Lej en bil i Florianopolis, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Florianopolis, Brasilien

Florianopolis, SC, Brasilien
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Florianopolis, SC, Brasilien
man. 13.12
Middag
man. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Florianopolis

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Florianopolis, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

10,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

6,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
8 kontorer
6 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Florianopolis, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Florianopolis Hercilio Luzs biludlejningsdisk

Biludlejning i Florianopolis

I december til og med i dag 8.904 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Florianopolis.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Florianopolis for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Florianopolis. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Florianopolis, Brasilien biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Florianopolis har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Europcar, Alamo og Hertz er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Florianopolis, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Florianopolis, Brasilien?

60 km/t. er fartgrænsen i Florianopolis, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Florianopolis er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Florianopolis så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Florianopolis?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Florianopolis, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Volkswagen Passat. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 139 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Florianopolis på helt ned til 35 kr. om dagen. Leje af en Volkswagen Passat in Florianopolis ligger i gennemsnit på 168 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 64 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Florianopolis?

Unidas er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer BMW 3 Series Touring in Florianopolis. Prisen for at leje en BMW 3 Series Touring fra Unidas er 332 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Florianopolis, Brasilien i december?

Normalt er vejret i Florianopolis i december måned 23 °C og den forventede nedbør er 110 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

I betragtning af, at temperaturerne i Florianopolis typisk er høje i løbet af december, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Florianopolis om vejret i resten af Santa Catarina?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Florianopolis til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Santa Catarina normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 110 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Florianopolis