Lej en bil i Brisbane, Australien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Brisbane, Australien

Brisbane, QLD, Australien
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Brisbane, QLD, Australien
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Brisbane, Australien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

90 kr. - 318 kr.

Alle biltyper

90 kr. - 339 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Brisbane, Australien, er 137 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Brisbane, Australien, er i september. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 90 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brisbane. I Brisbane kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Brisbane.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Brisbane, Australien, er 104 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Brisbane, Australien, er i juni. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 90 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brisbane. I Brisbane kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Brisbane.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Brisbane, Australien, er 116 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Brisbane, Australien, er i november. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brisbane. I Brisbane kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Brisbane.


Biludlejningsfirmaer i Brisbane

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Brisbane, Australien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,5
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

7,3
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,3

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,6
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0

Afstanden fra Brisbane, Australien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Brisbanes biludlejningsdisk

Biludlejning i Brisbane

I juli har vi foretaget 29 søgninger på biludlejning i Brisbane for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Brisbane for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, Budget, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Brisbane. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Brisbane har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Brisbane er JUCY med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 133 kr. fra dens 2 beliggenheder i Brisbane. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos JUCY i Brisbane er 109 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Brisbane, Australien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Brisbane biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Brisbane tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Brisbane har flest biludlejningssteder?

Hertz har 2 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 255 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Brisbane, Australien?

Brisbanes hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Brisbane er hastighedsbegrænsningen 110 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Brisbane, Australien i juli?

I juli er der normalt 60 mm nedbør i Brisbane og en gennemsnitstemperatur på 15 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Brisbane, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Brisbane i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Brisbane. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Brisbane plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Chevrolet Spark og Class Compact SUV.

Minder vejret i Brisbane om vejret i resten af Queensland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Brisbane til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Queensland normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 51 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Brisbane

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Brisbane

Se flere lejebiler i Queensland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Cairns, Coolangatta og Gladstone i Queensland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Brisbane