Lej en bil i Blumenau, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Blumenau, Brasilien

Blumenau, SC, Brasilien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Blumenau, SC, Brasilien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Blumenau

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Blumenau, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Blumenau, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Florianopolis Hercilio Luzs biludlejningsdisk

Biludlejning i Blumenau

1.194 brugere har søgt efter billeje i Blumenau med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Blumenau for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Blumenau. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Blumenau, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Blumenau, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i Blumenau, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Blumenau ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Blumenau?

Den mest populære bil at leje in Blumenau blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Volkswagen Passat. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Blumenau for 164 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 55 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 171 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Passat in Blumenau, selvom du kan finde priser på helt ned til 73 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Blumenau i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Blumenau.

Minder vejret i Blumenau om vejret i resten af Santa Catarina?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Blumenau til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Santa Catarina normalt har en temperatur på 18 °C, og at du kan forvente 100 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Blumenau