Lej en bil i Swansea, Wales

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Swansea, Wales

Swansea, WLS, Storbritannien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Swansea, WLS, Storbritannien
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Swansea

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Swansea, Wales
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Swansea, Wales til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bristols biludlejningsdisk

Biludlejning i Swansea

I december har vi foretaget 207 søgninger på biludlejning i Swansea for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Swansea for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Swansea. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Swansea, WLS?

Hvis du lejer en bil i Swansea, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Swansea er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Swansea er hastighedsbegrænsningen 115 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Swansea?

Den mest populære bil at leje in Swansea blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Fiesta. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Swansea for 248 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 65 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 163 kr. om dagen for at leje en Ford Fiesta in Swansea, selvom du kan finde priser på helt ned til 88 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Swansea?

Europcar er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Swansea. Prisen for at leje en Audi A4 fra Europcar er 1.083 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Swansea, Storbritannien i december?

I december er der normalt 99 mm nedbør i Swansea og en gennemsnitstemperatur på 7 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Swansea, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Swansea i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Swansea. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Swansea plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Fiesta og Fiat 500.

Minder vejret i Swansea om vejret i resten af Wales?

Klimaet i Wales i december er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 100 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Swansea til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Swansea