Lej en bil i Melbourne, Australien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Melbourne, Australien

Melbourne, VIC, Australien
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Melbourne, VIC, Australien
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Melbourne, Australien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

93 kr. - 320 kr.

Alle biltyper

115 kr. - 647 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Melbourne, Australien, er 108 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Melbourne, Australien, er i januar. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Melbourne. I Melbourne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Melbourne.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Melbourne, Australien, er 159 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Melbourne, Australien, er i august. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Melbourne. I Melbourne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Melbourne.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Melbourne, Australien, er 228 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Melbourne, Australien, er i august. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 124 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Melbourne. I Melbourne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Melbourne.


Biludlejningsfirmaer i Melbourne

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Melbourne, Australien
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

8,8

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,4
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,6
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,6

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,6
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,5

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,8
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,1
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,8
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
18 kontorer

Afstanden fra Melbourne, Australien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Melbournes biludlejningsdisk

Biludlejning i Melbourne

Vi har foretaget 21 søgninger på biludlejning i Melbourne denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Melbourne for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Budget, og Europcar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Melbourne. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Melbourne, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Melbourne har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Melbourne er billigst gennem East Coast Car Rentals på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 86 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 99 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Melbourne, Australien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Melbourne ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Melbourne. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Melbourne i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 11 °C og nedbør på 40 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Melbourne. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Melbourne rejsende. Leje af en Standard i Melbourne koster 135 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Melbourne har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Melbourne, Australien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 5 biludlejningssteder i Melbourne, Australien by, og du kan forvente at betale omkring 573 kr./dag for din udlejningsbil i Melbourne, Australien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Melbourne, Australien?

Rejsende, som lejer en bil i Melbourne, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Melbourne ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Melbourne, Australien i juli?

Normalt er vejret i Melbourne i juli måned 8 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Klimaet i Melbourne under juli måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Melbourne. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Melbourne plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent og Class Compact SUV.

Minder vejret i Melbourne om vejret i resten af Victoria?

Klimaet i Victoria i juli er normalt 7 °C med en forventet nedbør på 43,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Melbourne til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Melbourne

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Melbourne

Kom i gang med at planlægge din rejse til Melbourne