Billeje i Dalaman

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dalaman

Dalaman, Tyrkiet
2. feb — 9. feb
Samme aflevering
Dalaman, Tyrkiet
tir 2.2
Middag
tir 9.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Dalaman

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dalaman
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Afstanden fra Dalaman til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Dalamans biludlejningsdisk

Biludlejning i Dalaman

34 brugere har søgt efter billeje i Dalaman med momondo i januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dalaman for at reducere spredningen af COVID-19?

Sixt, Budget, og Dollar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Dalaman som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Dalaman. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dalaman har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Budget er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 188 kr./dag når du lejer en bil i Dalaman. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Dalaman er 121 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dalaman biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Dalaman ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Dalaman. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dalaman i februar måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Dalaman i februar måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I februar måned i Dalaman ligger temperaturen i gennemsnit på 12 °C med 101 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Dalaman koster 87 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dalaman har flest biludlejningssteder?

SURPRICE CAR RENTAL har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Dalaman med 2 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 191 kr./dag, når de lejer en bil fra SURPRICE CAR RENTAL i Dalaman.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dalaman?

Hvis du lejer en bil i Dalaman, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Dalaman er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Dalaman er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Dalaman, Tyrkiet i januar?

I januar er der normalt 225 mm nedbør i Dalaman og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Dalaman, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Dalaman i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Dalaman. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Dalaman plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus og Opel Corsa.

Minder vejret i Dalaman om vejret i resten af Mugla-provinsen?

Dem, der gerne vil leje bil i Dalaman til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Mugla-provinsen i januar måned normalt er ca. 10 °C med 187 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dalaman

  • Få den seneste informatiom om fly til Dalaman

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Dalaman