Billeje i Bruxelles, Belgien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bruxelles, Belgien

Bruxelles, Belgien
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Bruxelles, Belgien
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Bruxelles?

Alle

104 kr. - 572 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Bruxelles, Belgien er i marts. Med en lejepris på kun 104 kr. pr. dag er prisen 45% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. I Bruxelles kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Bruxelles

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bruxelles, Belgien
8,9
Fantastisk
14 anmeldelser4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,1

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,4
8,6
Fantastisk
13 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,9

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,1
6,3
God
17 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,0

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

6,1

Valuta for pengerne

5,5
3,6
Middel
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
3,2
Middel
1 anmeldelse4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
0,0
Forfærdelig
7 kontorer
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Grand Place11,0 km

Nærliggende attraktioner:

Grand Place43,6 km

Nærliggende attraktioner:

Grand Place38,8 km

Information om din rejse til Bruxelles

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Bruxelles?

Belgien ligger mellem Holland og Frankrig, som ofte løber med overskrifterne i kraft af hovedstæderne Amsterdam og Paris. Bruxelles er dog i den grad værd at besøge, da den huser mange EU-institutioner og historisk arkitektur. Du kan naturligvis også glæde dig til at smage byens verdensberømte chokolade, karameller og ikke mindst øl! Billeje i Bruxelles giver dig de optimale muligheder for at komme hurtigt og vidt omkring i storbyen. Biludlejning i Bruxelles betyder dog også, at du skal overholde en vis aldersgrænse for leje af bil. Hos udlejningsselskabet Thrifty kræves der en mindstealder på 23 år i forbindelse med billeje i Bruxelles. Firmaet opkræver også et ung-fører tillæg på ca. 30 EUR (ca. 224 DKK) om dagen hos chauffører på 23 år eller 24 år. Samtidig skal alle førere have haft kørekort i mindst et år. Til sammenligning skal du kun være fyldt 19 år for at foretage billeje i Bruxelles hos Inter Rent, der ligeledes har indført et dagsgebyr. Det er på ca. 20 EUR (ca. 149 DKK) pr. dag, og skal betales af alle kørere under 25 år. Du skal derudover også forevise et gyldigt kørekort, der er mindst et år gammelt. Lignende aldersgrænser finder du hos udlejningsfirmaer som eksempelvis Avis, Budget og Europcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

For at leve op til de generelle kørselsregler i Bruxelles skal du vide noget om eksempelvis fartgrænserne. Du må køre maks. 50 km/t i byområder. På byens landeveje må du køre maksimalt 90 km/t. På motorveje er farten maks. 120 km/t. Du må gerne køre med lyset tændt på din udlejningsbil i dagtimerne. Promillegrænsen i Belgien er på 0,5 ligesom i Danmark. Der skal kun betales vejafgift ét sted i Belgien, og det er i tunnelen Liefkenshoek, som ligger nord for Bruxelles ved byen Antwerpen.

Parkering

Der er flere muligheder, når du skal parkere din lejebil. Det kan være svært at finde parkeringspladser i centrum langs gaderne. Er du heldig at finde en plads, må du som regel parkere i op til to timer, og prisen er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. time. Du kan med fordel indstille din GPS og køre efter parkeringshuse som Munt, City 2, Rogier og Lepage. Timeprisen er ca. 2,60 EUR (ca. 19 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Bruxelles

Du kan med fordel benytte en lejebil med fri kilometer, så du kan komme vidt omkring uden at overskride et maksimalt kilometerantal. Der er rigeligt at køre efter i områderne omkring Bruxelles. Du kan eksempelvis køre til byen Waterloo, hvor Napoleon endegyldigt faldt. Der kan du gå de 40 meter op ad Løvehøjen, nyde udsigten og blive klogere på slaget på Wellington Museum. Den lille slots-by Namur er også værd at tage en dagstur til. Slotte, floder og St. Aubain-katedralen er blot nogle af højdepunkterne. Så lej bil i Bruxelles og se frem til oplevelsesrige ture i det fri!

Hvilke forsikringer skal man have?

Udlejningsfirmaernes basisforsikringer er som udgangspunkt dækkende for langt de fleste bil-lejere. Du får som regel en ansvarsforsikring, skadesforsikring og tyveriforsikring med i prisen. Ved at betale et ekstra beløb kan du se bort fra selvrisikoen. Det er også værd at overveje ekstradækninger på genstande som eksempelvis hjul, undervogn, tag og glas, der normalt ikke er inkluderet i forsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Bruxelles, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort gælder i alle EU-lande, skal du ikke søge om et internationalt kørekort.

Hvor i Bruxelles kan man hente og aflevere sin lejebil?

Sixt og Thrifty har eksempelvis kontor i centrum, hvor afhentning og aflevering af din lejebil kan foretages. Ellers er de fleste udlejningsfirmaer også repræsenteret i både Bruxelles Lufthavn og i Bruxelles South Charleroi Lufthavn.


Afstanden fra Bruxelles, Belgien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bruxelles-Nationals biludlejningsdisk

Biludlejning i Bruxelles

I maj til og med i dag 207 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Bruxelles.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bruxelles for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Hertz, og Budget er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Bruxelles som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Bruxelles. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bruxelles, Belgien i juni?

344 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Bruxelles i juni. Tilbud fås helt ned til 216 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 236 kr. og har en gennemsnitspris på 386 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bruxelles har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 273 kr./dag når du lejer en bil i Bruxelles. Den absolut billigste pris fundet på deres 4 udlejningskontorer i Bruxelles er 106 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bruxelles, Belgien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Bruxelles opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Bruxelles så som Avis, Hertz og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Bruxelles i juni måned?

I juni måned i Bruxelles ligger temperaturerne omkring 17 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 50 mm i gennemsnit i juni måned i Bruxelles gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Bruxelles koster 673 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bruxelles har flest biludlejningssteder?

Europcar har 4 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 273 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bruxelles, Belgien?

Rejsende, som lejer en bil i Bruxelles, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Bruxelles ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Bruxelles, Belgien i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bruxelles i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 70 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Bruxelles i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Bruxelles. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Bruxelles plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Ford Fiesta og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Bruxelles om vejret i resten af Bruxelles?

Klimaet i Bruxelles i maj er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 70 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bruxelles til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Belgien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Charleroi, Antwerpen og Gent i Belgien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bruxelles