Lej en bil i Val-d'Or, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Val-d'Or, QC

Val-d'Or, QC, Canada
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Val-d'Or, QC, Canada
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Val-d'Or

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Val-d'Or, QC
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Val-d'Or, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rouyn-Norandas biludlejningsdisk

Biludlejning i Val-d'Or

Indtil videre har der i september været 7 søgninger på biludlejning i Val-d'Or på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Val-d'Or for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Val-d'Or udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er National og Europcar.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Val-d'Or, QC?

Hastighedsbegrænsningen i Val-d'Or er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Val-d'Or har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 110 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Val-d'Or, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Val-d'Or?

Når vores brugere lejer bil in Val-d'Or, vælger de fleste en Ford Focus til 272 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai Elantra til i gennemsnit 346 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Focus in Val-d'Or for helt ned til 248 kr./dag og udlejning af Hyundai Elantra for helt ned til 345 kr./dag.

Hvordan er vejret i Val-d'Or, QC i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Val-d'Or 11 °C, og den forventede nedbør er 95 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Val-d'Or.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Val-d'Or i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Val-d'Or. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Val-d'Or plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Focus.

Minder vejret i Val-d'Or om vejret i resten af Quebec?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Val-d'Or og rundt i Quebec eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 87 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Val-d'Or