Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Istanbul, Istanbul-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Istanbul, Istanbul-provinsen

Istanbul, Tyrkiet
8. mar. — 15. mar.
Istanbul, Tyrkiet
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Istanbul

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Istanbul

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Istanbul?

De billigste udlejningsbiler i Istanbul kan normalt findes gennem DMR Car. Når du booker hos DMR Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 59 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Istanbul er 112 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Istanbul har flest lokationer?

Garenta har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Istanbul, med 42 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Istanbul?

Når vores brugere lejer bil in Istanbul, vælger de fleste en Renault Clio til 173 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat Tipo til i gennemsnit 143 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Renault Clio in Istanbul for helt ned til 76 kr./dag og udlejning af Fiat Tipo for helt ned til 73 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Istanbul, Istanbul-provinsen
Economy95 kr./dag
Lille mellemklasse103 kr./dag
Stor mellemklasse125 kr./dag
Standard188 kr./dag
Premium477 kr./dag
Luksus496 kr./dag
Kompakt SUV164 kr./dag
Mellemstor SUV172 kr./dag
Standard SUV264 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Istanbul

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Istanbul?

Tyrkiet er et meget velkendt land blandt danske turister, der især ynder at nyde badeferier omkring sydkysten i byer som Alanya, Bodrum og Marmaris. Men landet er også kendt for at byde på en enestående storbyferie takket være Istanbul, der er landets største by. Den unikke beliggenhed på begge sider af Bosporusstrædet samt beliggenheden i både Europa og i Asien gør det spændende at besøge byen. Du kan med succes benytte billeje i Istanbul for at slippe for brugen af offentlig transport og faste kørselstider. Udlejningsselskaberne har dog fastsat en aldersgrænse for leje af bil, som kan variere iblandt dem. Minimumalderen for biludlejning i Istanbul hos Rhodium er 21 år. Hvis du er under 25 år, skal du desuden betale et dagsgebyr på ca. 28 TRY (ca. 31 DKK). Yderligere har firmaet fastsat, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Hos Circular Car Hire har man til fastsat flere minimumsaldre, der hver især afhænger af den bilklasse, du ønsker at leje. Små biler kræver en mindstealder på 23 år, mellemklassebiler en minimumalder på 25 år og luksusbiler en alder på minimum 28 år. Derudover skal du have haft kørekort i henholdsvis mindst et, to og tre år. Billeje i Istanbul hos andre selskaber betyder lignende alderskrav, hvad enten det er hos Green Motion, Pandora Car Hire eller andre udbydere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er altid vigtigt at kende de gældende fartregler i det land, du ønsker at leje bil. I forbindelse med billeje i Istanbul må du køre maks. 50 km/t i bydistrikter. På landeveje er den tilladte, maksimale hastighed 90 km/t. Du må køre maks. 120 km/t på motorvejene i Istanbul. I Tyrkiet tolererer man ikke alkohol sammen med bilkørsel, og derfor er promillegrænsen på 0,0. Der skal betales vejafgift på nogle af de tyrkiske motorveje og broer. Afgiften betales, når du forlader motorvejen. Husk at tjekke om udlejningsfirmaet har inkluderet afgiften i prisen. Det er påkrævet, at bilister kører med lyset tændt ved mørkets frembrud.

Parkering

Langt det meste af Istanbul centrum ligger på den europæiske side. Du har dog mulighed for at parkere på begge sider af Bosporusstrædet, som forbinder de to sider med tre broer og en tunnel. Der kan til tider være begrænset med ledige pladser langs vejene, men i stedet kan du som regel finde en p-plads i et af parkeringshusene. Ortakoy Car Park og Tepebasi Car Park er to af mulighederne i centrum til en timepris på mellem ca. 6-10 TRY (ca. 7-11 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Istanbul

Fri kilometer, GPS og barnestol – det er nogle af de ting, du kan tilkøbe i forbindelse med billeje i Istanbul. Så lej bil i Istanbul med hele familien, og kør løs med den rette destination i vente! Den lille resort-by Kilyos er værd at bruge en dag i. Der finder du skønne strande og ro, der står i kontrast til det hektiske liv i Istanbuls centrum. Byen Bursa er også oplagt, da det er en af landets mest historiske byer med moskeer og Uludag-bjerget lige i baghaven.

