Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Melbourne, Victoria

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Melbourne, Victoria

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Information om og trends inden for biludlejning i Melbourne

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Melbourne

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Melbourne?

De billigste udlejningsbiler i Melbourne kan normalt findes gennem Alpha. Når du booker hos Alpha, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 203 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Melbourne er 203 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Melbourne har flest lokationer?

Thrifty har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Melbourne, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Melbourne?

De fleste momondo-brugere lejer en Nissan X-Trail in Melbourne, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Toyota Corolla. Hvis du er interesseret i at leje en Nissan X-Trail, er priserne i gennemsnit på 349 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Nissan X-Trail in Melbourne på helt ned til 196 kr. om dagen. Leje af en Toyota Corolla in Melbourne ligger i gennemsnit på 336 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 191 kr. om dagen.

Find billig billeje i Melbourne, Victoria

Find den lejebil i Melbourne, der passer til dine behov

Lille biler

142 kr. - 751 kr.

Alle biltyper

329 kr. - 772 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Melbourne, Australien er 363 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Melbourne, Australien er i august. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Melbourne. I Melbourne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Melbourne, Australien er 399 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Melbourne, Australien er i juli. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 261 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Melbourne. I Melbourne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Melbourne, Australien er 523 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Melbourne, Australien er i juli. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 298 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Melbourne. I Melbourne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Melbourne, Australien er 399 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Melbourne, Australien er i juli. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 261 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Melbourne. I Melbourne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Melbourne, Australien er 550 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Melbourne, Australien er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 316 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Melbourne. I Melbourne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Melbourne

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Melbourne, Victoria

Dollar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0

Ace Rental Cars

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,4

Samlet

9,4

Afhentning/aflevering

9,4

Value

8,8

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,3

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,3

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

9,3

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,2

Thrifty

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,0

East Coast Car Rentals

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

6,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Firefly

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,8

Hurtige fakta om biludlejning i Melbourne

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Melbourne

Populære biltyper

Compact, Premium, Passenger Van

Billigste lejebil

245 kr.

Den mest populære model

Nissan X-Trail
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Melbourne i de seneste 72 timer: Compact, Premium, Passenger Van.
Den laveste pris for en lejebil i Melbourne er 245 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 357 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Melbourne i de seneste 7 dage er Nissan X-Trail. Vores brugere foretrækker også Toyota Corolla som alternativ.

Kørsel i lejebil i Melbourne – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Melbourne, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Melbourne, Australien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Melbourne ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Melbourne. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Melbourne, Australien?

Rejsende, som lejer en bil i Melbourne, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Melbourne ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en MG ZS in Melbourne?

Hvordan er vejret i Melbourne, Australien i maj?

Normalt er vejret i Melbourne i maj måned 12 °C og den forventede nedbør er 40 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Melbourne om vejret i resten af Victoria?

Klimaet i Victoria i maj er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Melbourne til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Melbourne?

Priser for biler i Melbourne blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Melbourne?

Fra maj 2024 er der 126 udbydere at vælge mellem for biler i Melbourne.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Melbourne?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Melbourne. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Melbourne?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Melbourne. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Melbourne?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Melbourne. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Melbourne?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Melbourne på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Melbourne med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Melbourne med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Melbourne på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Melbourne.

Kan jeg finde billeje i Melbourne, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Melbourne.

Kan jeg søge efter billeje i Melbourne med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Melbourne.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Melbourne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Melbourne