Lej en bil i Istanbul, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Istanbul, Tyrkiet

Istanbul, Tyrkiet
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Istanbul, Tyrkiet

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

84 kr. - 298 kr.

Alle biltyper

154 kr. - 574 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Istanbul, Tyrkiet, er 138 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Istanbul, Tyrkiet, er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Istanbul.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Istanbul, Tyrkiet, er 239 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Istanbul, Tyrkiet, er i februar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 89 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Istanbul.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Istanbul, Tyrkiet, er 431 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Istanbul, Tyrkiet, er i marts. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Istanbul.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Istanbul, Tyrkiet, er 255 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Istanbul, Tyrkiet, er i april. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 214 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Istanbul.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Istanbul, Tyrkiet, er 341 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Istanbul, Tyrkiet, er i marts. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Istanbul.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Istanbul, Tyrkiet, er 460 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Istanbul, Tyrkiet, er i juni. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 409 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Istanbul. I Istanbul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Istanbul.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

81 kr./dag

10 sep – 17 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

82 kr./dag

4 sep – 12 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

90 kr./dag

10 sep – 17 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Istanbul

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Istanbul, Tyrkiet
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,3

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,1
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

10,0
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,5
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

8,0
19 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,2

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

6,7
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,7
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

6,2

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

7,1

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Taksim Plads33,5 km

Nærliggende attraktioner:

Taksim Plads31,2 km

Nærliggende attraktioner:

Taksim Plads98,2 km

Information om din rejse til Istanbul

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Istanbul?

Tyrkiet er et meget velkendt land blandt danske turister, der især ynder at nyde badeferier omkring sydkysten i byer som Alanya, Bodrum og Marmaris. Men landet er også kendt for at byde på en enestående storbyferie takket være Istanbul, der er landets største by. Den unikke beliggenhed på begge sider af Bosporusstrædet samt beliggenheden i både Europa og i Asien gør det spændende at besøge byen. Du kan med succes benytte billeje i Istanbul for at slippe for brugen af offentlig transport og faste kørselstider. Udlejningsselskaberne har dog fastsat en aldersgrænse for leje af bil, som kan variere iblandt dem. Minimumalderen for biludlejning i Istanbul hos Rhodium er 21 år. Hvis du er under 25 år, skal du desuden betale et dagsgebyr på ca. 28 TRY (ca. 31 DKK). Yderligere har firmaet fastsat, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Hos Circular Car Hire har man til fastsat flere minimumsaldre, der hver især afhænger af den bilklasse, du ønsker at leje. Små biler kræver en mindstealder på 23 år, mellemklassebiler en minimumalder på 25 år og luksusbiler en alder på minimum 28 år. Derudover skal du have haft kørekort i henholdsvis mindst et, to og tre år. Billeje i Istanbul hos andre selskaber betyder lignende alderskrav, hvad enten det er hos Green Motion, Pandora Car Hire eller andre udbydere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er altid vigtigt at kende de gældende fartregler i det land, du ønsker at leje bil. I forbindelse med billeje i Istanbul må du køre maks. 50 km/t i bydistrikter. På landeveje er den tilladte, maksimale hastighed 90 km/t. Du må køre maks. 120 km/t på motorvejene i Istanbul. I Tyrkiet tolererer man ikke alkohol sammen med bilkørsel, og derfor er promillegrænsen på 0,0. Der skal betales vejafgift på nogle af de tyrkiske motorveje og broer. Afgiften betales, når du forlader motorvejen. Husk at tjekke om udlejningsfirmaet har inkluderet afgiften i prisen. Det er påkrævet, at bilister kører med lyset tændt ved mørkets frembrud.

Parkering

Langt det meste af Istanbul centrum ligger på den europæiske side. Du har dog mulighed for at parkere på begge sider af Bosporusstrædet, som forbinder de to sider med tre broer og en tunnel. Der kan til tider være begrænset med ledige pladser langs vejene, men i stedet kan du som regel finde en p-plads i et af parkeringshusene. Ortakoy Car Park og Tepebasi Car Park er to af mulighederne i centrum til en timepris på mellem ca. 6-10 TRY (ca. 7-11 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Istanbul

Fri kilometer, GPS og barnestol – det er nogle af de ting, du kan tilkøbe i forbindelse med billeje i Istanbul. Så lej bil i Istanbul med hele familien, og kør løs med den rette destination i vente! Den lille resort-by Kilyos er værd at bruge en dag i. Der finder du skønne strande og ro, der står i kontrast til det hektiske liv i Istanbuls centrum. Byen Bursa er også oplagt, da det er en af landets mest historiske byer med moskeer og Uludag-bjerget lige i baghaven.

Hvilke forsikringer skal man have?

Hvis ikke du føler dig optimalt dækket med de basisforsikringer, som udlejningsfirmaerne tilbyder, kan du altid tilpasse dem til dine behov. Generelt er standardforsikringerne dog udmærket, men du kan eksempelvis vælge at betale dig ud af en selvrisiko. Det er også oplagt at se på yderligere dækninger på eksempelvis glas, undervogn, hjul og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort i Istanbul, eller skal man have et internationalt?

Dit danske kørekort er kun gyldigt i EU-lande, og derfor skal du søge om et nyt hos Borgerservice. Prisen er ca. 25 DKK, og du skal blot fremvise dit kørekort samt medbringe et pasfoto. Både det internationale samt det danske kørekort skal medbringes på din ferie.

Hvor i Istanbul kan man hente og aflevere sin lejebil?

Langt de fleste bil-lejere henter og afleverer i enten Ataturk Lufthavn eller Sabiha Gokcen Lufthavn. Størstedelen af udlejningsfirmaerne har tilmed et kontor inde i centrum. (Information checket 18/05/2019).


Afstanden fra Istanbul, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Istanbuls biludlejningsdisk

Biludlejning i Istanbul

Indtil videre har der i juli været 749 søgninger på biludlejning i Istanbul på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Istanbul for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis, Europcar, og Alamo er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Istanbul. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Istanbul, Tyrkiet i august?

96 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Istanbul i august. Tilbud fås helt ned til 70 kr.. 209 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Istanbul, men for august er det ikke unormalt at se priser helt ned til 61 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Istanbul har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos SURPRICE CAR RENTAL når du besøger Istanbul. Med gennemsnitspriser på 111 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er SURPRICE CAR RENTAL et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Istanbul, Tyrkiet biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Istanbul tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Payless og Global Rent A Car, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Istanbul har flest biludlejningssteder?

Enterprise har 19 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 478 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Istanbul, Tyrkiet?

Når du lejer en bil i Istanbul, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Istanbul er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Istanbul.

Hvordan er vejret i Istanbul, Tyrkiet i juli?

I juli er der normalt 10 mm nedbør i Istanbul og en gennemsnitstemperatur på 23 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Istanbul, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Istanbul typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Istanbul om vejret i resten af Istanbul-provinsen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Istanbul og rundt i Istanbul-provinsen eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 10 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Tyrkiet

Se vores biludlejningstilbud i byer som Antalya, Izmir og Konya i Tyrkiet

Kom i gang med at planlægge din rejse til Istanbul