Billeje i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Nice, Frankrig
9. dec. — 16. dec.
Nice, Frankrig
lør. 9.12
Middag
lør. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Nice

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Nice

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Nice?

De billigste udlejningsbiler i Nice kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 30 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Nice er 153 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Nice har flest lokationer?

Rent@Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Nice, med 8 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Nice?

Leje af Fiat 500 og Nissan Qashqai in Nice er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Fiat 500 in Nice kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 346 kr./dag og kan gå helt ned til 124 kr./dag. Priser på leje af en Nissan Qashqai kan også variere, men plejer at ligge på omkring 521 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 251 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur
Economy104 kr./dag
Lille mellemklasse126 kr./dag
Stor mellemklasse148 kr./dag
Lille varevogn260 kr./dag
Stor SUV209 kr./dag
Mini91 kr./dag
Varevogn til passagerer374 kr./dag
Luksus170 kr./dag
Kompakt SUV135 kr./dag
Mellemstor SUV138 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Nice

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Nice?

Mange nyudklækkede kørekortejere på eksempelvis 18 år har måske lyst til at gå direkte ud og booke en lejebil. Det er dog sjældent muligt, for udlejningsfirmaerne har en række alderskrav indskrevet i udlejningsvilkårene. Billeje i Nice giver dig mange valgmuligheder i forhold til udbydere, men tjek altid minimumsalderen først. Hos Avis kræver de eksempelvis, at du skal være mindst 21 år for at kunne leje en af selskabets mindste biler. Det samme alderskrav gælder også hos Rhodium og mange andre udlejningsfirmaer samtidig med, at du skal have haft kørekort i minimum et år. Hos begge de nævnte selskaber, samt hos de fleste andre, skal der desuden betales et ekstra gebyr pr. lejedag for den valgte udlejningsbil, hvis du er under 25 år – det såkaldte ung-fører-gebyr. Mange af udlejningsfirmaerne har også aldersrestriktioner på bil-kategorierne, hvor større biler samt luksusbiler kun udlejes til folk fra ca. 25 år og opefter – afhængig af selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når først du har besluttet dig for at gøre brug af billeje i Nice, så er et af skridtene i processen at tjekke op på færdselsreglerne i Frankrig. På de franske motorveje må du maks. køre 130 km/t, på landeveje maks. 80 km/t og i byen er den maksimale fartgrænse 50 km/t. Benytter du biludlejning i Frankrig gælder de samme regler naturligvis som for de lokale, hvilket også betyder nul rygning i bilen, samt ingen telefonsamtaler – hverken håndholdt eller med høretelefoner.

Parkering

Når du lejer en bil i Nice, så er det godt at have et overblik over parkeringsmulighederne. Den gamle bydel er kun for fodgængere, og mange af p-pladserne på gaderne i centrum er optaget af de lokale, som betaler for at have en permanent plads. Parkering i forbindelse med billeje i Nice klares bedst i byens p-huse, og mange af dem tilbyder endda den første time gratis. Efterfølgende ligger timeprisen på mellem ca. 2-4 EUR (ca. 15-30 DKK) – afhængig af nærheden til centrum.

Udflugtsmål i og omkring Nice

Nice ligger i et mere eksklusivt område helt nede i det sydøstlige Frankrig. Derfor kan du med fordel også benytte dig af billig billeje, og tage på tur rundt i regionen. Fyrstendømmet Monaco er sjov at besøge, da du her kan iagttage alle rigmands-yachterne og måske få et glimt af en superstjerne. Filmbyen Cannes mod syd er med hele byens glitter og glamour samt lækre strande også en oplagt destination for en biltur.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du bør overveje selvrisikoen, når du skal vælge forsikring på din lejebil. Især når du kører i udlandet er det fornuftigt at vælge en lav selvrisiko eller helt fjerne den. Det betyder nemlig, at du ikke skal betale et beløb, hvis der sker skader på bilen, hvis den bliver stjålet eller bliver udsat for andre ubehageligheder. Tingene er mere uforudsigelige på fremmed grund, og derfor er pengene givet godt ud, hvis der sker uheld. De fleste udlejningsfirmaer tilbyder en inkluderet basisdækning, der som udgangspunkt sjældent giver nok tryghed.

