Find billige fly til Dalaman

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dalaman

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dalaman

Bedste pris på enkeltbillet

373 kr.

Bedste pris på returbillet

1.176 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 35min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dalaman fra Danmark i de seneste 72 timer er 373 kr. (København Kastrup til Dalaman).
Den bedste pris på en returbillet til Dalaman fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.176 kr. (København Kastrup til Dalaman).
Det hurtigste fly til Dalaman fra Danmark tager 3t. 35min. (København Kastrup til Dalaman).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Dalaman, herunder AnadoluJet, Pegasus Airlines og SunExpress.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dalaman

Find de billigste fly til disse Dalaman-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dalaman

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dalaman

København (CPH) til Bodrum (BJV)

Fly til Dalaman ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Milas–Bodrum, hvor den gennemsnitlige pris er 2.683 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DALAMAN FRA KØBENHAVNmaj24% billigereAt flyve fra København til Dalaman ​​koster i gennemsnit blot 2.134 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DALAMAN FRA KØBENHAVNdecember42% dyrereDet koster cirka 3.990 kr. at flyve til Dalaman ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DALAMAN FRA KØBENHAVNjuli503% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dalaman fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dalaman?

Alle årstider har sin charme, men er du ikke til høje temperaturer, er særligt forår og efterår gode perioder at tage på ferie med fly til Dalaman. Du kan finde en flybillet til ca. 3.000 DKK uden for højsæsonen, mens du på de mest populære rejsetidspunkter af året, såsom påske, juli og augustmåned, skal regne med priser på op mod 7.000 DKK for en returbillet fra København.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Dalaman fra Izmir for 171 kr.. Det er 93% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Dalaman. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Dalaman fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Dalaman i maj, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.221 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Dalaman er 41 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.805 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Dalaman udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Dalaman for 1.176 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dalaman er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.389 kr.. Fly fra Danmark til Dalaman på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.871 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Det billigste tidspunkt at flyve til Dalaman på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.587 kr.. Fly til Dalaman koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 3.005 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Dalaman, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Milas–Bodrum (114 km fra Dalaman centrum) eller Lufthavn: Denizli Cardak (138 km fra Dalaman centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Dalaman er normalt Lufthavn: Milas–Bodrum med en gennemsnitspris på 2.432 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Dalaman

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dalaman fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
3. okt.
CPH11:15København Kastrup
18t. 20min.
1 stop
DLM05:35Dalaman
10. okt.
DLM03:55Dalaman
7t. 55min.
1 stop
CPH11:50København Kastrup
1.176 kr.
Find lignende
easyJet
24. okt.
CPH18:55København Kastrup
25t. 40min.
1 stop
DLM20:35Dalaman
10. nov.
DLM08:55Dalaman
8t. 20min.
1 stop
CPH17:15København Kastrup
1.220 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. okt.
CPH18:25København Kastrup
20t. 30min.
2 stop
DLM14:55Dalaman
10. okt.
DLM02:15Dalaman
9t. 35min.
1 stop
CPH11:50København Kastrup
1.659 kr.
Find lignende
SunExpress
26. aug.
CPH07:15København Kastrup
3t. 35min.
DLM10:50Dalaman
2. sep.
DLM03:30Dalaman
3t. 45min.
CPH07:15København Kastrup
1.754 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. sep.
CPH15:00København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
DLM05:35Dalaman
25. sep.
DLM17:25Dalaman
15t. 25min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
1.871 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. sep.
CPH15:00København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
DLM05:35Dalaman
25. sep.
DLM17:25Dalaman
15t. 25min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
1.893 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dalaman

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dalaman, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines, Ryanair og SunExpress
Ryanair
21. okt.
CPH15:00København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
DLM05:35Dalaman
SunExpress
21. okt.
CPH07:15København Kastrup
3t. 35min.
DLM10:50Dalaman
Pegasus Airlines
25. aug.
CPH08:45København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
DLM16:40Dalaman

Hvilke flyselskaber flyver til Dalaman?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dalaman

Hvilke flyselskaber flyver til Dalaman?

Corendon Airlines, Pegasus Airlines, Turkish Airlines og SunExpress er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Dalaman regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Dalaman med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Turkish Airlines-fly til Dalaman

Turkish Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Dalaman. Selskabet flyver 31 fly om ugen til Dalaman, og de flyver oftest fra Istanbul. Billetpriserne hos Turkish Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 2.592 kr. (fra Aalborg). I 135 anmeldelser har momondo-brugere givet Turkish Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,1/10.

SunExpress-fly til Dalaman

SunExpress flyver normalt til Dalaman 4 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Dalaman fra Manchester. SunExpress (bedømmelse: 7,3, 23 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Dalaman, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en SunExpress-billet, der er fundet på momondo til Dalaman, var fra København Kastrup (1.416 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Dalaman

Neden for finder du alle lufthavne i Dalaman samt deres afstand til centrum

Dalaman Lufthavn ligger ca. 6 km fra centrum af Dalaman. Der afgår en shuttlebus fem gange om dagen. Turen tager ca. 5 min, og en billet kan du få for ca. 10.5 TRY (ca. 11 DKK). Lander dit fly til Dalaman på et tidspunkt, der ikke passer med bussen, kan du billigt leje en bil eller tage en hurtig taxitur til byen.


Populære fly til Dalaman

Find dine flybilletter til Dalaman blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dalaman
Hurtigste flyvetid6t. 45min.
Laveste pris1.176 kr.
Fly fra Billund til Dalaman
Hurtigste flyvetid27t. 05min.
Laveste pris2.258 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Dalaman

Den nemmeste måde at komme omkring i den fredfyldte lille by Dalaman, er til fods. Vil du ud til kysten eller på dagsudflugter til de andre skønne byer i området, afgår der busser fra Dalamans centrale busstation, der er et knudepunkt i regionen. Du kan også leje en bil eller scooter og tage på eventyr på egen hånd.


Visumkrav for Dalaman

Du behøver ikke visum som dansk statsborger for at rejse til Tyrkiet, så længe du ikke opholder dig i landet i mere end 90 dage. Du skal huske at tjekke udløbsdatoen på dit pas, da det skal være gyldigt i minimum 150 dage efter indrejsen i Tyrkiet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dalaman


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dalaman

En af de unikke seværdigheder, du finder i nærheden af Dalaman, er spøgelsesbyen Kayaköy, hvor de 350 forladte bygninger fungerer som museum. Husk at lægge vejen forbi den berømte blå lagunes krystalklare, lune vand.

I Tyrkiet er du ikke dækket af det blå sygesikringsbevis. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved eventuel sygdom, samt tyveri og ulykke på din rejse til Dalaman.

Du bør undlade at drikke vand fra hanen i Dalaman og i stedet købe vand på flaske, ligesom de lokale gør. Dog kan du roligt børste tænder i vand fra hanen.

På restauranter, caféer og barer er det normalt at give 5-10 % i drikkepenge. Hotelpersonale forventer også drikkepenge – ikke mindst, hvis de yder en god service. Tager du en taxi, skal du ikke give drikkepenge, men rund gerne op til nærmeste hele beløb.

Om onsdagen er der markedsdag i Dalaman, hvor du kan gøre et godt kup. Der er også mange fine butikker i bymidten. Ofte byder butiksindehaverne på et glas te eller tyrkisk kaffe. Tag endelig imod og få en sludder med de lokale. Du er ikke tvunget til at købe varen, når du siger ja til lidt varmt at drikke.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Dalaman. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Dalaman på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Dalaman, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Dalaman og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Dalaman

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Dalaman

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.