Billeje i Edmonton

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Edmonton

Edmonton, AB, Canada
22. jan — 29. jan
Samme aflevering
Edmonton, AB, Canada
fre 22.1
Middag
fre 29.1
Middag

Biludlejningsfirmaer i Edmonton

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Edmonton
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.7

Vurdering baseret på 138 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 139 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 147 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 39 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 54 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 54 anmeldelser


Afstanden fra Edmonton til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Edmontons biludlejningsdisk

Biludlejning i Edmonton

34 brugere har søgt efter billeje i Edmonton med momondo i januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Edmonton for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Edmonton har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Budget, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Edmonton. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Edmonton har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Discount Car & Truck Rentals når du besøger Edmonton. Med gennemsnitspriser på 221 kr./dag tilgængelige gennem deres 3 udlejningskontorer, er Discount Car & Truck Rentals et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Edmonton biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Edmonton har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Enterprise, Budget og Hertz er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Edmonton, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Edmonton i februar måned?

Leje af en SUV til din rejse til Edmonton i februar gør dig godt forberedt på vejret. En SUV er den perfekte biltype at køre i Edmonton, der generelt har omkring 17 mm nedbør og en gennemsnitlig temperatur på -4 °C i februar. En SUV er ideel til vejrforhold med sne og is pga. firehjulstrækket. Leje af en SUV i Edmonton koster 407 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Edmonton har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Edmonton, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 5 biludlejningssteder i Edmonton by, og du kan forvente at betale omkring 249 kr./dag for din udlejningsbil i Edmonton.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Edmonton?

Hvis du lejer en bil i Edmonton, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Edmonton er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Edmonton er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Edmonton, AB i januar?

Normalt er vejret i Edmonton i januar måned -12 °C og den forventede nedbør er 21 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

januar i Edmonton er typisk under frysepunktet, og der er sandsynlighed for sne og is. Det er en god idé at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Edmonton.

Minder vejret i Edmonton om vejret i resten af Alberta?

Dem, der gerne vil leje bil i Edmonton til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Alberta i januar måned normalt er ca. -9 °C med 24,2 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Edmonton

  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Edmontons mest populære områder

    Find hoteller in Edmonton