Billeje i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Nice, Frankrig
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Nice, Frankrig
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

64 kr./dag

26 sep. - 8 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

13 okt. - 31 okt.
Hyundai i40
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

44 kr./dag

21 aug. - 3 sep.
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

25 sep. - 7 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

25 sep. - 7 okt.
Ford Focus Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

59 kr./dag

3 sep. - 10 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

72 kr./dag

21 aug. - 3 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

25 sep. - 7 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

64 kr./dag

24 sep. - 6 okt.
Hyundai i40

Vigtige oplysninger om billeje i Nice

Mange nyudklækkede kørekortejere på eksempelvis 18 år har måske lyst til at gå direkte ud og booke en lejebil. Det er dog sjældent muligt, for udlejningsfirmaerne har en række alderskrav indskrevet i udlejningsvilkårene. Billeje i Nice giver dig mange valgmuligheder i forhold til udbydere, men tjek altid minimumsalderen først. Hos Avis kræver de eksempelvis, at du skal være mindst 21 år for at kunne leje en af selskabets mindste biler. Det samme alderskrav gælder også hos Rhodium og mange andre udlejningsfirmaer samtidig med, at du skal have haft kørekort i minimum et år. Hos begge de nævnte selskaber, samt hos de fleste andre, skal der desuden betales et ekstra gebyr pr. lejedag for den valgte udlejningsbil, hvis du er under 25 år – det såkaldte ung-fører-gebyr. Mange af udlejningsfirmaerne har også aldersrestriktioner på bil-kategorierne, hvor større biler samt luksusbiler kun udlejes til folk fra ca. 25 år og opefter – afhængig af selskab.

Når først du har besluttet dig for at gøre brug af billeje i Nice, så er et af skridtene i processen at tjekke op på færdselsreglerne i Frankrig. På de franske motorveje må du maks. køre 130 km/t, på landeveje maks. 80 km/t og i byen er den maksimale fartgrænse 50 km/t. Benytter du biludlejning i Frankrig gælder de samme regler naturligvis som for de lokale, hvilket også betyder nul rygning i bilen, samt ingen telefonsamtaler – hverken håndholdt eller med høretelefoner.

Når du lejer en bil i Nice, så er det godt at have et overblik over parkeringsmulighederne. Den gamle bydel er kun for fodgængere, og mange af p-pladserne på gaderne i centrum er optaget af de lokale, som betaler for at have en permanent plads. Parkering i forbindelse med billeje i Nice klares bedst i byens p-huse, og mange af dem tilbyder endda den første time gratis. Efterfølgende ligger timeprisen på mellem ca. 2-4 EUR (ca. 15-30 DKK) – afhængig af nærheden til centrum.

Nice ligger i et mere eksklusivt område helt nede i det sydøstlige Frankrig. Derfor kan du med fordel også benytte dig af billig billeje, og tage på tur rundt i regionen. Fyrstendømmet Monaco er sjov at besøge, da du her kan iagttage alle rigmands-yachterne og måske få et glimt af en superstjerne. Filmbyen Cannes mod syd er med hele byens glitter og glamour samt lækre strande også en oplagt destination for en biltur.

Du bør overveje selvrisikoen, når du skal vælge forsikring på din lejebil. Især når du kører i udlandet er det fornuftigt at vælge en lav selvrisiko eller helt fjerne den. Det betyder nemlig, at du ikke skal betale et beløb, hvis der sker skader på bilen, hvis den bliver stjålet eller bliver udsat for andre ubehageligheder. Tingene er mere uforudsigelige på fremmed grund, og derfor er pengene givet godt ud, hvis der sker uheld. De fleste udlejningsfirmaer tilbyder en inkluderet basisdækning, der som udgangspunkt sjældent giver nok tryghed.

Da både Danmark og Frankrig er medlem af EU kan du bruge dit danske kørekort, når du er fører af en udlejningsbil i Nice.

Nice Côte d’Azur Lufthavn er hovedbasen for billeje i Nice. Byens hovedbanegård er også center for biludlejning, og begge steder er der 24 timers afhentningsservice. Derudover findes der flere udlejningsfirmaer, som har kontorer spredt rundt omkring i byen, men hos disse kan udvalget til tider være lidt mere begrænset.


Find billig billeje i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den lejebil i Nice, der passer til dine behov

Biler i Lille

167 kr. - 478 kr.

Alle biltyper

265 kr. - 1.066 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Nice, Frankrig er 310 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Nice, Frankrig er i november. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 167 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Nice, Frankrig er 660 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Nice, Frankrig er i januar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Nice, Frankrig er 983 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Nice, Frankrig er i november. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 611 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Nice, Frankrig er 523 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Nice, Frankrig er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Nice, Frankrig er 782 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Nice, Frankrig er i oktober. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 445 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Nice.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Nice, Frankrig er 1.203 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Nice, Frankrig er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 608 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Nice, Frankrig er 825 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Nice, Frankrig er i maj. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 634 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nice. I Nice kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

25 sep. - 7 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

33 kr./dag

25 sep. - 7 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Nice

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,7

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,0
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

7,0

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

3,9

Value

4,6
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

10,0

Value

3,9
7 kontorer
6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Nice

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Nice

Det mest populære bureau

INTERRENT

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

172 kr.

Den mest populære model

Citroen DS3
Det mest populære biludlejningsbureau i Nice, der er fundet på momondo i denne måned, er INTERRENT . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Goldcar Rental SP og Firefly
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Nice i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Nice er 172 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 353 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Nice i de seneste 7 dage er Citroen DS3. Vores brugere foretrækker også Class Mini Car som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Nice

Herunder vises de mest populære hoteller i Nice

Kørsel i lejebil i Nice – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Nice, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Nice for en weekend i september fås i gennemsnit for 328 kr.. Billigere tilbud fås til 245 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 156 kr.-461 kr..

INTERRENT har typisk de billigste daglige priser i Nice, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 161 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 31 kr./dag for deres udlejningsbil i Nice.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Nice biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Nice tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 17 °C og nedbør på 133 mm i september, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Nice. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i september måned og er et populært valg blandt Nice rejsende. Leje af en Standard i Nice koster 326 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Nice, Frankrig med 4 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 560 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Nice, Frankrig.

Rejsende, som lejer en bil i Nice, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Nice ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I august er der normalt 18 mm nedbør i Nice og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Nice, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Nice og rundt i Provence - Alpes - Côte d'Azur eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 28,3 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Nice

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Nice

Populære udlejningsbiler i Nice

Lej en af disse populære biltyper i Nice

Se flere lejebiler i Frankrig

Find billige udlejningsbiler i Frankrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nice


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Nice, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Nice på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Nice, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Nice med fair brændstofregler.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Nice.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Nice.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.