Udlejningsbiler fra Budget i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

145 kr. - 1.411 kr.

Alle biltyper

196 kr. - 1.132 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Milano, Lombardy er i juni når priserne er 145 kr. per dag i gennemsnit. 145 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 478 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Milano. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Milano, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Milano, Lombardy er i december når priserne er 141 kr. per dag i gennemsnit. 141 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 479 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Milano, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

344 kr./dag

22 aug. – 29 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

344 kr./dag

22 aug. – 29 aug.
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Budget

381 kr./dag

22 aug. – 29 aug.
Citroen C2

Milano Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
13 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Budget udlejningsbiler i Milano

Budget har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Milanofpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Budget har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Budget biludlejningspriser i Milano at være 484 kr. per dag i gennemsnit i september.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 484 kr. per dag fra Budget på denne tid af året i Milano. Gennemsnitsprisen er typisk 3.391 kr. for en uges billeje fra Budget i september når man er i Milano.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Milano Linate. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er Milano Linate Aeroporto.

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Milano. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Milano. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

I september, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i Milano, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 896 kr./dag i gennemsnit og 438 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

At leje en Stationcar er den billigste type af bil tilgængelig fra Budget i Milano. AT leje en Stationcar fra Budget koster 403 kr./dag i gennemsnit (17% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 13% af vores brugere valgt at leje en Stationcar for at spare penge på deres udlejningsbil i Milano.

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 13 lokationer i Milano. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Milano er placeret på Milano Malpensa Apt Terminal 1.I løbet af de sidste 12 måneder har 42% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Milano endt med at leje deres bil fra Milano Malpensa Apt Terminal 1 lokationen.


Budget biler i andre byer i Italien