Hvilke forsikringer skal man have?

Hvis ikke du føler dig optimalt dækket med de basisforsikringer, som udlejningsfirmaerne tilbyder, kan du altid tilpasse dem til dine behov. Generelt er standardforsikringerne dog udmærket, men du kan eksempelvis vælge at betale dig ud af en selvrisiko. Det er også oplagt at se på yderligere dækninger på eksempelvis glas, undervogn, hjul og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort i Istanbul, eller skal man have et internationalt?

Dit danske kørekort er kun gyldigt i EU-lande, og derfor skal du søge om et nyt hos Borgerservice. Prisen er ca. 25 DKK, og du skal blot fremvise dit kørekort samt medbringe et pasfoto. Både det internationale samt det danske kørekort skal medbringes på din ferie.

Hvor i Istanbul kan man hente og aflevere sin lejebil?

Langt de fleste bil-lejere henter og afleverer i enten Ataturk Lufthavn eller Sabiha Gokcen Lufthavn. Størstedelen af udlejningsfirmaerne har tilmed et kontor inde i centrum.


Find billig billeje i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den lejebil i Istanbul, der passer til dine behov

Lille cars

105 kr. - 300 kr.

Alle biltyper

156 kr. - 551 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Istanbul, Tyrkiet er 178 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Istanbul, Tyrkiet er i januar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Istanbul.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Istanbul, Tyrkiet er 267 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Istanbul, Tyrkiet er i januar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 121 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Istanbul.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Istanbul, Tyrkiet er 1.025 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Istanbul, Tyrkiet er i november. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 491 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 67% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Istanbul, Tyrkiet er 376 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Istanbul, Tyrkiet er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 131 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Istanbul.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Istanbul, Tyrkiet er 453 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Istanbul, Tyrkiet er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 208 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Istanbul, Tyrkiet er 1.471 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Istanbul, Tyrkiet er i september. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 794 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 77% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Istanbul.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

95 kr./dag

6 mar. - 12 mar.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

103 kr./dag

30 mar. - 8 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

121 kr./dag

6 mar. - 12 mar.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Istanbul

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Istanbul, Istanbul-provinsen

Garenta

38 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Autounion Car Rental

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

GREEN MOTION

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,2

Value

7,3

Sixt

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,5

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,2

Avis

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,5

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,1

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,0

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,2

Avec Car Rental

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

4,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,8

Enterprise Rent-A-Car

23 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,2

Value

4,2

Hurtige fakta om biludlejning i Istanbul

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Istanbul

Det mest populære bureau

Rhodium

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste lejebil

114 kr.

Den mest populære model

Renault Clio
Det mest populære biludlejningsbureau i Istanbul, der er fundet på momondo i denne måned, er Rhodium. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er DMR Car og Global Rent A Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Istanbul i de seneste 72 timer: Compact, Economy, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Istanbul er 114 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 197 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Istanbul i de seneste 7 dage er Renault Clio. Vores brugere foretrækker også Class Intermediate Wagon som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Istanbul

Nærliggende attraktioner:

Fatih Sultan Mehmet-broen33,3 km
Fatih Camii33,4 km
Taksim Plads33,5 km
Den Store Bazar35,1 km
Çemberlitaş Sütunu35,4 km

Nærliggende attraktioner:

Fatih Sultan Mehmet-broen30,2 km
Sultan Ahmed Moské30,4 km
Çemberlitaş Sütunu30,9 km
Den Store Bazar31,2 km
Taksim Plads31,2 km

Nærliggende attraktioner:

Sultan Ahmed Moské97,0 km
Çemberlitaş Sütunu97,4 km
Den Store Bazar97,8 km
Fatih Camii99,4 km
Taksim Plads99,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Istanbul

Herunder vises de mest populære hoteller i Istanbul
Swissotel The Bosphorus Istanbul

