Lej en bil i Teresina, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Teresina, Brasilien

Teresina, PI, Brasilien
21. jun — 28. jun
Samme aflevering
Teresina, PI, Brasilien
man 21.6
Middag
man 28.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Teresina

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Teresina, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Teresina, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Teresinas biludlejningsdisk

Biludlejning i Teresina

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Teresina for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Enterprise, og National er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Teresina. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Teresina, Brasilien biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Teresina har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og National er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Teresina, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Teresina, Brasilien?

60 km/t. er fartgrænsen i Teresina, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Teresina er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Teresina så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Teresina, Brasilien i juni?

I juni er der normalt 25 mm nedbør i Teresina og en gennemsnitstemperatur på 26 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Teresina, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Teresina typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Teresina om vejret i resten af Piauí?

Dem, der gerne vil leje bil i Teresina til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Piauí i juni måned normalt er ca. 26 °C med 25 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Teresina