De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Brisbane, Queensland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Brisbane, Queensland

Chaufførens alder: 26-65
Fri 28.6
Fri 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Brisbane, Queensland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Brisbane, Queensland
Lille mellemklasse1.041 kr./dag
Stor mellemklasse1.050 kr./dag
Stor1.117 kr./dag
SUV2.256 kr./dag
Lille varevogn2.164 kr./dag
Mellemstor SUV1.164 kr./dag
Kompakt SUV1.404 kr./dag
Standard SUV1.467 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Brisbane

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Brisbane

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Brisbane?

De billigste udlejningsbiler i Brisbane kan normalt findes gennem Bargain Car Rentals. Når du booker hos Bargain Car Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 133 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Brisbane er 135 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Brisbane har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Brisbane, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Brisbane?

Leje af Mitsubishi Montero og Hyundai Accent in Brisbane er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Mitsubishi Montero in Brisbane kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 774 kr./dag og kan gå helt ned til 744 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 185 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 172 kr./dag.

Find billig billeje i Brisbane, Queensland

Find den lejebil i Brisbane, der passer til dine behov

Lille biler

193 kr. - 414 kr.

Alle biltyper

330 kr. - 518 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Brisbane, Australien er 284 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Brisbane, Australien er i maj. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 193 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brisbane. I Brisbane kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Brisbane.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Brisbane, Australien er 386 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Brisbane, Australien er i maj. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 236 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brisbane. I Brisbane kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Brisbane.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Brisbane, Australien er 561 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Brisbane, Australien er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 188 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Brisbane. I Brisbane kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Brisbane.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Brisbane, Australien er 429 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Brisbane, Australien er i august. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 276 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Brisbane. I Brisbane kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Brisbane.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Brisbane, Australien er 355 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Brisbane, Australien er i december. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 499 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brisbane. I Brisbane kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Brisbane.

Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

1.041 kr./dag

3 Aug - 5 Aug
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Brisbane

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Brisbane, Queensland

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,4

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,2

Value

7,8

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,3

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,6

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

9,2

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,0

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

9,3

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,4

Apex

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,8

Value

8,2

East Coast Car Rentals

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,0

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,7

Value

8,4

Dollar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Thrifty

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,0

Hurtige fakta om biludlejning i Brisbane

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Brisbane

Populære biltyper

SUV, Full-size, Standard

Billigste lejebil

441 kr.

Den mest populære model

Mitsubishi Montero
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Brisbane i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Brisbane er 441 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 469 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Brisbane i de seneste 7 dage er Mitsubishi Montero. Vores brugere foretrækker også Hyundai Accent som alternativ.

Kørsel i lejebil i Brisbane – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Brisbane, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Brisbane, Australien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Brisbane biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Brisbane tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Brisbane, Australien?

Brisbanes hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Brisbane er hastighedsbegrænsningen 110 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Brisbane, Australien i juni?

I juni er der normalt 70 mm nedbør i Brisbane og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Brisbane, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Brisbane om vejret i resten af Queensland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Brisbane til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Queensland normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 52,3 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Brisbane?

Priser for biler i Brisbane opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Brisbane?

Der er 95 udbydere for biler i Brisbane fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Brisbane?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Brisbane. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Brisbane?

For at leje en bil i Brisbane, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Brisbane?

Du bør booke billeje i Brisbane ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Brisbane?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Brisbane. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Brisbane med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Brisbane og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Brisbane på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Brisbane.

Kan jeg finde billeje i Brisbane, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Brisbane med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Brisbane med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Brisbane.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Brisbane på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 28.6
Middag
Fri 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Brisbane

Populære typer af udlejningsbiler i Brisbane