frankrig, skal du være opmærksom på nye færdselsregler. Der er andre fartgrænser, samt anderledes skiltning. I Schweiz skal du yderligere købe et motorvejsmærkat – et såkaldt "Vignette".

Kan du leje en udlejningsbil i Bergamo uden et kreditkort?

Normalt er det ikke muligt at leje en bil i Bergamo uden et gyldigt kreditkort. Dette gør sig især gældende, hvis du lejer din bil online. Bookingen af din lejebil bliver typisk bekræftet med dine kreditkortoplysninger. Det er også online, at du finder det største udvalg af billige lejebiler i Bergamo, så der kan være ekstra omkostninger forbundet med kontant leje. Hvis du ønsker at leje en bil kontant, bør du derfor kontakte det valgte biludlejningsselskab i Bergamo direkte. Vær opmærksom på, at du ved afhentning ofte skal betale et depositum, som du vil få tilbage ved aflevering af bilen. Hvis du har lejet din bil kontant, bør du være ekstra opmærksom på at få en bekræftelse på aflevering, da depositummet ikke tilbagebetales til dit kreditkort og derfor ikke kan bruges som dokumentation.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Bergamo?

Når du lejer en bil i Bergamo-provinsen i Italien, gælder de samme færdselsregler som i resten af landet. Der er stor forskel på at køre i de mindre byer, i bjergene og i de større byer, hvorfor du skal gøre dig bekendt med de lokale retningslinjer samt vejrforhold. Hvis du kører i byerne, er tommelfingerreglen, at du skal køre lidt langsommere, end du regner med. Gør dig også klar på, at når du kører rundt i din lejebil i Bergamo og andre italienske storbyer, så bliver hornet brugt mere flittigt, end du måske er vandt til fra Danmark. I Italien bliver der normalt ikke skiltet med nord, syd, øst og vest. I stedet vil der typisk kun stå, hvilken by du kører i retning af. Italien er forbundet gennem lange motor- og hovedveje samt mindre veje omkring bjergene. Flere af deres motorveje kræver betaling. Dette kan gøres kontant eller med kreditkort. Hvis du planlægger at køre rundt i mange dage, kan du henvende dig til dit biludlejningsfirma i Bergamo om et elektronisk kort til bilens forrude. Denne bliver scannet automatisk, når du krydser grænsen indtil en betalingsvej. Når du kører i din lejebil omkring Bergamo og andre italienske byer, skal du altid være i besiddelse af dit internationale kørekort og pas.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Bergamo?

Ved leje af bil i Bergamo er der flere dokumenter, som skal være på plads inden afhentningen. Du skal være i besiddelse af et internationalt kørekort samt et gyldigt pas. Husk, at både kørekort og pas skal være gyldige under hele din rejse. Du skal også have et gyldigt kreditkort, der skal benyttes ved betaling og reservation af bilens beløb. I Italien skal du næsten altid være fyldt mindst 21 år for at kunne leje en bil. Visse biludlejningsselskaber i Bergamo opkræver ekstragebyrer, hvis du er under 25 år. Dette skyldes ekstra forsikring og eventuelt et højere depositum.


Find billig billeje i Bergamo, Lombardy

Find den lejebil i Bergamo, der passer til dine behov

Lille cars

140 kr. - 422 kr.

Alle biltyper

328 kr. - 1.397 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Bergamo, Italien er 268 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Bergamo, Italien er i november. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 140 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Bergamo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Bergamo, Italien er 553 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Bergamo, Italien er i januar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 281 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Bergamo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Bergamo, Italien er 1.057 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Bergamo, Italien er i december. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 735 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Bergamo, Italien er 475 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Bergamo, Italien er i november. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bergamo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Bergamo, Italien er 1.010 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Bergamo, Italien er i februar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 619 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Bergamo, Italien er 1.383 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Bergamo, Italien er i november. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 820 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 51% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Bergamo, Italien er 296 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Bergamo, Italien er i marts. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergamo. I Bergamo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

34 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Ford Fiesta
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Fiat Panda
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

40 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Bergamo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bergamo, Lombardy

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

NOLEGGIARE

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

9,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

8,0

Thrifty

2 kontorer

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,3

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,6

Avis

1 kontor

Sunnycars

5 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Bergamo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bergamo

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

106 kr.

Den mest populære model

Volkswagen up!
Det mest populære biludlejningsbureau i Bergamo, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er CarWiz og NOLEGGIARE
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bergamo i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Bergamo er 106 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 201 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bergamo i de seneste 7 dage er Volkswagen up!. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bergamo

Herunder vises de mest populære hoteller i Bergamo

Kørsel i lejebil i Bergamo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bergamo, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bergamo, Italien i december?

Biludlejning i Bergamo for en weekend i december fås i gennemsnit for 120 kr.. Billigere tilbud fås til 43 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Bergamo i december fandt en gennemsnitspris på 340 kr.. De fandt priser helt ned til 48 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bergamo, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Bergamo biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Bergamo tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bergamo, Italien?

Bergamos hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Bergamo er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Kuga in Bergamo?

Hvordan er vejret i Bergamo, Italien i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Bergamo 7 °C, og den forventede nedbør er 111 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Bergamo.

Minder vejret i Bergamo om vejret i resten af Lombardy?

Dem, der gerne vil leje bil i Bergamo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Lombardy i november måned normalt er ca. 7 °C med 105,3 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bergamo?

Priser for biler i Bergamo opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bergamo?

Fra november 2023 er der 77 udbydere at vælge mellem for biler i Bergamo.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bergamo?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Bergamo. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bergamo?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Bergamo. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Bergamo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Bergamo. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bergamo?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bergamo ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Bergamo med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Bergamo, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Bergamo på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Bergamo med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Bergamo, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Bergamo på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Bergamo med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Bergamo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bergamo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.