Billeje i Lombardy

Leder du efter billig biludlejning i Lombardy? Så søg her!

Milano, Milano, Italien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Lombardy

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Lombardy
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

70 kr./dag

12 sep. - 26 sep.
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

68 kr./dag

24 sep. - 29 sep.
Renault Duster
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

98 kr./dag

16 sep. - 23 sep.
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

12 sep. - 26 sep.
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

64 kr./dag

2 sep. - 11 sep.
Renault Mégane
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

70 kr./dag

12 sep. - 26 sep.
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

58 kr./dag

12 sep. - 26 sep.
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

68 kr./dag

3 sep. - 12 sep.
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

94 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Renault Duster

Find billig billeje i Lombardy

Find den lejebil i Lombardy, der passer til dine behov

Biler i Lille

123 kr. - 438 kr.

Alle biltyper

357 kr. - 998 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lombardy er 266 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lombardy er i oktober. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 123 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lombardy. I Lombardy kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lombardy.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lombardy er 507 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lombardy er i november. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 189 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lombardy. I Lombardy kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lombardy.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lombardy er 944 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lombardy er i februar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 515 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lombardy. I Lombardy kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lombardy er 436 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lombardy er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 152 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lombardy. I Lombardy kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lombardy.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lombardy er 1.064 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lombardy er i november. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lombardy. I Lombardy kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Lombardy er 980 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Lombardy er i februar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 372 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lombardy. I Lombardy kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Lombardy er 647 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Lombardy er i august. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 462 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lombardy. I Lombardy kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

12 sep. - 26 sep.
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

33 kr./dag

12 sep. - 26 sep.
Hyundai Accent
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

24 kr./dag

12 sep. - 26 sep.
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Lombardy

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lombardy
34 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,9
22 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
18 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
66 kontorer
24 kontorer
22 kontorer
18 kontorer
17 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Lombardy

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral40,4 km
Livigno Ski Area146,2 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral6,7 km
Livigno Ski Area135,6 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral46,2 km
Livigno Ski Area99,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Lombardy

Herunder vises de mest populære hoteller i Lombardy

Billeje i Lombardy

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lombardy, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at bruge omkring 671 kr. om dagen i gennemsnit på en lejebil i Lombardy. Afhængigt af den by, du har planer om at besøge, kan du finde udlejningspriser på ned til omkring 43 kr. om dagen eller op til omkring 1.388 kr. om dagen, hvilket er en forskel på 96%.

Goldcar Rental SP (43 kr./dag) er det billigste biludlejningsfirma i Lombardy. Dette er baseret på priser fra de seneste 72 timer. De efterfølges af SICILY BY CAR (52 kr./dag) og Rhodium (88 kr./dag). Husk på, at dette er de billigste priser, vores brugere har set for nylig. Udlejningspriserne pr. dag varierer afhængigt af den by i Lombardy, du besøger, og den type bil, du beslutter at leje.

Det bedste biludlejningsfirma i Lombardy er Hertz med en vurdering på 6,7/10 fra 41 momondo-brugere. Hertz har 34 udlejningssteder i Lombardy, bl.a. i Bergamo.

Hvis du gerne vil rejse til Lombardy og spare penge på en udlejningsbil, kan du overveje at tage til Orio al Serio eller Bergamo. Du vil opleve, at SICILY BY CAR har de billigste udlejningsbiler i Orio al Serio fra omkring 81 kr./dag. Rhodium har de billigste udlejningsbiler i Bergamo, som normalt ligger fra omkring 92 kr./dag.

Det bedste tidspunkt at leje bil i Lombardy på er i januar måned, hvor priserne er de laveste i hele året. Hvis du booker 90+ dage i forvejen, kan du ofte finde priser på omkring 128 kr. om dagen i snit. Den dyreste måned at leje bil i Lombardy på er juni, hvor prisen ligger omkring 577 kr. om dagen. Du kan dog være heldig at finde et bedre tilbud, afhængigt af dit valg af udlejningsfirma og biltype.

Hovedparten af momondos brugere lejer bil i Lombardy i 7 dage til en gennemsnitlig pris på 235 kr. pr. dag. Udlejning i 1 uge vil koste i alt 1.642 kr., men det vil koste i alt 531 kr. bare at leje for weekenden. Du kan også leje bil i en måned eller længere, hvis du har brug for det. Ifølge vores data koster det i gennemsnit 10.884 kr. i alt at leje bil i en måned i Lombardy.


Biludlejning i populære byer i Lombardy

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Lombardy

Biludlejning i populære lufthavne i Lombardy

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Lombardy

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lombardy


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Lombardy, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lombardy ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Lombardy, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Lombardy.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Lombardy.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Lombardy på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.