Swissotel The Bosphorus Istanbul

Visnezade Mah Acisu Sok, Istanbul, Türkiye

2,3 km fra centrum

Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Türkiye

3,2 km fra centrum

Sura Hagia Sophia Hotel

Sura Hagia Sophia Hotel

Divanyolu Cd. Alemdar Mh. Ticarethane Sk. No:10 Sultanahmet, Istanbul, Türkiye

2,3 km fra centrum

Intercontinental Istanbul, An IHG Hotel

Intercontinental Istanbul, An IHG Hotel

Asker Ocagi Cad No: 1 Taksim, Istanbul, Türkiye

1,6 km fra centrum

Kaifa Hotel

Kaifa Hotel

Tavasi Çesme Sk. 74, Istanbul, Türkiye

3,1 km fra centrum

Ring Stone Hotels Bosphorus

Ring Stone Hotels Bosphorus

182 İstiklal Caddesi Taksim / Beyoğlu, Istanbul, Türkiye

0,1 km fra centrum

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul

Gümüssuyu Mah. Inönü Cad. No:8, Istanbul, Türkiye

1,2 km fra centrum

The Marmara Taksim

The Marmara Taksim

Taksim Square, Istanbul, Türkiye

1,2 km fra centrum

Blue Park Hotel

Blue Park Hotel

Ahmet Yesevi Cd. 48, Istanbul, Türkiye

12,0 km fra centrum

Akgun Istanbul Hotel

Akgun Istanbul Hotel

Adnan Menderes Bulv., Istanbul, Türkiye

3,8 km fra centrum

Mount Ararat Hotel

Mount Ararat Hotel

Çakmaktasi Sk., 31/1, Istanbul, Türkiye

3,0 km fra centrum

Zin D Sefin Aparts

Zin D Sefin Aparts

Üsküdar Cd, Istanbul, Türkiye

16,6 km fra centrum

Yamac Suites

Yamac Suites

Istanbul, Tyrkiet

1,1 km fra centrum

Vplus Hotel

Vplus Hotel

Kader, 9/1, Istanbul, Türkiye

29,7 km fra centrum

Ramada Plaza by Wyndham Istanbul Sultanahmet

Ramada Plaza by Wyndham Istanbul Sultanahmet

Kemalpasa Disctrict Fevziye Street No:1, Istanbul, Türkiye

2,4 km fra centrum

The Ritz-Carlton Istanbul

The Ritz-Carlton Istanbul

Suzer Plaza, Askerocagi Caddesi, No:6, Istanbul, Türkiye

1,8 km fra centrum

Hilton Istanbul Bosphorus

Hilton Istanbul Bosphorus

Cumhuriyet Cad. No:50, Harbiye, Istanbul, Türkiye

2,0 km fra centrum

Sofitel Istanbul Taksim

Sofitel Istanbul Taksim

Gumussuyu Mah Siraselviler Cad No 13 Taksim, Istanbul, Türkiye

1,1 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Istanbul – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Istanbul, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Istanbul, Tyrkiet i marts?

310 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Istanbul i marts. Tilbud fås helt ned til 153 kr.. 211 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Istanbul, men for marts er det ikke unormalt at se priser helt ned til 80 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Istanbul, Tyrkiet biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Istanbul tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Garenta, Autounion Car Rental og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Istanbul i marts måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 12 °C og nedbør på 40 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Istanbul. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt Istanbul rejsende. Leje af en Standard i Istanbul koster 276 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Istanbul, Tyrkiet?

Når du lejer en bil i Istanbul, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Istanbul er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Istanbul.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Istanbul?

Hvordan er vejret i Istanbul, Tyrkiet i februar?

I februar er der normalt 70 mm nedbør i Istanbul og en gennemsnitstemperatur på 5 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Istanbul, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Istanbul om vejret i resten af Istanbul-provinsen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Istanbul og rundt i Istanbul-provinsen eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 495 udbydere for biler i Istanbul fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Istanbul?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Istanbul. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Istanbul?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Istanbul. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Istanbul med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Istanbul.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Istanbul på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Istanbul.

Kan jeg finde billeje i Istanbul, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Istanbul.

Kan jeg søge efter billeje i Istanbul med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Istanbul med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.