Lej en bil i Teresina, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Teresina, Brasilien

Teresina, PI, Brasilien
12. dec. — 19. dec.
Samme aflevering
Teresina, PI, Brasilien
søn. 12.12
Middag
søn. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Teresina

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Teresina, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Teresina, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Teresinas biludlejningsdisk

Biludlejning i Teresina

2.959 brugere har søgt efter billeje i Teresina med momondo i december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Teresina for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Teresina. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Teresina, Brasilien?

60 km/t. er fartgrænsen i Teresina, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Teresina er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Teresina så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Teresina?

Den mest populære bil at leje in Teresina blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Ka. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Teresina for 148 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 67 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 162 kr. om dagen for at leje en Ford Ka in Teresina, selvom du kan finde priser på helt ned til 68 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Teresina, Brasilien i december?

I december er der normalt 117 mm nedbør i Teresina og en gennemsnitstemperatur på 28 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Teresina, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

I betragtning af, at temperaturerne i Teresina typisk er høje i løbet af december, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Teresina om vejret i resten af Piauí?

Dem, der gerne vil leje bil i Teresina til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Piauí i december måned normalt er ca. 28 °C med 117 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Teresina