Find billige fly til Mardin

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Mardin

Få indsigter om din flyrejse til Mardin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Mardin?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Mardin på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.358 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Mardin i februar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.536 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Mardin?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Mardin for 550 kr./person, hvilket er 77% billigere end gennemsnitsflyprisen til Mardin. Hvis du vil finde den billigste pris til Mardin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mardin på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Mardin er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.902 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Mardin for omkring 4.067 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Mardin?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Mardin på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Mardin på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.502 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Mardin på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 3.317 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Mardin?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Mardin fra Danmark er 36 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.057 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mardin

Find de billigste fly til disse Mardin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mardin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mardin

København (CPH) til Diyarbakır (DIY)

Fly til Mardin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Diyarbakir, hvor den gennemsnitlige pris er 2.921 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARDIN FRA KØBENHAVNfebruar23% billigereAt flyve fra København til Mardin ​​koster i gennemsnit blot 2.358 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARDIN FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 4.092 kr. at flyve til Mardin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARDIN FRA KØBENHAVNoktober344% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mardin fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Mardin

Den samlede rejsetid til Mardin Lufthavn (MQM) varierer en del, afhængig af hvor i Danmark du flyver fra. De hurtigste ruter finder du fra København (CPH) og Billund Lufthavn (BLL), hvorfra de fleste flyrejser kun involverer en enkel mellemlanding. Fra Københavns Lufthavn kan du komme til Mardin i Tyrkiet på intet mindre en syv timer, hvorimod den hurtigste rejsetid fra Billund Lufthavn er på omkring ni timer. Nogle ruter tager dog 13 eller helt op til 20 timer, hvilket skyldes, at der er stor forskel på længden af ruternes mellemlandinger. Det er især tilfældet, hvis du rejser fra Aalborg Lufthavn (AAL), hvor alle ruter til Mardin kræver to stop undervejs. Det betyder, at den samlede rejsetid fra den Nordjyske lufthavn typisk er på imellem 12 og 20 timer. Det kan derfor godt svare sig at planlægge din rejse i god tid ved at besøge momondo og søge iblandt vores store udvalg af flytilbud til Mardin.

Det er desværre endnu ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Mardin. Derimod er det muligt at vælge iblandt flere gode ruter til den tyrkiske by, som kun indebærer et enkelt stop undervejs på turen. Flere selskaber arrangerer flyrejser fra København og Billund, hvor den ene mellemlanding typisk vil finde sted i den store og passagervenlige Istanbul Lufthavn. Flyver du fra Aalborg, bør du forvente minimum to stop på din rejse, hvoraf det ene vil være København og det andet sandsynligvis også i Istanbul. Det er med andre ord muligt at få ventetiden til at gå på de forskellige mellemlandinger, da de altid vil finde sted i internationale og moderne lufthavne.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Mardin. Hvis du har planer om at flyve til Mardin, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Batman (76 km fra Mardin centrum), Lufthavn: Diyarbakir (80 km fra Mardin centrum) eller Lufthavn: Sirnak Serafettin Elci (116 km fra Mardin centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Sirnak Serafettin Elci for 1.710 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Mardin

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Mardin

Hvilke flyselskaber flyver til Mardin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mardin

Hvilke flyselskaber flyver til Mardin?

På rejser til Mardin fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Turkish Airlines, SunExpress eller Pegasus Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Turkish Airlines-fly til Mardin

12 Turkish Airlines-fly flyver til Mardin i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Istanbul til Mardin, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Mardin. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Mardin, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.601 kr. og afgik fra Billund. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,0/10 af 158 af vores brugere.

Pegasus Airlines-fly til Mardin

Pegasus Airlines (7,1/10, 110 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Mardin med tilbud fra helt ned til 1.205 kr. retur fra København Kastrup. Med 3 Pegasus Airlines-fly til Mardin om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Mardin

Neden for finder du alle lufthavne i Mardin samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Mardin fra lufthavnen?

I Mardin Lufthavn kan du vælge imellem et begrænset, men godt udvalg af forskellige transportmidler. Udenfor ankomstterminalen vil du finde stoppesteder til både regionalbusser og lokale minibusser, hvoraf de sidste er det billigste valg. Det tager omkring en halv times tid at komme ind til centrum med den blå minibuslinje, som kører hele vejen til byens busterminal. Du kan regne med omtrent den samme rejsetid, hvis vælger at tage en af de mange taxaer, der også holder foran lufthavnen. Sidst, men ikke mindst, har du adgang til en række anerkendte biludlejningsfirmaer i lufthavnen. En udlejningsbil er uden tvivl en af de nemmeste måder at komme rundt i byen på, men det kan dog anbefales at bestille den, før du tager afsted. På momondo kan du både finde flybilletter og udlejningsbiler til din rejse i Mardin.


Visumkrav for Mardin

Danske statsborgere kan frit rejse til Mardin uden at søge om visum, da Tyrkiet tillader visumfrie ophold i helt op til 90 dage. Det eneste krav, som du skal opfylde, vedrører dit pas. Det skal nemlig være gyldigt i minimum 150 dage fra den dag, som du rejser ind i landet, ellers kan du risikere at blive nægtet indrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mardin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Mardin

Mardin er en gammel by, der igennem tiderne har tilhørt flere forskellige folkeslag. Byens rige historie kan fornemmes overalt i både de små kringlede gader såvel som i de store og ikoniske bygninger. Iblandt de mange storslåede attraktioner finder du Zinciriye Medresesi, som er en af byens bedst bevarede bygningsværker. Det gamle teologiske universitet er blot et ud af en lang række af arkitektoniske mesterværker, som tæller alt lige fra kirker og klostre til templer og moskéer. Den fascinerende blanding af forskellige religioner og kulturer er blot endnu et eksempel på den indflydelse, som utallige civilisationer i århundreder har haft på Mardin. Udover de mange historiske seværdigheder og en god del mytisk charme kan du også være sikker på at finde en masse kulinariske oplevelser i byens restauranter samt i den gamle bazar.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Mardin, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Mardin, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Mardin på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Mardin. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Mardin er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.