Kan man bruge sit danske kørekort i Nice, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Frankrig er medlem af EU kan du bruge dit danske kørekort, når du er fører af en udlejningsbil i Nice.

Hvor i Nice kan man hente og aflevere sin lejebil?

Nice Côte d’Azur Lufthavn er hovedbasen for billeje i Nice. Byens hovedbanegård er også center for biludlejning, og begge steder er der 24 timers afhentningsservice. Derudover findes der flere udlejningsfirmaer, som har kontorer spredt rundt omkring i byen, men hos disse kan udvalget til tider være lidt mere begrænset.


Find billig billeje i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den lejebil i Nice, der passer til dine behov

Lille cars

223 kr. - 536 kr.

Alle biltyper

393 kr. - 912 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Nice, Frankrig er 309 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Nice, Frankrig er i november. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Nice.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Nice, Frankrig er 578 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Nice, Frankrig er i oktober. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Nice.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Nice, Frankrig er 903 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Nice, Frankrig er i november. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 440 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Nice, Frankrig er 534 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Nice, Frankrig er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Nice.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Nice, Frankrig er 849 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Nice, Frankrig er i februar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 609 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Nice.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Nice, Frankrig er 978 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Nice, Frankrig er i november. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 392 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Nice.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Nice, Frankrig er 719 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Nice, Frankrig er i november. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 525 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

91 kr./dag

8 dec. - 22 dec.
Fiat 500
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

104 kr./dag

8 dec. - 22 dec.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Nice

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

9,4

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

8,5

Value

7,4

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,9

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,1

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,7

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,5

Value

7,0

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,1

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,7

Value

7,1

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,0

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,1

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,1

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,7

Hurtige fakta om biludlejning i Nice

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Nice

Det mest populære bureau

INTERRENT

Populære biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigste lejebil

107 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Nice, der er fundet på momondo i denne måned, er INTERRENT . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Firefly og Rhodium
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Nice i de seneste 72 timer: Compact, Mini, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Nice er 107 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 231 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Nice i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Nissan Qashqai som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Nice

Nærliggende attraktioner:

Cathédrale Saint-Nicolas de Nice5,9 km
Jardin Albert 1er6,1 km
Cours Saleya6,5 km

Nærliggende attraktioner:

Cathédrale Saint-Nicolas de Nice112,0 km
Jardin Albert 1er112,4 km
Cours Saleya112,8 km

Nærliggende attraktioner:

Cours Saleya0,7 km
Jardin Albert 1er1,3 km
Cathédrale Saint-Nicolas de Nice2,5 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Nice

Herunder vises de mest populære hoteller i Nice

Kørsel i lejebil i Nice – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Nice, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Nice, Frankrig biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Nice biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Nice tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Nice i januar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 10 °C og nedbør på 45 mm i januar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Nice. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i januar måned og er et populært valg blandt Nice rejsende. Leje af en Standard i Nice koster 538 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Nice, Frankrig?

Rejsende, som lejer en bil i Nice, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Nice ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mini Convertible in Nice?

Hvordan er vejret i Nice, Frankrig i december?

I december er der normalt 93 mm nedbør i Nice og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Nice, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Nice om vejret i resten af Provence - Alpes - Côte d'Azur?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Nice og rundt i Provence - Alpes - Côte d'Azur eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring 7 °C og ca. 57,6 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Nice?

Priser for biler i Nice blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Nice?

Der er 104 udbydere for biler i Nice fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Nice?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Nice. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Nice?

For at leje en bil i Nice, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Nice?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Nice, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Nice?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Nice på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Nice med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Nice, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Nice på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Nice med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Nice, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Nice.

Kan jeg søge efter billeje i Nice med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Nice.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nice på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.