Udlejningsbiler fra Budget i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

221 kr. - 733 kr.

Alle biltyper

193 kr. - 1.058 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Milano, Lombardy er i december når priserne er 221 kr. per dag i gennemsnit. 221 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 436 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Milano. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Milano, Lombardy er i december når priserne er 138 kr. per dag i gennemsnit. 138 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 528 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Milano, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

221 kr./dag

12 okt. – 21 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

247 kr./dag

12 okt. – 21 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

260 kr./dag

12 okt. – 21 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Information om Budget udlejningsbiler i Milano

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Milano koste i oktober?

Ifølge sidste års data kan du forvente Budget biludlejningspriser i Milano at være 399 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 296 kr. per dag fra Budget på denne tid af året i Milano. Gennemsnitsprisen er typisk 2.794 kr. for en uges billeje fra Budget i oktober når man er i Milano.

Har Budget en lokation i Milano Linate Lufthavn?

Der er 1 lokation i Milano Linate Lufthavn. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er Milano Linate Aeroporto.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Milano?

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Milano. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Milano. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Milano i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i Milano, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 348 kr./dag i gennemsnit og 296 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Milano?

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 12 lokationer i Milano. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Milano er placeret på Piazza Diaz 6.I løbet af de sidste 12 måneder har 40% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Milano endt med at leje deres bil fra Piazza Diaz 6 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra september 2023 er der 367 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Milano

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Milano biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.