Lej en bil i Durango, Mexico

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Durango, Mexico

Durango, DU, Mexico
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Durango, DU, Mexico
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Durango

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Durango, Mexico
1 kontor
Oversigt

Renlighed

4,4

Comfort

4,6

Samlet

3,5

Afhentning/aflevering

3,5

Valuta for pengerne

3,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

3,5

Comfort

3,5

Samlet

3,5

Afhentning/aflevering

3,5

Valuta for pengerne

3,5
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Durango, Mexico til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Durango Guadalupe Victorias biludlejningsdisk

Biludlejning i Durango

270 brugere har søgt efter billeje i Durango med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Durango for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget og Alamo er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Durango. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Durango, Mexico?

Hvis du lejer en bil i Durango, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 70 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Durango er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Durango er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Durango?

Den mest populære bil at leje in Durango blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Focus. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Durango for 76 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 8 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 44 kr. om dagen for at leje en Ford Focus in Durango, selvom du kan finde priser på helt ned til 10 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Durango?

Hertz er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Durango. Prisen for at leje en Audi A4 fra Hertz er 506 kr./dag i gennemsnit.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Durango i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Durango.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Durango