Udlejningsbiler fra Budget i Edmonton

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Edmonton

Edmonton, AB, Canada
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Edmonton, AB, Canada
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Edmonton Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Edmonton, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,9

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,5

Information om Budget udlejningsbiler i Edmonton

Budget har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Edmontonfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Budget har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Budget har 1 lokation i Lufthavn: Edmonton Intl. Du vil finde Budget beliggende på 1000 Airport Road.

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Edmonton. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Edmonton her.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Edmonton i juli. Når du lejer SUV biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 696 kr. per dag og helt ned til 696 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Edmonton har Budget 11 lokationer. 1000 Airport Road er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 72% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Edmonton fra Budget, 1000 Airport Road lokationen.


Budget udlejningsbiler i Alberta

Lej en bil fra Budget i en anden by i Alberta

Budget biler i andre byer i Canada

Find Budget tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Canada, som Toronto og Quebec

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Edmonton

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Edmonton biludlejningsfirmaer