Billeje i Nice

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nice

Nice, Frankrig
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Nice, Frankrig
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Nice?

Alle

78 kr. - 455 kr.

Economy

94 kr. - 239 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Nice er i oktober. Med en lejepris på kun 152 kr. pr. dag er prisen 26% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Nice kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Nice

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nice
Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 53 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 42 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 43 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 36 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 10 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 17 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 11 anmeldelser


Information om din rejse til Nice

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Nice?

Mange nyudklækkede kørekortejere på eksempelvis 18 år har måske lyst til at gå direkte ud og booke en lejebil. Det er dog sjældent muligt, for udlejningsfirmaerne har en række alderskrav indskrevet i udlejningsvilkårene. Billeje i Nice giver dig mange valgmuligheder i forhold til udbydere, men tjek altid minimumsalderen først. Hos Avis kræver de eksempelvis, at du skal være mindst 21 år for at kunne leje en af selskabets mindste biler. Det samme alderskrav gælder også hos Rhodium og mange andre udlejningsfirmaer samtidig med, at du skal have haft kørekort i minimum et år. Hos begge de nævnte selskaber, samt hos de fleste andre, skal der desuden betales et ekstra gebyr pr. lejedag for den valgte udlejningsbil, hvis du er under 25 år – det såkaldte ung-fører-gebyr. Mange af udlejningsfirmaerne har også aldersrestriktioner på bil-kategorierne, hvor større biler samt luksusbiler kun udlejes til folk fra ca. 25 år og opefter – afhængig af selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når først du har besluttet dig for at gøre brug af billeje i Nice, så er et af skridtene i processen at tjekke op på færdselsreglerne i Frankrig. På de franske motorveje må du maks. køre 130 km/t, på landeveje maks. 80 km/t og i byen er den maksimale fartgrænse 50 km/t. Benytter du biludlejning i Frankrig gælder de samme regler naturligvis som for de lokale, hvilket også betyder nul rygning i bilen, samt ingen telefonsamtaler – hverken håndholdt eller med høretelefoner.

Parkering

Når du lejer en bil i Nice, så er det godt at have et overblik over parkeringsmulighederne. Den gamle bydel er kun for fodgængere, og mange af p-pladserne på gaderne i centrum er optaget af de lokale, som betaler for at have en permanent plads. Parkering i forbindelse med billeje i Nice klares bedst i byens p-huse, og mange af dem tilbyder endda den første time gratis. Efterfølgende ligger timeprisen på mellem ca. 2-4 EUR (ca. 15-30 DKK) – afhængig af nærheden til centrum.

Udflugtsmål i og omkring Nice

Nice ligger i et mere eksklusivt område helt nede i det sydøstlige Frankrig. Derfor kan du med fordel også benytte dig af billig billeje, og tage på tur rundt i regionen. Fyrstendømmet Monaco er sjov at besøge, da du her kan iagttage alle rigmands-yachterne og måske få et glimt af en superstjerne. Filmbyen Cannes mod syd er med hele byens glitter og glamour samt lækre strande også en oplagt destination for en biltur.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du bør overveje selvrisikoen, når du skal vælge forsikring på din lejebil. Især når du kører i udlandet er det fornuftigt at vælge en lav selvrisiko eller helt fjerne den. Det betyder nemlig, at du ikke skal betale et beløb, hvis der sker skader på bilen, hvis den bliver stjålet eller bliver udsat for andre ubehageligheder. Tingene er mere uforudsigelige på fremmed grund, og derfor er pengene givet godt ud, hvis der sker uheld. De fleste udlejningsfirmaer tilbyder en inkluderet basisdækning, der som udgangspunkt sjældent giver nok tryghed.

Kan man bruge sit danske kørekort i Nice, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Frankrig er medlem af EU kan du bruge dit danske kørekort, når du er fører af en udlejningsbil i Nice.

Hvor i Nice kan man hente og aflevere sin lejebil?

Nice Côte d’Azur Lufthavn er hovedbasen for billeje i Nice. Byens hovedbanegård er også center for biludlejning, og begge steder er der 24 timers afhentningsservice. Derudover findes der flere udlejningsfirmaer, som har kontorer spredt rundt omkring i byen, men hos disse kan udvalget til tider være lidt mere begrænset. Priser tjekket 19/09/2018).


Afstanden fra Nice til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Nices biludlejningsdisk

Biludlejning i Nice

Vi har foretaget 1.384 søgninger på biludlejning i Nice denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Nice for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Nice som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Nice. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Nice i december?

Biludlejning i Nice for en weekend i december fås i gennemsnit for 252 kr.. Billigere tilbud fås til 128 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 67 kr.-316 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Nice har de billigste biludlejningspriser?

INTERRENT har typisk de billigste daglige priser i Nice, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 140 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 27 kr./dag for deres udlejningsbil i Nice.

Er der et afbestillingsgebyr på min Nice biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Nice biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Nice tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Nice har flest biludlejningssteder?

keddy by Europcar har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Nice med 4 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 227 kr./dag, når de lejer en bil fra keddy by Europcar i Nice.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Nice?

Rejsende, som lejer en bil i Nice, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Nice ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nice

 • Få den seneste informatiom om fly til Nice

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Nice
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Nices mest populære områder

  Find hoteller in Nice
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Nice