Lej en bil i Nice, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nice, Frankrig

Nice, Frankrig
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Nice, Frankrig
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Nice, Frankrig

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

128 kr. - 373 kr.

Alle biltyper

198 kr. - 899 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Nice, Frankrig, er 212 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Nice, Frankrig, er i februar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 128 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Nice, Frankrig, er 369 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Nice, Frankrig, er i januar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Nice, Frankrig, er 753 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Nice, Frankrig, er i april. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 374 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Nice, Frankrig, er 390 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Nice, Frankrig, er i september. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 174 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Nice, Frankrig, er 450 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Nice, Frankrig, er i oktober. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 359 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Nice, Frankrig, er 717 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Nice, Frankrig, er i marts. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 531 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Nice, Frankrig, er 507 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Nice, Frankrig, er i april. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 336 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Nice.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
keddy by Europcar

138 kr./dag

1 sep – 11 sep
Citroen C2
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Rhodium

139 kr./dag

3 sep – 17 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
keddy by Europcar

147 kr./dag

15 sep – 27 sep
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i Nice

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nice, Frankrig
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,2

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

7,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,1

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

7,3
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

7,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

7,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,1

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,8
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,5

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,4

Information om din rejse til Nice

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Nice?

Mange nyudklækkede kørekortejere på eksempelvis 18 år har måske lyst til at gå direkte ud og booke en lejebil. Det er dog sjældent muligt, for udlejningsfirmaerne har en række alderskrav indskrevet i udlejningsvilkårene. Billeje i Nice giver dig mange valgmuligheder i forhold til udbydere, men tjek altid minimumsalderen først. Hos Avis kræver de eksempelvis, at du skal være mindst 21 år for at kunne leje en af selskabets mindste biler. Det samme alderskrav gælder også hos Rhodium og mange andre udlejningsfirmaer samtidig med, at du skal have haft kørekort i minimum et år. Hos begge de nævnte selskaber, samt hos de fleste andre, skal der desuden betales et ekstra gebyr pr. lejedag for den valgte udlejningsbil, hvis du er under 25 år – det såkaldte ung-fører-gebyr. Mange af udlejningsfirmaerne har også aldersrestriktioner på bil-kategorierne, hvor større biler samt luksusbiler kun udlejes til folk fra ca. 25 år og opefter – afhængig af selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når først du har besluttet dig for at gøre brug af billeje i Nice, så er et af skridtene i processen at tjekke op på færdselsreglerne i Frankrig. På de franske motorveje må du maks. køre 130 km/t, på landeveje maks. 80 km/t og i byen er den maksimale fartgrænse 50 km/t. Benytter du biludlejning i Frankrig gælder de samme regler naturligvis som for de lokale, hvilket også betyder nul rygning i bilen, samt ingen telefonsamtaler – hverken håndholdt eller med høretelefoner.

Parkering

Når du lejer en bil i Nice, så er det godt at have et overblik over parkeringsmulighederne. Den gamle bydel er kun for fodgængere, og mange af p-pladserne på gaderne i centrum er optaget af de lokale, som betaler for at have en permanent plads. Parkering i forbindelse med billeje i Nice klares bedst i byens p-huse, og mange af dem tilbyder endda den første time gratis. Efterfølgende ligger timeprisen på mellem ca. 2-4 EUR (ca. 15-30 DKK) – afhængig af nærheden til centrum.

Udflugtsmål i og omkring Nice

Nice ligger i et mere eksklusivt område helt nede i det sydøstlige Frankrig. Derfor kan du med fordel også benytte dig af billig billeje, og tage på tur rundt i regionen. Fyrstendømmet Monaco er sjov at besøge, da du her kan iagttage alle rigmands-yachterne og måske få et glimt af en superstjerne. Filmbyen Cannes mod syd er med hele byens glitter og glamour samt lækre strande også en oplagt destination for en biltur.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du bør overveje selvrisikoen, når du skal vælge forsikring på din lejebil. Især når du kører i udlandet er det fornuftigt at vælge en lav selvrisiko eller helt fjerne den. Det betyder nemlig, at du ikke skal betale et beløb, hvis der sker skader på bilen, hvis den bliver stjålet eller bliver udsat for andre ubehageligheder. Tingene er mere uforudsigelige på fremmed grund, og derfor er pengene givet godt ud, hvis der sker uheld. De fleste udlejningsfirmaer tilbyder en inkluderet basisdækning, der som udgangspunkt sjældent giver nok tryghed.

Kan man bruge sit danske kørekort i Nice, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Frankrig er medlem af EU kan du bruge dit danske kørekort, når du er fører af en udlejningsbil i Nice.

Hvor i Nice kan man hente og aflevere sin lejebil?

Nice Côte d’Azur Lufthavn er hovedbasen for billeje i Nice. Byens hovedbanegård er også center for biludlejning, og begge steder er der 24 timers afhentningsservice. Derudover findes der flere udlejningsfirmaer, som har kontorer spredt rundt omkring i byen, men hos disse kan udvalget til tider være lidt mere begrænset. Priser tjekket 19/09/2018).


Afstanden fra Nice, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Nices biludlejningsdisk

Biludlejning i Nice

Vi har foretaget 1.384 søgninger på biludlejning i Nice denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Nice for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget, Alamo, og Europcar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Nice som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Nice. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Nice, Frankrig i august?

Biludlejning i Nice for en weekend i august fås i gennemsnit for 240 kr.. Billigere tilbud fås til 108 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 30 kr.-179 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Nice har de billigste biludlejningspriser?

INTERRENT har typisk de billigste daglige priser i Nice, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 141 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 27 kr./dag for deres udlejningsbil i Nice.

Er der et afbestillingsgebyr på min Nice, Frankrig biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Nice biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Nice tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Nice i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Nice på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Nice har en gennemsnitstemperatur på 21 °C gennemsnitlig nedbør på 73 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Nice koster 695 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Nice har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Nice, Frankrig med 4 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 302 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Nice, Frankrig.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Nice, Frankrig?

Rejsende, som lejer en bil i Nice, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Nice ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Nice, Frankrig i juli?

I juli er der normalt 12 mm nedbør i Nice og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Nice, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Nice typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Nice om vejret i resten af Provence - Alpes - Côte d'Azur?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Nice og rundt i Provence - Alpes - Côte d'Azur eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 22,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Nice

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Nice

Se flere lejebiler i

Se vores biludlejningstilbud i byer som Aix-en-Provence, Antibes og Avignon i

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nice