Find billige flybilletter til Dalaman

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Dalaman (DLM)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Dalaman. De nuværende restriktioner til Dalaman er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.

Se nuværende Tyrkiet rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Dalaman

Find de billigste fly til disse Dalaman-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dalaman

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dalaman

København (CPH) til Bodrum (BJV)

Fly til Dalaman ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Milas–Bodrum, hvor den gennemsnitlige pris er 2.043 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DALAMAN FRA KØBENHAVNmaj18% billigereAt flyve fra København til Dalaman ​​koster i gennemsnit blot 1.725 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DALAMAN FRA KØBENHAVNdecember38% dyrereDet koster cirka 2.912 kr. at flyve til Dalaman ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DALAMAN FRA KØBENHAVNseptember494% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dalaman fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dalaman?

Alle årstider har sin charme, men er du ikke til høje temperaturer, er særligt forår og efterår gode perioder at tage på ferie med fly til Dalaman. Du kan finde en flybillet til ca. 3.000 DKK uden for højsæsonen, mens du på de mest populære rejsetidspunkter af året, såsom påske, juli og augustmåned, skal regne med priser på op mod 7.000 DKK for en returbillet fra København.

Hvilket er det absolut billigste fly til Dalaman?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Dalaman fra Ankara for 220 kr.. Det er 86% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Dalaman. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Dalaman fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dalaman?

Hvis du ikke vil rejse til Dalaman i maj, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.768 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Dalaman?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 44 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Dalaman. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.108 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 1.884 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dalaman på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Dalaman fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 2.104 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Dalaman for omkring 2.304 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dalaman?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Dalaman, hvor du kan finde priser helt ned til 2.136 kr.. Hvis du flyver fra Dalaman om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.748 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dalaman?

Rejsende, som flyver til Dalaman, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Milas–Bodrum (114 km fra Dalaman centrum) eller Lufthavn: Denizli Cardak (138 km fra Dalaman centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Dalaman på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Dalaman er normalt Lufthavn: Denizli Cardak med en gennemsnitspris på 1.503 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Dalaman?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Dalaman. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Dalaman nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Dalaman

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dalaman fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
4. jun.
07:15
København Kastrup
8t. 45min.
1 stop
16:00
Dalaman
6. jun.
07:10
Dalaman
7t. 25min.
1 stop
14:35
København Kastrup
2.980 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
4. jun.
07:15
København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
21:15
Dalaman
5. jun.
23:05
Dalaman
7t. 45min.
1 stop
06:50
København Kastrup
2.662 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
4. jun.
19:40
København Kastrup
12t. 30min.
1 stop
08:10
Dalaman
6. jun.
10:00
Dalaman
9t. 15min.
1 stop
19:15
København Kastrup
2.668 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
4. jun.
07:15
København Kastrup
8t. 45min.
1 stop
16:00
Dalaman
6. jun.
05:50
Dalaman
13t. 25min.
2 stop
19:15
København Kastrup
4.301 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
11. mar.
12:25
København Kastrup
13t. 50min.
1 stop
02:15
Dalaman
16. mar.
06:05
Dalaman
8t. 25min.
1 stop
14:30
København Kastrup
4.674 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
4. jun.
14:30
København Kastrup
13t. 50min.
2 stop
04:20
Dalaman
5. jun.
20:30
Dalaman
10t. 20min.
1 stop
06:50
København Kastrup
4.650 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dalaman

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Dalaman, så se vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
7. mar.
14:55
Billund
48t. 50min.
3 stop
15:45
Dalaman
1.725 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Dalaman?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Dalaman

Tyrkiets nationale selskab Turkish Airlines og lavprisselskabet Pegasus Airlines tilbyder som regel billige flybilletter til Dalaman fra København. Der er flyafgange dagligt på alle tider af året.

Hvem flyver direkte til Dalaman?

Der er ingen direkte fly mellem København og Dalaman. En kortere mellemlanding i Istanbul eller et andet sted i Tyrkiet er typisk nødvendig, når du vælger dine flybilletter til Dalaman.

Hvor lang tid tager det at flyve til Dalaman?

Inklusiv mellemlanding skal du regne med en tur på ca. 7 timer, når du rejser med fly til Dalaman.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Dalaman samt afstand til centrum

Dalaman Lufthavn ligger ca. 6 km fra centrum af Dalaman. Der afgår en shuttlebus fem gange om dagen. Turen tager ca. 5 min, og en billet kan du få for ca. 10.5 TRY (ca. 11 DKK). Lander dit fly til Dalaman på et tidspunkt, der ikke passer med bussen, kan du billigt leje en bil eller tage en hurtig taxitur til byen.


Populære fly til Dalaman

Find dine flybilletter til Dalaman blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dalaman
Korteste rejsetid
12t. 30min.
Laveste pris
1.885 kr.
Fly fra Billund til Dalaman
Korteste rejsetid
14t. 55min.
Laveste pris
4.871 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Dalaman?

Den nemmeste måde at komme omkring i den fredfyldte lille by Dalaman, er til fods. Vil du ud til kysten eller på dagsudflugter til de andre skønne byer i området, afgår der busser fra Dalamans centrale busstation, der er et knudepunkt i regionen. Du kan også leje en bil eller scooter og tage på eventyr på egen hånd.


Kan man rejse til Dalaman uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum som dansk statsborger for at rejse til Tyrkiet, så længe du ikke opholder dig i landet i mere end 90 dage. Du skal huske at tjekke udløbsdatoen på dit pas, da det skal være gyldigt i minimum 150 dage efter indrejsen i Tyrkiet.


Tips og gode råd til Dalaman

Hvad skal man se i Dalaman?

En af de unikke seværdigheder, du finder i nærheden af Dalaman, er spøgelsesbyen Kayaköy, hvor de 350 forladte bygninger fungerer som museum. Husk at lægge vejen forbi den berømte blå lagunes krystalklare, lune vand.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, er Lake Köycegiz et must. Her kan I bade i naturens eget boblebad, der er varme kilder med naturligt natrium, som skaber bobler. Her kan børnene lege i de varme, helbredende mudderbade.

Skal man købe rejseforsikring?

I Tyrkiet er du ikke dækket af det blå sygesikringsbevis. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved eventuel sygdom, samt tyveri og ulykke på din rejse til Dalaman.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør undlade at drikke vand fra hanen i Dalaman og i stedet købe vand på flaske, ligesom de lokale gør. Dog kan du roligt børste tænder i vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Dalaman?

På restauranter, caféer og barer er det normalt at give 5-10 % i drikkepenge. Hotelpersonale forventer også drikkepenge – ikke mindst, hvis de yder en god service. Tager du en taxi, skal du ikke give drikkepenge, men rund gerne op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Om onsdagen er der markedsdag i Dalaman, hvor du kan gøre et godt kup. Der er også mange fine butikker i bymidten. Ofte byder butiksindehaverne på et glas te eller tyrkisk kaffe. Tag endelig imod og få en sludder med de lokale. Du er ikke tvunget til at købe varen, når du siger ja til lidt varmt at drikke. (Priser checket: 11/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class