Billeje i Zakynthos, De Ioniske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zakynthos, De Ioniske Øer

Zakynthos, De Ioniske Øer, Grækenland
3. dec. — 10. dec.
Zakynthos, De Ioniske Øer, Grækenland
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Zakynthos

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Zakynthos

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Zakynthos?

De billigste udlejningsbiler i Zakynthos kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 41 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Zakynthos er 41 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Zakynthos?

Den mest populære bil at leje in Zakynthos blandt momondo-brugere er Volkswagen up!, efterfulgt af Fiat 500C. Vores brugere har set tilbud på Volkswagen up! in Zakynthos for 177 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 168 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 401 kr. om dagen for at leje en Fiat 500C in Zakynthos, selvom du kan finde priser på helt ned til 371 kr. om dagen.

Find billig billeje i Zakynthos, De Ioniske Øer

Find den lejebil i Zakynthos, der passer til dine behov

Lille cars

81 kr. - 424 kr.

Alle biltyper

100 kr. - 1.979 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Zakynthos, Grækenland er 196 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Zakynthos, Grækenland er i april. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 81 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 62% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zakynthos. I Zakynthos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Zakynthos, Grækenland er 284 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Zakynthos, Grækenland er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zakynthos. I Zakynthos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Zakynthos, Grækenland er 239 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Zakynthos, Grækenland er i april. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 175 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 54% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zakynthos. I Zakynthos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Zakynthos, Grækenland er 744 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Zakynthos, Grækenland er i oktober. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 301 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zakynthos. I Zakynthos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Zakynthos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zakynthos, De Ioniske Øer

Alma Car Hire

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

GREEN MOTION

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

6,0

Avis

2 kontorer

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

AbbyCar Car Rentals

2 kontorer

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Hertz

2 kontorer

Autounion Car Rental

6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Zakynthos

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Zakynthos

Det mest populære bureau

ADDCAR RENTAL

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

247 kr.

Den mest populære model

Volkswagen up!
Det mest populære biludlejningsbureau i Zakynthos, der er fundet på momondo i denne måned, er ADDCAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Final Rentals og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Zakynthos i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Zakynthos er 247 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 261 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Zakynthos i de seneste 7 dage er Volkswagen up!. Vores brugere foretrækker også Peugeot 107 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Zakynthos

Herunder vises de mest populære hoteller i Zakynthos

Kørsel i lejebil i Zakynthos – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Zakynthos, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Zakynthos, Grækenland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Zakynthos tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alma Car Hire, Thrifty og Wheego, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Zakynthos, Grækenland?

50 km/t. er fartgrænsen i Zakynthos, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Zakynthos er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Zakynthos så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Fiat 500C in Zakynthos?

Minder vejret i Zakynthos om vejret i resten af De Ioniske Øer?

Klimaet i De Ioniske Øer i november er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 111,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Zakynthos til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Zakynthos?

Priser for biler i Zakynthos opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Zakynthos?

Fra november 2023 er der 81 udbydere at vælge mellem for biler i Zakynthos.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Zakynthos?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Zakynthos. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Zakynthos?

Alle førere, der lejer en bil i Zakynthos, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Zakynthos?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Zakynthos. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Zakynthos?

Når du har udført en søgning efter billeje i Zakynthos, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Zakynthos med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Zakynthos med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Zakynthos på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Zakynthos.

Kan jeg finde billeje i Zakynthos, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Zakynthos på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Zakynthos med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Zakynthos med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zakynthos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.