Find billige flybilletter til Dalaman

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Dalaman (DLM)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Dalaman. De nuværende restriktioner til Dalaman er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dalaman

Find de billigste fly til disse Dalaman-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dalaman

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dalaman

København (CPH) til Bodrum (BJV)

Fly til Dalaman ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Milas–Bodrum, hvor den gennemsnitlige pris er 2.101 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DALAMAN FRA KØBENHAVNmaj18% billigereAt flyve fra København til Dalaman ​​koster i gennemsnit blot 1.774 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DALAMAN FRA KØBENHAVNdecember38% dyrereDet koster cirka 2.995 kr. at flyve til Dalaman ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DALAMAN FRA KØBENHAVNseptember494% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dalaman fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dalaman?

Alle årstider har sin charme, men er du ikke til høje temperaturer, er særligt forår og efterår gode perioder at tage på ferie med fly til Dalaman. Du kan finde en flybillet til ca. 3.000 DKK uden for højsæsonen, mens du på de mest populære rejsetidspunkter af året, såsom påske, juli og augustmåned, skal regne med priser på op mod 7.000 DKK for en returbillet fra København.

Hvilket er det absolut billigste fly til Dalaman?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Dalaman fra Treorchy for 311 kr.. Det er 82% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Dalaman. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Dalaman fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dalaman?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Dalaman i maj, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.819 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Dalaman?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Dalaman er 44 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.168 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Dalaman udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Dalaman for 1.296 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dalaman på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dalaman er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.171 kr.. Fly fra Danmark til Dalaman på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.379 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dalaman?

Det billigste tidspunkt at flyve til Dalaman på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.236 kr.. Fly til Dalaman koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.664 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dalaman?

Rejsende, som flyver til Dalaman, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Milas–Bodrum (114 km fra Dalaman centrum) eller Lufthavn: Denizli Cardak (138 km fra Dalaman centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Dalaman på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Dalaman er normalt Lufthavn: Denizli Cardak med en gennemsnitspris på 1.459 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Dalaman?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Dalaman. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Dalaman nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Dalaman

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dalaman fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
3. okt.
CPH11:40København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
DLM18:35Dalaman
9. okt.
DLM01:55Dalaman
7t. 00min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
1.617 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. sep.
CPH11:40København Kastrup
8t. 10min.
1 stop
DLM19:50Dalaman
9. sep.
DLM02:40Dalaman
6t. 05min.
1 stop
CPH08:45København Kastrup
1.730 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. aug.
CPH11:40København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
DLM20:05Dalaman
26. aug.
DLM02:40Dalaman
6t. 05min.
1 stop
CPH08:45København Kastrup
1.636 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. okt.
CPH08:55København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
DLM16:40Dalaman
8. okt.
DLM10:05Dalaman
7t. 25min.
1 stop
CPH17:30København Kastrup
1.586 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. okt.
CPH11:40København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
DLM18:35Dalaman
10. okt.
DLM23:45Dalaman
10t. 25min.
2 stop
CPH10:10København Kastrup
1.567 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. okt.
CPH08:55København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
DLM16:30Dalaman
9. okt.
DLM03:10Dalaman
10t. 50min.
2 stop
CPH14:00København Kastrup
1.579 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dalaman

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Dalaman, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Flere flyselskaber
13. okt.
CPH05:20København Kastrup
9t. 40min.
2 stop
DLM15:00Dalaman
Pegasus Airlines
12. okt.
CPH20:55København Kastrup
18t. 05min.
2 stop
DLM15:00Dalaman
Flere flyselskaber
13. okt.
CPH12:40København Kastrup
28t. 50min.
1 stop
DLM17:30Dalaman

Hvilke flyselskaber flyver til Dalaman?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Dalaman

Tyrkiets nationale selskab Turkish Airlines og lavprisselskabet Pegasus Airlines tilbyder som regel billige flybilletter til Dalaman fra København. Der er flyafgange dagligt på alle tider af året.

Hvem flyver direkte til Dalaman?

Der er ingen direkte fly mellem København og Dalaman. En kortere mellemlanding i Istanbul eller et andet sted i Tyrkiet er typisk nødvendig, når du vælger dine flybilletter til Dalaman.

Hvor lang tid tager det at flyve til Dalaman?

Inklusiv mellemlanding skal du regne med en tur på ca. 7 timer, når du rejser med fly til Dalaman.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Dalaman samt afstand til centrum

Dalaman Lufthavn ligger ca. 6 km fra centrum af Dalaman. Der afgår en shuttlebus fem gange om dagen. Turen tager ca. 5 min, og en billet kan du få for ca. 10.5 TRY (ca. 11 DKK). Lander dit fly til Dalaman på et tidspunkt, der ikke passer med bussen, kan du billigt leje en bil eller tage en hurtig taxitur til byen.


Populære fly til Dalaman

Find dine flybilletter til Dalaman blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dalaman
Korteste rejsetid
6t. 20min.
Laveste pris
1.429 kr.
Fly fra Billund til Dalaman
Korteste rejsetid
7t. 45min.
Laveste pris
1.454 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Dalaman?

Den nemmeste måde at komme omkring i den fredfyldte lille by Dalaman, er til fods. Vil du ud til kysten eller på dagsudflugter til de andre skønne byer i området, afgår der busser fra Dalamans centrale busstation, der er et knudepunkt i regionen. Du kan også leje en bil eller scooter og tage på eventyr på egen hånd.


Kan man rejse til Dalaman uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum som dansk statsborger for at rejse til Tyrkiet, så længe du ikke opholder dig i landet i mere end 90 dage. Du skal huske at tjekke udløbsdatoen på dit pas, da det skal være gyldigt i minimum 150 dage efter indrejsen i Tyrkiet.


Tips og gode råd til Dalaman

Hvad skal man se i Dalaman?

En af de unikke seværdigheder, du finder i nærheden af Dalaman, er spøgelsesbyen Kayaköy, hvor de 350 forladte bygninger fungerer som museum. Husk at lægge vejen forbi den berømte blå lagunes krystalklare, lune vand.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, er Lake Köycegiz et must. Her kan I bade i naturens eget boblebad, der er varme kilder med naturligt natrium, som skaber bobler. Her kan børnene lege i de varme, helbredende mudderbade.

Skal man købe rejseforsikring?

I Tyrkiet er du ikke dækket af det blå sygesikringsbevis. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved eventuel sygdom, samt tyveri og ulykke på din rejse til Dalaman.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør undlade at drikke vand fra hanen i Dalaman og i stedet købe vand på flaske, ligesom de lokale gør. Dog kan du roligt børste tænder i vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Dalaman?

På restauranter, caféer og barer er det normalt at give 5-10 % i drikkepenge. Hotelpersonale forventer også drikkepenge – ikke mindst, hvis de yder en god service. Tager du en taxi, skal du ikke give drikkepenge, men rund gerne op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Om onsdagen er der markedsdag i Dalaman, hvor du kan gøre et godt kup. Der er også mange fine butikker i bymidten. Ofte byder butiksindehaverne på et glas te eller tyrkisk kaffe. Tag endelig imod og få en sludder med de lokale. Du er ikke tvunget til at købe varen, når du siger ja til lidt varmt at drikke. (Priser checket: 11/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class