Find billige flybilletter til Mardin

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Mardin.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mardin

Find de billigste fly til disse Mardin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mardin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mardin

København (CPH) til Diyarbakır (DIY)

Fly til Mardin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Diyarbakır, hvor den gennemsnitlige pris er 2.333 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARDIN FRA KØBENHAVNfebruar26% billigereAt flyve fra København til Mardin ​​koster i gennemsnit blot 1.851 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARDIN FRA KØBENHAVNjuni40% dyrereDet koster cirka 3.525 kr. at flyve til Mardin ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARDIN FRA KØBENHAVNdecember488% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mardin fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mardin?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Mardin?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Mardin for 545 kr./person, hvilket er 71% billigere end gennemsnitsflyprisen til Mardin. Hvis du vil finde den billigste pris til Mardin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Mardin?

  Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Mardin på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.851 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Mardin i februar, så er det også billigt at flyve i december. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.910 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Mardin?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Mardin fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.515 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mardin på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Mardin er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.512 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Mardin for omkring 2.848 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mardin?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Mardin. Hvis du har planer om at flyve til Mardin, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Batman (76 km fra Mardin centrum), Lufthavn: Diyarbakır (80 km fra Mardin centrum) eller Lufthavn: Sirnak Serafettin Elci (116 km fra Mardin centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Mardin på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Sirnak Serafettin Elci for 1.712 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Mardin fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Mardin

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Mardin.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Mardin.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Mardin.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Mardin?

Hjemrejse til Danmark fra Mardin

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Mardin skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Mardin er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Mardin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Mardin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mardin
 • Hvilke flyselskaber flyver til Mardin?

  På rejser til Mardin fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Turkish Airlines eller Pegasus Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mardin