Lej en bil i Bruxelles, Belgien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bruxelles, Belgien

Bruxelles, Belgien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Bruxelles, Belgien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Bruxelles, Belgien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

147 kr. - 292 kr.

Alle biltyper

147 kr. - 542 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bruxelles, Belgien, er 193 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bruxelles, Belgien, er i april. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 147 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bruxelles. I Bruxelles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bruxelles.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bruxelles, Belgien, er 247 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bruxelles, Belgien, er i juni. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bruxelles. I Bruxelles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bruxelles.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Bruxelles, Belgien, er 243 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Bruxelles, Belgien, er i september. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 209 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bruxelles. I Bruxelles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Bruxelles.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Bruxelles, Belgien, er 259 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Bruxelles, Belgien, er i november. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 230 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bruxelles. I Bruxelles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bruxelles.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Bruxelles, Belgien, er 349 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Bruxelles, Belgien, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 485 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bruxelles. I Bruxelles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Bruxelles.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
keddy by Europcar

134 kr./dag

2 sep – 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
keddy by Europcar

140 kr./dag

2 sep – 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

160 kr./dag

2 sep – 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Bruxelles

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bruxelles, Belgien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,5

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,6
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,2
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,2
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
7 kontorer
6 kontorer
2 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Grand Place11,0 km

Nærliggende attraktioner:

Grand Place43,6 km

Nærliggende attraktioner:

Grand Place38,8 km

Information om din rejse til Bruxelles

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Bruxelles?

Belgien ligger mellem Holland og Frankrig, som ofte løber med overskrifterne i kraft af hovedstæderne Amsterdam og Paris. Bruxelles er dog i den grad værd at besøge, da den huser mange EU-institutioner og historisk arkitektur. Du kan naturligvis også glæde dig til at smage byens verdensberømte chokolade, karameller og ikke mindst øl! Billeje i Bruxelles giver dig de optimale muligheder for at komme hurtigt og vidt omkring i storbyen. Biludlejning i Bruxelles betyder dog også, at du skal overholde en vis aldersgrænse for leje af bil. Hos udlejningsselskabet Thrifty kræves der en mindstealder på 23 år i forbindelse med billeje i Bruxelles. Firmaet opkræver også et ung-fører tillæg på ca. 30 EUR (ca. 224 DKK) om dagen hos chauffører på 23 år eller 24 år. Samtidig skal alle førere have haft kørekort i mindst et år. Til sammenligning skal du kun være fyldt 19 år for at foretage billeje i Bruxelles hos Inter Rent, der ligeledes har indført et dagsgebyr. Det er på ca. 20 EUR (ca. 149 DKK) pr. dag, og skal betales af alle kørere under 25 år. Du skal derudover også forevise et gyldigt kørekort, der er mindst et år gammelt. Lignende aldersgrænser finder du hos udlejningsfirmaer som eksempelvis Avis, Budget og Europcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

For at leve op til de generelle kørselsregler i Bruxelles skal du vide noget om eksempelvis fartgrænserne. Du må køre maks. 50 km/t i byområder. På byens landeveje må du køre maksimalt 90 km/t. På motorveje er farten maks. 120 km/t. Du må gerne køre med lyset tændt på din udlejningsbil i dagtimerne. Promillegrænsen i Belgien er på 0,5 ligesom i Danmark. Der skal kun betales vejafgift ét sted i Belgien, og det er i tunnelen Liefkenshoek, som ligger nord for Bruxelles ved byen Antwerpen.

Parkering

Der er flere muligheder, når du skal parkere din lejebil. Det kan være svært at finde parkeringspladser i centrum langs gaderne. Er du heldig at finde en plads, må du som regel parkere i op til to timer, og prisen er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. time. Du kan med fordel indstille din GPS og køre efter parkeringshuse som Munt, City 2, Rogier og Lepage. Timeprisen er ca. 2,60 EUR (ca. 19 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Bruxelles

Du kan med fordel benytte en lejebil med fri kilometer, så du kan komme vidt omkring uden at overskride et maksimalt kilometerantal. Der er rigeligt at køre efter i områderne omkring Bruxelles. Du kan eksempelvis køre til byen Waterloo, hvor Napoleon endegyldigt faldt. Der kan du gå de 40 meter op ad Løvehøjen, nyde udsigten og blive klogere på slaget på Wellington Museum. Den lille slots-by Namur er også værd at tage en dagstur til. Slotte, floder og St. Aubain-katedralen er blot nogle af højdepunkterne. Så lej bil i Bruxelles og se frem til oplevelsesrige ture i det fri!

Hvilke forsikringer skal man have?

Udlejningsfirmaernes basisforsikringer er som udgangspunkt dækkende for langt de fleste bil-lejere. Du får som regel en ansvarsforsikring, skadesforsikring og tyveriforsikring med i prisen. Ved at betale et ekstra beløb kan du se bort fra selvrisikoen. Det er også værd at overveje ekstradækninger på genstande som eksempelvis hjul, undervogn, tag og glas, der normalt ikke er inkluderet i forsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Bruxelles, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort gælder i alle EU-lande, skal du ikke søge om et internationalt kørekort.

Hvor i Bruxelles kan man hente og aflevere sin lejebil?

Sixt og Thrifty har eksempelvis kontor i centrum, hvor afhentning og aflevering af din lejebil kan foretages. Ellers er de fleste udlejningsfirmaer også repræsenteret i både Bruxelles Lufthavn og i Bruxelles South Charleroi Lufthavn.


Afstanden fra Bruxelles, Belgien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bruxelles-Nationals biludlejningsdisk

Biludlejning i Bruxelles

I juli til og med i dag 207 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Bruxelles.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bruxelles for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Hertz, og Europcar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Bruxelles som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Bruxelles. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bruxelles, Belgien i august?

350 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Bruxelles i august. Tilbud fås helt ned til 220 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 239 kr. og har en gennemsnitspris på 392 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bruxelles har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 278 kr./dag når du lejer en bil i Bruxelles. Den absolut billigste pris fundet på deres 4 udlejningskontorer i Bruxelles er 107 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bruxelles, Belgien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Bruxelles opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Bruxelles så som Avis, Hertz og Autoclick Rent A Car der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Bruxelles i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Bruxelles i august. I Bruxelles kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 15 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Bruxelles koster 400 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bruxelles har flest biludlejningssteder?

Europcar har 4 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 278 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bruxelles, Belgien?

Rejsende, som lejer en bil i Bruxelles, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Bruxelles ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Bruxelles, Belgien i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bruxelles i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Bruxelles typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Bruxelles om vejret i resten af Bruxelles?

Klimaet i Bruxelles i juli er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bruxelles til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Belgien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Charleroi, Antwerpen og Gent i Belgien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bruxelles