Billeje i Edmonton, Alberta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Edmonton, Alberta

Edmonton, AB, Canada
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Edmonton, AB, Canada
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Edmonton, Alberta

Find den lejebil i Edmonton, der passer til dine behov

Biler i Lille

259 kr. - 837 kr.

Alle biltyper

320 kr. - 1.026 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Edmonton, Canada er 304 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Edmonton, Canada er i september. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 259 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edmonton. I Edmonton kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Edmonton, Canada er 385 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Edmonton, Canada er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 396 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edmonton. I Edmonton kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Edmonton, Canada er 379 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Edmonton, Canada er i marts. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edmonton. I Edmonton kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Edmonton, Canada er 440 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Edmonton, Canada er i april. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 293 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edmonton. I Edmonton kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Edmonton

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Edmonton, Alberta
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,9
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

9,4

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,9
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,4

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

6,8
13 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,1
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,8

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,3
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

6,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,9
4 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Edmonton

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Edmonton

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

1.106 kr.

Den mest populære model

Jeep Wrangler
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Edmonton i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Edmonton er 1.106 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 1.108 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Edmonton i de seneste 7 dage er Jeep Wrangler.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Edmonton

Herunder vises de mest populære hoteller i Edmonton

Kørsel i lejebil i Edmonton – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Edmonton, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Discount Car & Truck Rentals når du besøger Edmonton. Med gennemsnitspriser på 262 kr./dag tilgængelige gennem deres 3 udlejningskontorer, er Discount Car & Truck Rentals et super udlejningsfirma at leje fra.

Hvert udlejningsfirma i Edmonton har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Driving Force, Enterprise og Hertz er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Edmonton, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Edmonton i september. I Edmonton kommer der igennemsnit 23 mm nedbør og med temperaturer omkring 4 °C i september måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Edmonton koster 467 kr./dag i gennemsnit.

Hertz er meget populært i Edmonton, AB, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 5 biludlejningssteder i Edmonton, AB by, og du kan forvente at betale omkring 1.954 kr./dag for din udlejningsbil i Edmonton, AB.

Hvis du lejer en bil i Edmonton, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Edmonton er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Edmonton er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Normalt er vejret i Edmonton i august måned 15 °C og den forventede nedbør er 55 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Dem, der gerne vil leje bil i Edmonton til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Alberta i august måned normalt er ca. 14 °C med 59,7 mm mulig regn.


Populære udlejningsbiler i Edmonton

Lej en af disse populære biltyper i Edmonton

Kom i gang med at planlægge din rejse til Edmonton


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Edmonton ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Edmonton. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Edmonton og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Edmonton.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Edmonton.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Edmonton med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.