Udlejningsbiler fra Dollar i Brisbane

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Brisbane

Brisbane, QLD, Australien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Brisbane, QLD, Australien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Brisbane Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Brisbane, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer

Information om Dollar udlejningsbiler i Brisbane

Dollar udlejningslokationer i Brisbane er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Dollar er engageret i at bremse smitten i Brisbane:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Der er 2 lokationer i Lufthavn: Brisbane. De adresser for disse 2 biludlejningscentre Airport Drive og Brisbane Ap.

Dollar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Brisbane. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Dollar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Dollar i Brisbane her.

Dollar har 6 biludlejningslokationer i Brisbane. Deres Airport Drive lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 72% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Dollar i Brisbane, valgt at leje deres bil fra Dollar lokationen på Airport Drive.