Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Bruxelles

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bruxelles

Bruxelles, Belgien
26. mar. — 2. apr.
Bruxelles, Belgien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Bruxelles

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Bruxelles

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Bruxelles?

De billigste udlejningsbiler i Bruxelles kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 128 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Bruxelles er 164 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Bruxelles har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Bruxelles, med 8 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bruxelles?

Når vores brugere lejer bil in Bruxelles, vælger de fleste en Fiat 500 til 485 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Renault Clio til i gennemsnit 303 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Fiat 500 in Bruxelles for helt ned til 174 kr./dag og udlejning af Renault Clio for helt ned til 139 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Bruxelles

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Bruxelles
Economy189 kr./dag
Lille mellemklasse156 kr./dag
Stor mellemklasse171 kr./dag
Mini189 kr./dag
Kompakt SUV193 kr./dag
Mellemstor SUV220 kr./dag
Kompakt stationcar240 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Bruxelles

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Bruxelles?

Belgien ligger mellem Holland og Frankrig, som ofte løber med overskrifterne i kraft af hovedstæderne Amsterdam og Paris. Bruxelles er dog i den grad værd at besøge, da den huser mange EU-institutioner og historisk arkitektur. Du kan naturligvis også glæde dig til at smage byens verdensberømte chokolade, karameller og ikke mindst øl! Billeje i Bruxelles giver dig de optimale muligheder for at komme hurtigt og vidt omkring i storbyen. Biludlejning i Bruxelles betyder dog også, at du skal overholde en vis aldersgrænse for leje af bil. Hos udlejningsselskabet Thrifty kræves der en mindstealder på 23 år i forbindelse med billeje i Bruxelles. Firmaet opkræver også et ung-fører tillæg på ca. 30 EUR (ca. 224 DKK) om dagen hos chauffører på 23 år eller 24 år. Samtidig skal alle førere have haft kørekort i mindst et år. Til sammenligning skal du kun være fyldt 19 år for at foretage billeje i Bruxelles hos Inter Rent, der ligeledes har indført et dagsgebyr. Det er på ca. 20 EUR (ca. 149 DKK) pr. dag, og skal betales af alle kørere under 25 år. Du skal derudover også forevise et gyldigt kørekort, der er mindst et år gammelt. Lignende aldersgrænser finder du hos udlejningsfirmaer som eksempelvis Avis, Budget og Europcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

For at leve op til de generelle kørselsregler i Bruxelles skal du vide noget om eksempelvis fartgrænserne. Du må køre maks. 50 km/t i byområder. På byens landeveje må du køre maksimalt 90 km/t. På motorveje er farten maks. 120 km/t. Du må gerne køre med lyset tændt på din udlejningsbil i dagtimerne. Promillegrænsen i Belgien er på 0,5 ligesom i Danmark. Der skal kun betales vejafgift ét sted i Belgien, og det er i tunnelen Liefkenshoek, som ligger nord for Bruxelles ved byen Antwerpen.

Parkering

Der er flere muligheder, når du skal parkere din lejebil. Det kan være svært at finde parkeringspladser i centrum langs gaderne. Er du heldig at finde en plads, må du som regel parkere i op til to timer, og prisen er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. time. Du kan med fordel indstille din GPS og køre efter parkeringshuse som Munt, City 2, Rogier og Lepage. Timeprisen er ca. 2,60 EUR (ca. 19 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Bruxelles

Du kan med fordel benytte en lejebil med fri kilometer, så du kan komme vidt omkring uden at overskride et maksimalt kilometerantal. Der er rigeligt at køre efter i områderne omkring Bruxelles. Du kan eksempelvis køre til byen Waterloo, hvor Napoleon endegyldigt faldt. Der kan du gå de 40 meter op ad Løvehøjen, nyde udsigten og blive klogere på slaget på Wellington Museum. Den lille slots-by Namur er også værd at tage en dagstur til. Slotte, floder og St. Aubain-katedralen er blot nogle af højdepunkterne. Så lej bil i Bruxelles og se frem til oplevelsesrige ture i det fri!

Hvilke forsikringer skal man have?

Udlejningsfirmaernes basisforsikringer er som udgangspunkt dækkende for langt de fleste bil-lejere. Du får som regel en ansvarsforsikring, skadesforsikring og tyveriforsikring med i prisen. Ved at betale et ekstra beløb kan du se bort fra selvrisikoen. Det er også værd at overveje ekstradækninger på genstande som eksempelvis hjul, undervogn, tag og glas, der normalt ikke er inkluderet i forsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Bruxelles, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort gælder i alle EU-lande, skal du ikke søge om et internationalt kørekort.

Hvor i Bruxelles kan man hente og aflevere sin lejebil?

Sixt og Thrifty har eksempelvis kontor i centrum, hvor afhentning og aflevering af din lejebil kan foretages. Ellers er de fleste udlejningsfirmaer også repræsenteret i både Bruxelles Lufthavn og i Bruxelles South Charleroi Lufthavn.


Find billig billeje i Bruxelles

Find den lejebil i Bruxelles, der passer til dine behov

Lille biler

244 kr. - 643 kr.

Alle biltyper

310 kr. - 756 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Bruxelles, Belgien er 347 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Bruxelles, Belgien er i januar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bruxelles. I Bruxelles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Bruxelles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Bruxelles, Belgien er 507 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Bruxelles, Belgien er i august. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bruxelles. I Bruxelles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Bruxelles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Bruxelles, Belgien er 713 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Bruxelles, Belgien er i oktober. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 730 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bruxelles. I Bruxelles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Bruxelles, Belgien er 427 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Bruxelles, Belgien er i november. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 175 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bruxelles. I Bruxelles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bruxelles.

Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

156 kr./dag

3 maj - 13 maj
Volkswagen Golf
Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

189 kr./dag

3 maj - 13 maj
Renault Clio

Biludlejningsfirmaer i Bruxelles

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bruxelles

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,6

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,2

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,8

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

6,9

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,4

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,3

Value

6,6

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,6

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,9

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,3

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,5

Value

7,1

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,5

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,5

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,2

Samlet

3,5

Afhentning/aflevering

5,1

Value

3,3

Hurtige fakta om biludlejning i Bruxelles

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bruxelles

Det mest populære bureau

keddy by Europcar

Populære biltyper

Mini, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

170 kr.

Den mest populære model

Kia Picanto
Det mest populære biludlejningsbureau i Bruxelles, der er fundet på momondo i denne måned, er keddy by Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er INTERRENT og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bruxelles i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Bruxelles er 170 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 265 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bruxelles i de seneste 7 dage er Kia Picanto. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Bruxelles

Nærliggende attraktioner:

Musee Wiertz10,4 km
Grand Place11,0 km

Nærliggende attraktioner:

Musee Wiertz42,3 km
Grand Place43,6 km

Nærliggende attraktioner:

Grand Place38,8 km
Musee Wiertz39,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bruxelles

Herunder vises de mest populære hoteller i Bruxelles
Novotel Brussels City Centre

Novotel Brussels City Centre

Rue de la Vierge Noire 32, Brussels, Belgium

0,1 km fra centrum

Hotel Le Plaza Brussels

Hotel Le Plaza Brussels

Bd Adolphe Max Laan 118 126, Brussels, Belgium

0,7 km fra centrum

The President Brussels Hotel

The President Brussels Hotel

Blvd. du Roi Albert II, 44, Brussels, Belgium

1,8 km fra centrum

NH Brussels Airport

NH Brussels Airport

De Kleetlaan, 14, Brussels, Belgium

8,1 km fra centrum

Steigenberger Wiltcher's

Steigenberger Wiltcher's

Avenue Louise 71, Brussels, Belgium

2,1 km fra centrum

NH Brussels Eu Berlaymont

NH Brussels Eu Berlaymont

Boulevard Charlemagne 11-19, Brussels, Belgium

2,5 km fra centrum

ibis Brussels City Centre

ibis Brussels City Centre

Rue Joseph Plateau, 2, Brussels, Belgium

0,0 km fra centrum

Thon Hotel EU

Thon Hotel EU

Rue de la Loi, 75, Brussels, Belgium

2,0 km fra centrum

Novotel Brussels off Grand Place

Novotel Brussels off Grand Place

120 Rue Du Marche Aux Herbes, Brussels, Belgium

0,6 km fra centrum

Le Châtelain

Le Châtelain

17 Rue du Chatelain, Brussels, Belgium

2,9 km fra centrum

Appart'city Confort Bruxelles Centre Gare Du Midi

Appart'city Confort Bruxelles Centre Gare Du Midi

Bruxelles, Belgien

1,8 km fra centrum

Urban City Centre Hostel

Urban City Centre Hostel

Rue de Woeringen 1, Brussels, Belgium

1,1 km fra centrum

Radisson Collection Grand Place Brussels

Radisson Collection Grand Place Brussels

47 Rue Du Fosse Aux Loups, Brussels, Belgium

0,5 km fra centrum

Best Western City Centre

Best Western City Centre

Square Victoria Regina 9, Brussels, Belgium

1,2 km fra centrum

Ramada by Wyndham Brussels Woluwe

Ramada by Wyndham Brussels Woluwe

Avenue Des Pléiades 67 - 69, Brussels, Belgium

5,1 km fra centrum

Bedford Hotel & Congress Centre

Bedford Hotel & Congress Centre

Rue du Midi 135, Brussels, Belgium

0,7 km fra centrum

Condo Gardens Brussels

Condo Gardens Brussels

Bruxelles, Belgien

2,0 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Brussels City

DoubleTree by Hilton Brussels City

Rue Gineste 3, Brussels, Belgium

1,0 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Bruxelles – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bruxelles, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bruxelles, Belgien i april?

300 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Bruxelles i april. Tilbud fås helt ned til 296 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 0 kr. og har en gennemsnitspris på 0 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Bruxelles, Belgien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Bruxelles opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Bruxelles så som Enterprise Rent-A-Car, Avis og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Bruxelles i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Bruxelles i april. I Bruxelles kommer der igennemsnit 70 mm nedbør og med temperaturer omkring 12 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Bruxelles koster 868 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bruxelles, Belgien?

Rejsende, som lejer en bil i Bruxelles, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Bruxelles ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Opel Crossland X in Bruxelles?

Hvordan er vejret i Bruxelles, Belgien i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bruxelles i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 6 °C og ca. 80 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Bruxelles om vejret i resten af Bruxelles?

Klimaet i Bruxelles i marts er normalt 6 °C med en forventet nedbør på 80 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bruxelles til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bruxelles?

Priser for biler i Bruxelles blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bruxelles?

Fra marts 2024 er der 45 udbydere at vælge mellem for biler i Bruxelles.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bruxelles?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Bruxelles. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bruxelles?

For at leje en bil i Bruxelles, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Bruxelles?

Du bør booke billeje i Bruxelles ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bruxelles?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Bruxelles. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Bruxelles med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Bruxelles, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Bruxelles på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Bruxelles med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Bruxelles, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Bruxelles.

Kan jeg søge efter billeje i Bruxelles med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Bruxelles.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bruxelles på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Bruxelles

Populære typer af udlejningsbiler i Bruxelles


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo